Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

«Κολοβά» ψέματα κι ολόκληρες αλήθειες.

"Θεέ μου δόξα "Σοι", που κρατάς τα κεραμίδια στη θέση τους!
Δυστυχώς, το ψέμα, η υποκρισία κι η διαφθορά είναι διάχυτη στη ζωή μας. Όλοι το ζούμε και το ξέρουμε. (Κάποιοι, μάλιστα, εντονότερα). Όμως το να μας «δουλεύουν» εμπρός στα μάτια μας φέρνει την αηδία εντονότερη.
Π.χ. ο αρχιλαϊκιστής αρχιψεύταρος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, ο οποίος, μάλιστα, κατά την τελευταία δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ, βγήκε να προηγείται ελαφρώς του Μητσοτάκη στον τομέα της… διαφάνειας!!! Το γεγονός θα μπορούσε να είναι σωστό μόνο αν ο τύπος ήταν… γυάλινος, η από κάποιο ειδικό πλαστικό που δεν θαμπώνει από τον χρόνο. Ενδεικτικά αναφέρω, εντελώς πρόχειρα, μερικά στοιχεία της τσιπραίϊκης… διαφάνειας:
- Το κατ΄ αυτόν… εξοχικό σπιτάκι που είναι… παραθαλάσσιο τριόροφο.
- Η μυστική πολυήμερη κρουαζιέρα, ευγενική προσφορά γνωστής μεγαλοεφοπλιστίνας. Τιμής ένεκεν και χωρίς -ουδέν- ανταλλάγματα, λίγες ημέρες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι με την εκατόμβη θυμάτων.
- Η παλιά αφελής σκευωρία της Novartis με κατηγορούμενους πολιτικούς αντιπάλους και «μαϊντανο» τον… Πικραμένο!
- Η νέα -αφελέστερη- σκευωρία με τις παρακολουθήσεις από τον… Μητσοτάκη του… μισού πληθυσμού της Ελλάδος. Πλην του τέως υφυπουργού του Πιτσιόρλα, τον οποίο παρακολουθούσε… ο ίδιος!
- Η αστεία -μία απ΄ όλες- πομπώδης φραστική κωλοτούμπα, της οποίας υπήρξα αυτήκοος μάρτυς, (προ και μετά). Προ: «Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;». Μετά: «Είπα εγώ ποτέ πως η θάλασσα δεν έχει σύνορα;»!!!
- Και το πιό πρόσφατο: Κάποια κ. Κολοβού, απόμαχος δημοσιογράφος του αριστερού σιναφιού, δημιούργησε χρέη από χρήση καρτών, από το 2004, και έκανε το κορόϊδο. Στις 20/3/2019 -δηλαδή επί κυβερνήσεως Σύριζα και με νόμο φτιαγμένο και… δικαιολογημένον από τους ίδιους, (Τσαλακώτος, Αναξιόγλου)- το σπίτι της εκπλειστηριάστηκε νομίμως και, επίσης νομίμως, πέρασε στην κατοχή του πλειοδότη. Πληρώθηκε το χρέος της υποθήκης και τα υπόλοιπα δόθηκαν στην κ. Κολοβού. Όμως εκείνη -πριτς- αρνήθηκε να παραδώσει το σπίτι στον νέο, νόμιμο, ιδιοκτήτη και ταμπουρώθηκε μέσα, υψώνοντας το λάβαρο της... Αντίστασης. Αυτός -είδε κι αποείδε- και εφαρμόζοντας το Νόμο, κατέλαβε το… «Κάστρο της Λαμίας»! Και τότε… -Ώ του θαύματος- κατέπλευσε ο… «διάφανος» Τσίπρας γιά… συμπαράσταση στην ηρωική αντιστασιακή και… « κολοβή» από σπίτι, κ. Κολοβού!

"Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί". (Ευαγγέλιον Μεγ. Τρίτης. Η γραμματεύς διακρίνεται στο βάθος της εικόνος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου