Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Συσκότιση, αναλγησία, ανανδρία.



Υποθέσεις καθημερινής παλιανθρωπιάς.

 
   Η στήλη από χρόνια -άμα την υφαρπαγή της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, με παραμύθιασμα της χαζής και ευκολόπιστης μερίδας του ελληνικού λαού- είχε επισημάνει ότι θα συνεχιστεί το «δούλεμα», από την αδίστακτη κομμουνιστική κομπανία, αφού τα όσα πομπωδώς υποσχόταν από τα μπαλκόνια ο μεγαλύτερος, παγκοσμίως, ψεύτης πρωθυπουργός όλων των εποχών και όλων των χωρών, ήσαν, προφανώς, φούμαρα. Ο πολυβραβευμένος γιά το... σθένος, (δηλαδή στην τόλμη της κωλοτούμπας και το θράσος των μεταλλάξεων), γουρλής «σύντροφος» Αλέκσησ!

   Ήδη, και οι χαζότεροι των ηλιθίων θα πρέπει να έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται, ασχέτως αν ο κάλος του εγκεφάλου τους επιμένει να τους κρατεί πεισματικά καθηλωμένους στην φενάκη του... «ηθικού πλεονεκτήματος» της διά πρώτη φορά αριστερά.

   Με το μαχαίρι και το πεπόνι ανά χείρας, ένα φαύλο και αντιδημοκρατικό καθεστώς μπορεί να αλωνίζει ασύδοτο, να ψεύδεται ασύστολα και... «σε όποιον αρέσουμε»! Κατά το Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει, στην προκειμένη περίπτωση... «Τζαναμπετόπουλος ψεύδεται και οι χαχόλοι του τον πιστεύουν». Η προηγούμενη αυτού, η κοντοκουρεμένη Ψευτοθοδωρού, έσυρε πρώτη το χορό του παραμυθιού με την απύθμενου θράσους δήλωση: «Δεν είπαμε κανένα ψέμα στον ελληνικό λαό»! Και καθώς τα ψοφοδεή θρασίμια, οι μαρκουτσοφόροι, δεν τολμούσαν να την προγκίξουν, το «μούσι», έκτοτε, πάει σύννεφο.

   Τώρα θα έχουν αντιληφθεί όλοι, όσοι απορούσαν κάποτε, πώς λειτουργούσε η προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, που κρατούσε δεμένο, φιμωμένο και παραμυθιασμένο τον ρώσικο λαό. Όπως και οι εδώ τώρα, ό,τι ήθελαν τους πλασάριζαν, αδιαφορώντας αν το έχαφταν ή όχι. Και όποιος τολμούσε να βγάλει κιχ, φίδι κολοβό που τον έτρωγε. Τα Γκουλάνγκ της Σιβηρίας τον περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες, αν και εφ’ όσον γλύτωνε το κεφάλι του. Ευτυχώς -και επί του παρόντος- όσοι διαθέτουν νου και γνώση, μπορούν ακόμη να «βοούν», αλλά... «εν τη ερήμω».

   Με το καθεστώς να «σοβιετοποιείται» ταχύτατα, σταχυολογώ μερικά τρανταχτά παραδείγματα παραπληροφόρησης, αποπροσανατολισμού, συσκότισης, αηδίας και ανανδρίας, που παρακολουθούν τα έκπληκτα μάτια των σκεπτομένων πολιτών. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, λένε μέσα τους οι κυβερνητικοί ινστρούχτορες, αδιαφορώντας γιά το αν αυτά πείθουν. Άλλωστε, κάποιο βουλευτικό πιόνι -απαξίωσα να κρατήσω το ονοματάκι του- το δήλωσε θρασύτατα σε μιά επιτροπή: «Δίκαιο είναι ό,τι λέμε εμείς»!


  -  «Καρακατσουλιό και ανανδρία»

 Αρχίζω με το πιό εμετικό, το πιό ελεεινό, το πιό άνανδρο. Την εμπλοκή -ντε και καλά και το έτσι θέλω- στο πολιτικό παιχνίδι της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

   Ο μοσχόμαγκας ψευτοαιγαλεώτης  Τζαναμπετόπουλος την αποκάλεσε -από πού και ως πού- «δημόσιο» πρόσωπο, οπότε -κατ’ αυτόν-  θα πρέπει να... συκοφαντείται και να διασύρεται άδικα και άνανδρα. Παραβλέποντας την αθλιότητα της αναμείξεώς της, η κ. Μαρέβα, με βάση τα προσόντα της και χωρίς μέσον, υπήρξε μεγαλοστέλεχος μεγαλοτράπεζας του εξωτερικού. Και, φυσικά, καλοαμειβόμενη, κάτι που δεν μπορούν να χωνέψουν τα συμπλεγματικά αριστερά μορμολύκεια, που λένε... «πλούουουσιος» και μπερδεύεται ο στόμας τους. (Όποιος έχει ακούσει την κομπλέξω μαρμελαδατζού, καταλαβαίνει!).

   Η εν λόγω κυρία, διαχειρίστηκε -νομιμότατα, ως υπάλληλος- offshore εταιρείες οι οποίες λειτουργούν βάσει διεθνών νόμων, που τους επιτρέπουν ελιγμούς οι οποίοι αυξάνουν τα κέρδη τους και μειώνουν τη φορολόγησή τους. (Άλλωστε, μιά τέτοια επιχείρηση τυγχάνει συνιδιοκτήτρια της κάργα αριστερής, λαθρόβιας λόγω ασήμαντης κυκλοφορίας, επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της «Αυγής»). Τί σχέση, τώρα, μπορεί να έχει ένας υπάλληλος τραπέζης με το who is who των πελατών και το πόθεν έσχες των κεφαλαίων τους, μόνο ο πολυβραβευμένος συκοφάντης ξέρει. Πέραν του γεγονότος πως όλες της οι απολαβές είναι δηλωμένες και φορολογημένες, είναι και δικαστικά επιβεβαιωμένες. Τέλος, οι όποιες επαγγελματικές της δραστηριότητες ασκήθηκαν όταν αυτή ήταν σε πολύχρονη διάσταση με τον Κυριάκο. Άρα με τον ίδιο παντελώς αμέτοχο αυτών.

   Ακούγεται, παρ’ όλο που το θέμα με βρίσκει δίβουλο, πως η -με μέσον διορισμένη σε δημόσιο Πανεπιστήμιο- κ. Περιστέρα δεν είναι και τόσον αθώα... περιστερά φορολογικώς και της ετοιμάζεται... ταγιεράκι. «Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ΄ ορά». 
   Πάντως -και παραδόξως- το όνομα... Παπασταύρου δεν το πρόσεξα να... παίξει αυτή τη δόση. Πού... παρέπεσε;

  - «Κουραμπιέδες... Μπουλίου»

   Ο γνωστός βουτυρομπεμπές Μπούλης, ο άκαπνος στρατιωτικά φιγουρατζής, που τώρα αξιώνεται να φορέσει στρατιωτική στολή και να την... χορτάσει σε πρόωρα «Τριώδια», είναι γνωστός αμετροεπής αμόρφωτος κουραδόμαγκας, ο οποίος βγήκε στο κλαρί της πολιτικής ελέω... μπαμπά και πρώτου πεθερού που... «ΦΑΓώθηκΕ» να δεί τον γαμπρούλη του βουλευτή. Στην πολιτική του πορεία, έγινε γνωστός γιά τις αερολογίες, (ψεκάσματα), τις αοριστολογίες, (συνεχείς αναπόδεικτες καταγγελίες, που -τάχα- ξετρύπωνε), τα άσφαιρα πυρά που εξετόξευε μπαρουφολογώντας, εκ του ασφαλούς, και κρυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία.

   Ο αποδεδειγμένα πολιτικός χαμαιλέων, αφού καταδιασκέδασε το πανελλήνιο με την ακατάληπτη φλυαρία και την ακατάσχετη «εγγραφολογία» του, καπηλευόμενος την οικογένεια και τα παιδιά του, ζήλεψε τη δόξα του Άκη και επιχειρεί συνεχώς να βάλει χούφτα στο πλούσιο βάζο με το μέλι των πολεμικών εξοπλιστικών συστημάτων. Στο τρίτο, καραμπινάτο, κόλπο που επιχείρησε -τρις και η κακή του μοίρα- πιάστηκε στα πράσα και με τη γίδα στην πλάτη. Επειδή όμως, αφ’ ενός, όλο και κάποιο φιλετάκι θα κολάτσιζε και ο... πολυβραβευμένος μπος και, αφ’ ετέρου, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι «αυτοκολλητάκια» στην εξουσία και εξαρτάται θανάσιμα ο ένας από τον άλλο, επιστρατεύτηκε κάθε μέσον γιά το μπουρδούκλωμα του σκανδάλου. Μέχρι κι ο υπναλέος Μπαρμπαδεινόσαυρος ξύπνησε και θυμήθηκε τους άμαχους της Υεμένης και τον ανθρωπιστικό ρόλο της... «ηθικοπλεονέκτρας» αριστεράς. Και προσδοκώντας απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ζητούσε ακύρωση της σύμβασης. Μιά απόφαση που υπήρχε, ήδη, από πέρυσι, αλλά του διέφευγε καθ’ ότι τότε... κοιμόταν! Έτσι, τίρα-βίρα, ακύρωσαν τη συμφωνία πώλησης βλημάτων και οβίδων στην Σαουδική Αραβία και φρονούν πως με ένα... «ούτε γάτος» θα καταλήξουν στο... «ούτε ζημιά»! Μιά ακόμη αριστερή πολιτική αλητεία, αφελούς σχεδιασμού.


   - «ΕΝΦΙΑ εσείς, σεισάχθεια εμείς»!!!
  Τρίτη υπόθεση πολιτικής απάτης το περίφημο: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Ο μοσχόμαγκας κυβερνητικός Νεογεωργαλάς είπε: «Θα προστατεύσουμε τη λαϊκή πρώτη κατοικία και τις κάτω από 300.000 ευρώ», κάνοντας γαργάρα το πασίγνωστο σλόγκαν του «σύντροφου» αρχιψευταρά αρχηγού του. Έτσι χθες έκαναν σεφτέ και εκπλειστηριάστηκαν μερικά μέγαρα... «πλούουουσιων». Όπως π.χ. μία πρώτη κατοικία στο εξωτικό Χαλάνδρι, γιά 43.000 ε., δύο πρώτες κατοικίες στην αριστοκρατική Νίκαια, τέως Κοκκινιά, γιά 200.000 ε και οι δύο και ένα διαμερισματάκι 60 περίπου τετραγωνικών, πρώτη κατοικία κάποιου προύχοντα μεγαλοαστού, στο παραθαλάσσιο Μοσχάτο, γιά... 30.000 ε.
   Με τις υγείες μας και να τους χαιρόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου