Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Η διαβολικότητα της διαβολής.


   Στην καινούρια συριζαρέικη σκευωρία, μπορεί σκοπός να είναι πάλι η κατάληψη της εξουσίας, όμως ο στόχος είναι τώρα διαφορετικός. Απολύτως προσωπικός και εντελώς συγκεκριμένος ως προς την συγκέντρωση του πυρός.

   Ενώ στην περίπτωση της Novartis ζητούμενον ήταν η αποδυνάμωση της ΝΔ με την εξουδετέρωση της ηγετικής ομάδος της, σήμερα όλοι και όλα βάλλουν κατά… Μητσοτάκη. Από το λούμπεν κοπριταριάτο του εσμού, («Μητσοτάκη γαμ… αι»), μέχρι του αρχιφαύλου ηγέτη του. Αιτία και αφορμή η καταφανής τεράστια ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο τους. Στην μόρφωση, στην σοβαρότητα, στην ιδεολογία, στους εθνικούς χειρισμούς, στην διεθνή εκτίμηση, στην αντιμετώπιση του ορυμαγδού αντιξοοτήτων που άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα της καθημερινότητός μας, (covid, πόλεμος Ουκρανίας), σε όλα γενικώς, πλην των μεθόδων αμοραλισμού, διαβολής και κουτοπονηριάς που προηγείται -μακράν- ο Τσίπρας.

    Λογικόν επακόλουθο του συριζαρέικου χαλκείου η αναγκαιότης μιάς λυσσαλέας αντιμετώπισης του Πρωθυπουργού, προκειμένου αυτός να… «κοντύνει» και να κατέβει, δημοσκοπικά,  στα ίδια επίπεδα με τον δοκιμασμένα μειονεκτικό και μπαμπέση σκευωρό αντίπαλό του.

   Στην προαιώνια λογική και πρακτική του εφηρμοσμένου κομμουνισμού, (Στάλιν, Μάο, Τσαουσέσκου, Χότζα, Πολ Ποτ), και το εξής ανήθικο: «Σπίλωνε κάποιον και άσ΄ τον να τρέχει ν΄ αποδείξει την αθωότητά του»! (Σημ. Ακριβώς αυτό διαπίστωσα «ιδίοις ωσίν» -με τα ίδια μου τ΄ αυτιά- να λέγεται, περίτα τέλει Απριλίου΄18 από τον σταλινικό Ν. Κοτζιά, υπουργό, τότε, Εξωτερικών στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ).

   Η διαβολικότητα του κουτοπόνηρου ρημέικ  της αποτυχημένης προσπάθειας αλά Novartis, οφείλεται στο επιλεγμένο πάνελ σπιλώσεως. Αντί αντιπάλων -δυό τρεις δικοί τους γιά τα μάτια- το σύνολον των δήθεν παρακολουθουμένων είναι φίλια προς την κυβέρνηση πρόσωπα. Και μεταξύ αυτών οι πιό δραστήριοι και επιτυχημένοι Υπουργοί της!  Δηλαδή συνεργάτες που καθημερινά συνομιλεί μαζί τους ο Μητσοτάκης, μετά τους… παρακολουθεί τα τηλέφωνα! Τόσο των ίδιων, όσο και των συζύγων τους!!! Όποιος θέλει το πιστεύει, πλην αριστερών - όχι όλων, μόνο των ανοήτων  εννοείται- που το κάνουν σημαία τους, ελλείψει σοβαρών αντιπολιτευτικών επιχειρημάτων.

   Δεν αμφιβάλλω καθόλου πως στο μέλλον θα… «αποκαλυφθούν» μέχρι και fake μαγνητοφωνημένες αρλουμποσυνομιλίες με χρήση  μίμων αναλόγων ικανοτήτων με αυτές του εξαφανισμένου… Μητσικώστα. Με ενορχηστρωτή όλων τον γίγαντα του λαϊκισμού ηγέτη της «Κουμουντούρου»!

   Επί του παρόντος κρατείστε τούτο. η μόνη -παραδεδεγμένη- τηλεφωνική παρακολούθηση είναι αυτή του συριζάριου Στέργιου Πιτσιόρλα, πρώην διοικητού του ΤΑΙΠΕΔ και αργότερα υφυπουργού Οικονομίας, με παραδοχή της παρακολούθησης ακόμη και από τον «κωλοτουμπίστα» ηγέτη του! Ένα γεγονός που τώρα οι αριστεροί το κάνουν… γαργάρα! Όπως και την αφελή απόκρυψη του καπιταλιστικού brand name στο μπλουζάκι που φορούσε ο λαϊκιστής αρχηγός στη απεργιακή πορεία της Τετάρτης!

   Συριζαρέικες κουτοπόνηρες σαχλοαθλιότητες…

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου