Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής πνέει τα λοίσθια!

Η κοινωνική ισοπέδωση και το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

   
   Αναμφίβολα ο ορυμαγδός των δυσβάτακτων μέτρων που συμφωνήθηκαν από την "διά πρώτη φορά εξαθλίωση, μέσω αριστεράς" δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτή από το σύνολο της κοινωνίας. Το πιό ανησυχητικό όμως είναι η απάθεια που δείχνει το σύνολο του λαού. Είτε είναι εξουθενωμένος, είτε έχει προσβληθεί από το "σύνδρομο της Στοκχόλμης", (την περίεργη κατάσταση όπου το θύμα ταυτίζεται με τον θύτη και μάλιστα τον υποστηρίζει κι όλας στα δικαστήρια!), είτε πρόκειται περί  εκείνης της συντηρητικής νοικοκυραίικης συνομοταξίας, η οποία -σεβόμενη τις αρχές, τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπειά της- δεν κατεβαίνει σε οχλοκρατικές εκδηλώσεις, δεν εκτρέπεται σε τραμπουκισμούς και δεν συμπλέκεται με την αστυνομία. Ούτε καίει κάδους, σπάζει βιτρίνες και λεηλατεί καταστήματα. Αυτά τα... επαναστατικά της αθλιότητος συμπεριλαμβάνονται στα...  ηθικά πλεονεκτήματα της αριστεράς.  Εννοείται πως οι συνειδητοί συμπλεγματικοί αριστεροί -συνεπείς στον "τριαμισμό" τους, δηλαδή "Μιζέρια, Μοχθηρία, Μίσος"- όχι μόνο ανέχονται παθητικά την διάλυση της μεσαίας αστικής τάξεως, που με γεωμετρική  -και εμφανέστατη- πρόοδο συντελείται, (στα πλαίσια της κομμουνιστικής ισοπέδωσης), αλλά επιχαίρουν κι όλας, καθ' ότι οι οραματισμοί της πλεμπαδοποίησης του κοινωνικού ιστού που γιά χρόνια ονειρεύονταν, προκειμένου να καλύψουν την κομπλεξική τους ασημαντότητα, επί τέλους παίρνουν σάρκα και οστά. Το περίεργο, αλλά και εγκληματικό γιά τους αφελείς αστούς και τα αμέριμνα ρομαντικά ραμολιμέντα, είναι πως βυθισμένοι στην αποχαύνωση και ανοησία τους δεν πίστεψαν και -συμπεριφερόμενοι σαν τις μωρές παρθένες της σχετικής παραβολής- δεν έλαβαν στα σοβαρά τα πεντακάθαρα και ηχηρά μηνύματα που τους έστειλε η "διά πρώτη φορά αριστερά" και ο κομμουνιστικός εσμός που προκλητικά και θρασύτατα διακήρυξε και διακηρύσσει. (Π.χ. η δήλωση του μουρτζούφλη Μπαλντά περί ενοποίησης του πρώτου με το τελευταίο θρανίο, δηλαδή η κατάργηση της αξιοκρατίας, η θρασύτατη ομολογία του homo erectus της υγείας πως "δεν πήραμε ακόμη το κράτος στα χέρια μας" και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών δειγμάτων, καθεστωτικής νοοτροπίας και αλαζονικής συμπεριφοράς όλου του τσούρμου). Έτσι, παρά το "σήμα" που κατέθεσαν τον Ιανουάριο του '15, οι λοβοτομημένοι άφρονες εξ ημών τους ξαναψήφισαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους!
   Οπότε, με διαστρεβλώσεις, παραπληροφορήσεις και ακαταλαβίστικες αρλούμπες "δουλεύουν" το πανελλήνιο, πείθουν τους ανεγκέφαλους και προχωρούν ταχύτατα στην εκπλήρωση του σκοπού τους. Τελευταίο δείγμα της κοροϊδίας η μετονομασία της μειώσεως των συντάξεων σε... "παραμετρική αλλαγή", όπως δήλωσε η νέα σταρ του κομμουνισμού και του απεχθούς καθεστώτος που μας κάθησε στο σβέρκο, η κ. Αναξιόγλου! Eνώ ο άχρωμος κ. Τζαναμπετόπουλος τις είχε ονομάσει: "ποιοτικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις"! Τα λαμόγια του κερατά!!!
   Το μόνο "σουρομαδημένο" επιχείρημα που απέμεινε στους δασκαλεμένους φιρφιρίκους των ΜΜΕ, όταν αντιπαρατίθενται με στελέχη της αντιπολιτεύσεως που τους "ξεμπροστιάζουν" γιά όσα δεινά ετοιμάζονται να μας επιδαψιλεύσουν, είναι το ενορχηστρωμένο: "Και σεις 30 χρόνια τα ίδια κάνατε"! Αν απορώ γιά κάτι, είναι γιατί δεν τους αποστομώνουν λέγοντας πως ο λαός τους εξέλεξε, ακριβώς  γιά να μην κάνουν τα ίδια, όπως άλλωστε ψευδόμενοι ασύστολα διατράνωναν σε όλους τους τόνους,  προεκλογικά!
   Αναζήτησα, εις μάτην, στο You tube τις τελευταίες θρασύτατες κομπορρημοσύνες του αρχιψεύταρου πρωθυπουργού στη βουλή, υπό τα... ενθουσιώδη χειροκροτήματα του ενθουσιώδους λόχου του: "κομμένη η μίζα, κομμένο το λαθρεμπόριο, κ.λπ....", καθώς και σκηνές από την Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Τοσίτσα, όπου τα λαθραία τσιγάρα πωλούνται ανενόχλητα από τις διωκτικές αρχές του Τόσκα.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου