Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

«Tρώτε απ’ τα έτοιμα»!


Αριστερές αστειότητες, απύθμενο θράσος.
 
Όλος ο αλλόκοτος  θίασος επί σκηνής
   Και ξαφνικά μαθαίνουμε πως  τα κρατικά ταμεία ήσαν τίγκα στο μπικικίνι, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να το μοιράσει στους... πολλούς -αυτούς, ναι αυτούς, που ξέσκιζε επί χρόνια στο φόρο- αλλά να... δεν πρόκαμε! Και δεν πρόκαμε γιατί ο... ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε να κάνει εκλογές, έτσι ώστε να δώσει στον... Μητσοτάκη την ευκαιρία να μοιράσει αυτός τα... έτοιμα!!! Επιχειρήματα αφελή, αντάξια των κουτοπόνηρων εκφραστών και των κουτών σανοφάγων που τα υιοθετούν.

   Αφού ξέσκισαν τον κοσμάκη στον φόρο, με ιδιαίτερα μανία στο επιχειρηματικό και παραγωγικό τμήμα του -την μεσαία τάξη- που αποτελεί τον ταξικό εχθρό της αριστερής ομοιομορφίας, μοίρασαν επιδοματικά ψίχουλα στην προσφιλή τους αδρανή πλέμπα, την οποία φρόντισαν να αυγατίσουν, στον πάσης φύσεως κοινωνικό κατιμά -λαθρομετανάστες, γυφταρέους και νεόπτωχους που επιδίωξαν και δημιούργησαν ισοπεδώνοντας τους μισητούς άξιους, δραστήριους και παραγωγικούς- και κράτησαν μερίδες λέοντος γιά στρατιές ανάξιων, ανεπρόκοπων και ολοστρόγγυλων μηδενικών, τύπου Καρανίκα, τους οποίους διόρισαν -σωρηδόν- στελεχώνοντας την δημοσία διοίκηση με άχρηστο υπερπληθυσμό. 
    Η Μάντρα, το Πέραμα, το Μάτι πρόχειρα δείγματα αριστερής ανικανότητος, τσαπατσουλιάς και ατζαμίδικης προσπάθειας κουκουλώματος και μπουρδουκλώματος, στα πλαίσια της κλασσικής αριστερής πρακτικής. «Όταν η αλήθεια δεν μας συμφέρει... κατασκευάζουμε άλλη»! Πρόχειρη και εύκολη δικαιολογία το... δεν «προκάμαμε»! 
   Προσηλωμένοι σε ιδεολογικές αγκυλώσεις, αντί να κοιτούν μπροστά, προσπαθούσαν να αναστηλώσουν τον σταλινισμό και τον μαοϊσμό, την εποχή που αυτοί κατεδαφίστηκαν με πάταγο, εκεί όπου γεννήθηκαν.

   Δεν πρόκαμαν ν’ απασφαλίσουν την οικολογική βόμβα των 20.000 τόνων εύφλεκτης ύλης που καιροφυλακτούσαν σε οικόπεδο στο Μάτι. Την άφησαν να την «κολατσίσει» ο... Μητσοτάκης, μαζί με τα υπόλοιπα... «έτοιμα». Όπερ και εγένετο σε... 20 ημέρες!

   Δεν πρόκαμαν να τελειώσουν την επένδυση στο Ελληνικό, με ιδεοληπτικά αντιεπενδυτικά κίνητρα και σαχλαμαρίστικα επιχειρήματα-προφάσεις περί δασών, αρχαίων και λοιπών ανοησιών, αφήνοντας  να το... «φάει» ο Γεωργιάδης. Συμβατές σε ηλιθιότητα αναχρονιστικά και αντιπροοδευτικά καμώματα, που προσπαθούν να φρενάρουν την επέκταση της COSCO -τάφος Θεμιστοκλή, αρχαία στα 80% του Πειραιά- η δραστηριότητα της οποίας έφερε τον Πειραιά μεταξύ των κορυφαίων λιμένων της Ευρώπης. Αριστερό οικολογικό ψευτοενδιαφέρον που -με πραγματικό κίνητρο το σαμποτάζ του καπιταλίστα... Βωβού- ματαίωσαν με βαβούρα και οχλοκρατική δημαγωγία την κατασκευή σταδίου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, γιά να μην ενοχληθούν οι... κορμοράνοι της περιοχής!!!

   Δεν πρόκαμαν να τακτοποιήσουν τις 120 δόσεις των πνιγμένων στα χρέη μικροεπαγγελματιών γιά να χτυπήσουν το μισητό τους... κεφάλαιο.

   Δεν πρόκαμαν να εκκαθαρίσουν εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεων, αφήνοντας τον χρόνο -και τον Χάρο, προφανώς- να δίνει λύση στο πρόβλημα.

   Δεν πρόκαμαν το ένα, δεν πρόκαμαν το άλλο! Πρόκαμαν όμως να βολέψουν τους υμέτερους κοπριτάριους σε χρυσοφόρες θέσεις μετακλητών.

   Δεν πρόκαμαν να ολοκληρώσουν την σκευωρία της Novartis, με τα φίσκα χρημάτων ρολαριστά βαλιτσάκια να κουβαλιούνταν στο Μαξίμου, γιά να λαδωθεί... ο Σαμαράς και όλοι όσοι πολιτικοί τους κάθονταν στον λαιμό! Πρόκαμαν όμως να μιλήσουν, τότε, γιά το μεγαλύτερο ελληνικό σκάνδαλο όλων των εποχών και τώρα που ήρθε η ώρα της αποκάλυψης και του κολασμού, τώρα κλαψουρίζουν γιά δήθεν... ρεβανσισμό!

   Δεν πρόκαμαν! Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από... μη «προκάμαντες κοινούς πολίτες», όπως και οι τελευταίες κάλπες γεμάτες από μαύρο σε... «μη προκάμαντες πολιτικούς». Ψεύτες, ανίκανους, απατεώνες και ευθυνόφοβους.


   Βρε, άει σιχτίρ φαύλοι... «δενπροκαματζήδες. Αντιπαραγωγικά και αντιπροοδευτικά αγκυλωμένα κουμμούνια, μητραλοίες ανθέλληνες, που ακούγατε γιά αριστεία, γιά ικανότητα και  πραγματική πρόοδο και βγάζατε σπυράκια. Που ανασύρατε από το βόθρο διάφορα πολιτικά περιττώματα, εναγκαλιστήκατε την εισαγόμενη  πολυπολιτισμική, πολύχρωμη και πολυθεϊστική πλέμπα και βγάζοντας απ' τον βούρκο κάμποσους αποτυχημένους Καρανίκες, θελήσατε να φτιάξετε κοινωνία με δαύτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου