Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πανηγυρισμοί γιά τα πανηγύρια.

Μικρό αφιέρωμα στη μεγάλη επέτειο.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας. επέτειος
Κερδάει η ομαδάρα μας. Πάντα κερδάει!

   O προπαγανδιστικός μηχανισμός των υπογείων Μινίμου και «Κουμουντούρου» δούλεψε εντατικά και ο στρατηγικός σερβιτόρος Καρανίκας, το λαϊκό παιδί, σερβίρει αχνιστές επιτυχίες, τις οποίες τα διάφορα συριζαρέικα... «στέλεχον» επικοινωνούν ανά την επικράτεια!

   Οι συριζάριοι πανηγυρίζουν γιά τα δύο χρόνια αριστερής διακυβέρνησης -της διά πρώτη φορά- τα πλήρη επιτυχιών. Γιατί όχι μόνο κατάφεραν ν’ αλλάξουν την Ελλάδα -εννοούν τα φώτα της- αλλά και ολόκληρη την... Ευρώπη! Βέβαια, εσείς δεν χρειάζεται να ψάξετε γιά να τις δείτε, είναι πασιφανείς και πασίδηλες, αρκεί να φορέσετε συριζαρέικα ομματογυάλια. Αφού μέχρι κι ο Κουρουμπλής τις βλέπει, γιά μας τους υπολοίπους... περιττεύει!

   Φαντάζομαι ότι τώρα θα έγινε πλήρως αντιληπτό πως ήταν ο περίφημος «σοβιετικός παράδεισος», που όποιος δεν τον έβλεπε κλεινόταν σε ψυχιατρείο. Μέχρις ότου το καθεστώς να κατακρημνιστεί, αφ’ εαυτού, και ενταφιαστεί στα μολυσματικά και αηδιαστικά απόβλητα της Ιστορίας.

   Ο σημερινός ντόπιος μολυσματικός εσμός που υπέκλεψε την εξουσία και τώρα καταδυναστεύει τη χώρα με δημοκρατική επίφαση και αφάνταστα ενοχλητική ψευδολογία, κατάφερε να φιλοτεχνήσει μαστορικά ένα ωραίο σκηνικό, μιά θαυμάσια -όπως διακηρύσσουν οι ίδιοι- πραγματικότητα. Με μπόλικη... ελπίδα, αξιοπρέπεια, διαφάνεια, ισοπολιτεία, δικαιοσύνη και πάνω απ’ όλα... ειλικρίνεια! Χωρίς διαπλοκές, φαυλότητα και εξαρτήσεις. Μιά θεσπέσια εικονική πραγματικότητα. Χωρίς λιτότητα, μειώσεις αποδοχών και εξουθενωτική φορολογία.

   Αν την αντέχετε, ζήστε την!
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου