Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η απεργία της Τρίτης


" Άρχισαν τα όργανα"
 
-Μπαχαλάκηδες... βουρ!

   Ο διαβόητος κομμουνιστής -κατά δήλωσή του- με την καπιταλιστική pochette στο τσεπάκι και το αξούριγο κωμικό μούτρο το διέπραξε! Είπε ο ανόητος, (αναφερόμενος στους πολιτικούς που διέσυρε άδικα η συκοφαντική συμμορία του), κατά το γνωστό: «θέλει η πουτ... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», προδίδοντας το σκληρό, ανάλγητο, αμετανόητο και παρανοϊκό κομμουνιστικό του εσώψυχο: «Το ότι δεν βρέθηκαν αποδείξεις δεν σημαίνει και αθωότητα»!! 
   Βεβαίως -και είμαι κάθετος και κατηγορηματικός στην άποψη που θα διατυπώσω πιό κάτω, επωμιζόμενος και την ευθύνη της- ο σαχλαμάρας αυτός αποδεικνύει πως -ό,τι κι αν νομίζει καθείς- οι εναπομένοντες κομμουνιστές  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ! Κουτοπόνηροι του κερατά είναι. Διαστρεβλωτές αρχιψεύταροι, ραδιούργοι σκευωροί, αφελείς μωρόμυαλοι, αγκυλωμένοι ιδεολήπτες, προβληματικοί χαρακτήρες, μικρόψυχα ανθρωπάκια και κατά τη κυριολεκτική λαϊκή -δική τους-  έκφραση... «φτωχομπινέδες». Στο μυαλό, στα  λόγια και στις πράξεις τους. (Όρα τους πρωτοφανούς αφέλειας αφορισμούς: «η αύξηση των μισθών θα φέρει την ανάπτυξη», «δεν περιποιεί τιμή γιά την κυβέρνηση η απομάκρυνση του κοντέινερ του Ρουβίκονα στις 5 το πρωί», «ο Μητσοτάκης τρώει απ’ τα έτοιμα», κ.λπ. παπαρδέλες). Βεβαίως, εν τη αβυσσαλέα κουτοπονηριά και αφέλεια που ξεχειλίζει απ’ την... pochette του, ο δανδής κομμουνιστής... -καθηγητής, παρακαλώ- δεν «πιάνει» πως ο αφορισμός που διατύπωσε συμπεριλαμβάνει και τον αρχηγό του!

   Και κάτι διδακτικό γιά όσους νέους δεν γνωρίζουν. Αυτό το ελεεινό επιχείρημα περί της κομμουνιστικής εκδοχής γιά την αθωότητα -γραμμή Στάλιν- πρωτακούστηκε στις διαβόητες δίκες της Μόσχας -1936 με 1938- κατά τις οποίες εκτελέστηκαν περί τις 700.000 άτομα, πλείστα των οποίων... ήσαν κομμουνιστές! Σύντροφοι του Στάλιν -Κάμενεφ, Ζινόβιεφ, Μπουχάριν, Τουχατσέφσκι, κ.λπ.- τους οποίους «ξεκλήρισε» γιά να «σφραγίσει» την παντοδυναμία του. 
   Οι εξ ημών αφελείς του 32% καλόν θα ήταν να προσέξουν τα λόγια και τα έργα του οργανωνόμενου σε αντεπίθεση αναρχοκομμουνισταριού -την Τρίτη η πρώτη αδικαιολόγητη απεργία, με ό,τι αυτή θα «κουβαλήσει» μαζί της. Να διαβάσουν λιγάκι ιστορία, ώστε να καταλάβουν τί γάγγραινα είναι ο κομμουνισμός, και -αν διαθέτουν κουκούτσι μυαλό- ας επανατοποθετηθούν ιδεολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου