Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

H ενίσχυση των νέων επιστημόνων, και άλλα ευτράπελα!



Αριστερές σαπουνόφουσκες που σκάνε -μία προς μία- με πάταγο!
Αποτέλεσμα εικόνας για μνημοσυνο
Κόβοντας την... επετειακή πίτα. Άντε και του χρόνου... σπίτι σας!
 -   Με πολλή υπερηφάνεια, ως προστάτες και υποστηριχτές των νέων επιστημόνων, οι σκιτζήδες κυβερνώντες θέσπισαν μειωμένες εισφορές γι’ αυτούς, επί μία πενταετία. Το είπαν, το χάρηκαν, το κυκλοφόρησαν, το εκμεταλλεύτηκαν. Και αφού τους τράβηξαν το αυτί οι... «δυνάστες», ανακοίνωσαν πως οι μειώσεις θα επιστραφούν, αναδρομικά και έντοκα, στα επόμενα 15 χρόνια. Όσοι δεν πληρώσουν, σύνταξη... τσού!!!
   Αυτό μου θύμισε ένα παλιό διαφημιστικό σλόγκαν του Γούντι Άλλεν, σχετικό με μια νέα ταινία του. Ανήγγειλε την δωρεάν είσοδο των θεατών στις αίθουσες. Όμως με την έναρξη της προβολής θα έκλειναν οι πόρτες και στο τέλος, γιά να βγουν θα έπρεπε να πληρώσουν διπλό εισιτήριο!

   - Ανακοινώθηκε η τοποθέτηση, ως διευθυντού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρου Νιάρχου του διάσημου ηθοποιού... Γιώργου Κιμούλη. Ναι, του πρωταγωνιστού στις προταθείσες γιά Όσκαρ μεγάλες επιτυχίες της σειράς... «Λούφα και παραλλαγή», ο οποίος θεωρήθηκε ως ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση! Πληροφορίες της στήλης θέλουν τον Κιμούλη να αρπάζει το πόστο την τελευταία στιγμή από το φαβορί Λ. Λαζόπουλο, του οποίου οι τελευταίες δηλώσεις δυσαρέστησαν το μέγαρο Μινίμου, και ιδίως τον κ. Καρανίκα.

   - Ο υπουργός επί του Αυνανισμού, ο κ. ΖουρΛάρις, ζηλώσας την δόξα του ρηξικέλευθου πρωταθλητού της κυβερνητικής παπαρολογίας, του επιτυχημένου τέως υπουργού κ. Μαδρά, ζήτησε την φοίτηση των μικρών λαθρομεταναστόπουλων στα ιδιωτικά σχολεία. Π.χ. στο Λύκειον «Αθηνά», τη Σχολή Μωραϊτου, τη Σχολή Χιλλ, το Αμερικανικό Κολλέγιο, Σχολή Αηδονοπούλου, Παρθεναγωγεία, τέτοια.

Να δω λαθρομεταναστόπουλο στο ίδιο θρανίο με τον Ερνέστο της Περιστέρας κι ας πεθάνω την ίδια στιγμή!

   - Σαν τώρα θυμάμαι την ασυνάρτητη, βαμμένη ξανθιά, τσιρίδα του συριζαρέικου τσούρμου να επιχειρηματολογεί άγαρμπα, υπέρ της παράδοσης των 8 Τούρκων φυγάδων στα νύχια του Ερντογάν, επιδεικνύοντας το ανθρωπιστικό πρόσωπο, την ανωτερότητα αλλά και το  «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»: -«Σιγά μη διαταράξουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία, για οχτώ... πραξικοπηματίες»!

Ήδη, την επιβεβαίωση της αριστερής αναλγησίας, απανθρωπιάς και αδιαντροπιάς την... μαρτύρησε ο ίδιος ο Ερντογάν: «Ο Τσίπρας μου τηλεφώνησε την επόμενη μέρα της λιποταξίας τους και με διαβεβαίωσε. Μην ανησυχείς -μου είπε- σε 15-20 ημέρες θα σου τους στείλω»! Όμως η Ελληνική Δικαιοσύνη, γιά μιά ακόμη φορά, κατέπληξε ιστάμενη στο ύψος της!

   Και η κωμική πλευρά του θέματος: Ο Τσίπρας, αφού καταπαραμύθιασε το πανελλήνιο και εξαπάτησε όλο το κύκλωμα των δανειστών, κατάφερε να ξεγελάσει και τον άσπονδο φίλο και γείτονα!

   - Όσο γιά την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους... δυνάστες και το κλείσιμο της αξιολόγησης, η μπάλα έχει χαθεί από τα χέρια των ατζαμήδων διαπραγματευτών μας και η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί μόνο από την ατάκα του Καραγκιόζη, που εξηγούσε μια συμπλοκή με τον Βεληγκέκα:
   «Μού έριξε ο άτιμος, αλλά... έφαγα κιόλας»!

   Από την αναγγελία -τέλη Νοεμβρίου- της χαζοχαρούμενης νοικοκυρούλας της μαρμελάδας: «Η αξιολόγηση έκλεισε! Και μάλιστα... επιτυχώς»! και αφού περάσαμε το ορόσημο της... 5ης Δεκεμβρίου, ήδη προσπεράσαμε -περήφανα- τον... «Γενάρη», θα καβατζάρουμε λεβέντικα τον «Κουτσοφλέβαρο» και θα πλεύσουμε πλησίστια γιά το καλοκαίρι. Και βλέπουμε! Όλα θα εξαρτηθούν από τις εκλογές των... τοκογλύφων. Φέξε μου και γλύστρησα!

Κατά τα λοιπά, κορόιδα χαχόλοι πανηγυρίστε! Χθες, άκουσα σε κάποιο δευτεροκλασσάτο κανάλι μιά κυρα-Κατίνα, του πολιτικού διαμετρήματος της κυρά-Θεανώς, να υπερηφανεύεται: «Τουλάχιστον το... παιδί διαπραγματεύεται σκληρά»!

   -Καρανίκα, διπλή μερίδα σανό στην κυρία. Το αξίζει!








1 σχόλιο:

  1. Ξέχασες τον ποιητή ΣΥΡΙΖΑΙΟ αντιπρόεδρο της Βουλής Κουράκη που ξαναχτύπησε...
    Με το «Επί σωμάτων λέξεων» επανέρχεται με νέους γλαφυρούς στίχους: «Έρωτας είναι/όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της,/αναρωτηθείς για κλάσμα δευτερολέπτου μήπως/τότε/πρωτοβγαίνεις στη ζωή και αντικρίζεις το φως!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή