Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Λασπομαχία στον ελληνικό βούρκο....


1. Μετά μεγάλης εκπλήξεως…. -σε βαθμό καταπλήξεως- πληροφορήθηκα ότι, μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση, («Μητσοτάκη… γαμ….αι»), παρακολουθούσε και τα δικά μου τηλέφωνα!! Δύο κινητά κι ένα σταθερό!
Κάνοντας σχετικό… "ρεπορτάζ", προκειμένου να ανακαλύψω το… κακόβουλο λογισμικό που με κατασκόπευε, έφτασα σε ένα πολύ σοβαρό και υπεύθυνο άτομο. Βαθύς γνώστης των ελληνικών δεδομένων και πληροφοριοδότης με αξιοπιστία… «λίρα εκατό»! Πρόκειται γιά τον ίδιο πληροφοριοδότη, ο οποίος απεκάλυψε, διά μακρόν, την αντίστοιχη παρακολούθηση που γινόταν σε 259.143 ακόμη ονόματα, στον γνωστόν γιά την ακεραιότητα και εντιμότητα ιδιοκτήτη της πιό έγκυρης και αξιόπιστης ελληνικής φυλλάδας, διαδόχου της αλήστου μνήμης «Αυριανής». (Αυτής που ιδρύθηκε με λεφτά Λιβανέζων και που ξεπληρώνει, παγιδευμένο, κάποιο άλλο αριστερό κορόιδο).
Μαζί με όλα αυτά τα... "ωτακουστικά", ο μη διακρινόμενος γιά εχεμύθεια πληροφοριοδότης μου εμπιστεύτηκε και κάτι άκρων εντυπωσιακό. Ο εν λόγω δέκτης των εγκύρων πληροφοριών του, συνηθίζει να συχνάζει τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ως τραβεστί, στην οδό Συγγρού, στο ύψος του Αγίου Σώστη! Με μαύρη τουαλέτα -σχιστό πλαϊνό- μαύρο καλτσόν και μαύρη γόβα-στιλέτο. Ακούει στο όνομα … «Φατμέ» και η τιμή του διαπραγματεύεται, ως παθητικού, μεταξύ 100 και 150 ευρώ. Τούτο γίνεται, ως μου εκμυστηρεύτηκε, προκειμένου να καλύψει το… παθητικό της φυλλάδος του.
Εννοείται, πως από στοιχειώδες δημοσιογραφικό καθήκον -μιά και τώρα κάνω χρέη δημοσιογράφου- κωλύομαι δεοντολογικά να αποκαλύψω τις πηγές μου!
2. Ο γνωστός-άγνωστος τύπος -νομίζω Βρέντζος, Βρέντζας, ή κάπως έτσι- που έβγαλε -τίρα, βίρα- χθες ο MEGA, διακόπτοντας αιφνιδίως το πρόγραμμά του και κοψοχωλιάζοντας τους τηλεθεατές, ένεκα η κακοκαιρία, (Ωχ΄, τί θα ακούσουμε πάλι Παναγία μου!), μίλησε ως… «μέλον» του συμβουλίου του Ολυμπιακού και κατηγόρησε τον… «επί κεφαλή», (έτσι ακριβώς τον είπε), του Μαξίμου, (πάλι «Μητσοτάκη γα… σαι»), πως επί τρία χρόνια βυσσοδομεί κατά του… Ολυμπιακού, ο οποίος σκέπτεται σοβαρά πλέον ν΄ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!Όμως, αν δεν με απατά -λόγω ηλικίας- η μνήμη, τα τρία τελευταία χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος ήταν ο αδικούμενος… Ολυμπιακός!!!
3. Τελικά, όση βλακεία και… λωτοφαγία και αν διακρίνει τον ευφυέστερο λαό του κόσμου -προφανώς είμαστε εμείς!- η υπόθεση Novartis και τα περί ποδοσφαίρου είναι πολύ φρέσκα γιά να ξεχαστούν.
Προσωπικά, υπακούοντας στην οργίλη προτροπή του Κρητός Βεληγκέκα, ετοιμάζομαι να κλείσω κάτι εκκρεμότητες που έχω και να... την κάνω, γιατί... "έρχονται"!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου