Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Γιά όσους ακόμη αμφιβάλλουν.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...

Αποτέλεσμα εικόνας για τρομοκρατική επίθεση στην Ν.Υορκη
Άντε, καλό μήνα και καλή αρχή!
    Δεν πρόλαβε καλά-καλά να φύγει το άρωμα της Περιστέρας -και η ποδαρίλα του Αλέκσισ- από τον Λευκό Οίκο και το γούρι που άφησε πίσω του ο "γουρλής" μας άρχισε να δουλεύει.
   Πρώτα ο George Papadopoulos, ο φίλος του "κολλητού" μας Μπούλη και κρατούμενος του FBI, άρχισε να "κελαδάει" εις βάρος του αφεντικού του Ντόναλντ Τραμπ. Σήμερα ένας φανατικός Ουζμπέκος πήρε ένα φορτηγάκι στο Manhattan και σάρωσε. Άφησε 8 στον τόπο στέλνοντας και  άλλους 12 τραυματίες στα Νοσοκομεία της Νέας Υόρκης!
   Γιά αρχή της... καλοτυχίας που έφερε πεσκέσι ο "Γκαστόνε" μας στον Τραμπ, το σκορ είναι καλό. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον!

1 σχόλιο:

  1. "Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις..."
    Καταρχήν σας παρακαλώ να δεχθείτε θερμότατα και ειλικρινέστατα συγχαρητήριά αλλά και τον θαυμασμό μου για τον τρόπο που παρουσιάζετε τις απόψεις σας κατορθώνοντας, ταυτοχρόνως, να εκφράζετε και τις δικές μας σκέψεις.

    Θέλω όμως, με κάθε εκτίμηση στο πρόσωπό σας, να παρατηρήσω κάτι που δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι σας έχει διαφύγει.

    Έχω παρατηρήσει ότι χρησιμοποιείτε, στο παρελθόν αλλά και στον τίτλο του σημειώματός σας τη φράση "Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις..." θέλοντας προφανώς να τονίσετε ότι κάτι συνέβη πολύ πιο γρήγορα από ότι θα ήταν φυσικό ή αναμενόμενο να συμβεί, αν τελικά συνέβαινε.

    Η ένστασή μου είναι στην θέση που θα έπρεπε να μπει ένα 'κόμμα' που θα άλλαζε, αποδίδοντας σωστά, το νόημα της φράσης.

    Κατά το ευαγγέλιο η φράση, όπως γνωρίζετε,ελέχθη ως εξής «Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με». Θεωρώ λοιπόν ότι το 'κόμμα', που εγώ πρόσθεσα εκεί, αποδίδει την ιστορική-ευαγγελική αλήθεια, δηλαδή την άρνηση, τρίς, του Πέτρου ότι γνώριζε τον Δάσκαλό του. Θα παρακαλούσα όμως και για την δική σας άποψη.

    Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την, εκ μέρους σας, παραστατικότατη έκφραση και των δικών μου σκέψεων.


















    ΑπάντησηΔιαγραφή