Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Υπόθεση «Αμίρ». Ελληνικέ λαέ... «κακομίρ», που σε περνούν γιά μα...!



Μιά ακόμη κουτοπόνηρη αριστερή προβοκάτσια.

Μπαλκονόποτρα με ανοιχτά ρολά χειμωνιάτικα, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα!
  Η ιστορία με τον Αφγανό πιτσιρίκο από την αρχή μου ξίνιζε. Λίγο η διαίσθηση, λίγο η μαντήλα της μάνας, λίγο η πασίγνωστη πλέον αριστερή μπαγαποντιά, λίγο η επίθεση με κοτρώνες. Τέλος πάντων, είχα τις αμφιβολίες μου γιά την καθαρότητα της ιστορίας, τις οποίες σιγοντάριζε η επίθεση στο σπίτι του με κάτι κοτρώνες... να! Μιά μανία γιά ένα παιδάκι που δεν εδικαιολογείτο.
   Χθες, με την ευκαιρία της επίσκεψης του μικρού στο πρωθυπουργικό γραφείο και όλα όσα διημείφθησαν εκεί επιβεβαίωσαν τις υποψίες μου και εδραίωσαν την πεποίθηση πως η όλη υπόθεση είναι μία ακόμη κακόγουστη αριστερή φάρσα με ένα αφελές  σενάριο και μία κακότεχνη σκηνοθεσία.
   Είπαν πως η επίθεση στο σπίτι του μικρού έγινε στις 3.00΄ με 4.00΄, μετά τα μεσάνυχτα, και έδειξαν τα σπασμένα τζάμια των πορτοπαραθύρων κάποιου ισογείου διαμερίσματος, κάπου στη Δάφνη. Όμως, η πρώτη -αυτόματη- σκέψη που γεννιέται στον στοιχειώδους νοημοσύνης τηλεθεατή -χωρίς ανόητες αριστερές αγκυλώσεις και βλακώδη κολλήματα, εννοείται- είναι πώς είναι δυνατόν, Νοέμβρη μήνα και με αρκετό κρύο, να μένουν την νύχτα ανοιχτά τα εξωτερικά ρολά ενός ισογείου σπιτιού, τα οποία στην εικόνα φαίνεται καθαρά πως υπάρχουν. Ακόμη και ντάλα καλοκαίρι, η σημερινή ανασφάλεια και εγκληματικότητα επιβάλλουν στον κόσμο να κλείνουν τα σκούρα των ισογείων παραθύρων. Πιό πιθανόν είναι να κλείνουν τα έξω και ν’ ανοίγουν τα μέσα, παρά το αντίθετο, όπως συνέβη στην εν λόγω περίπτωση.

   Είναι προφανές πως η κυβέρνηση περνάει σοβαρότατη κρίση δημοφιλίας με όσα αντιλαϊκά μέτρα επιβάλλει και όση ανικανότητα δείχνουν τα στελέχη της. (Σπρίτζης, Κουρουμπλής, Τσαλακώτος, Χουλιαράκης, Αναξιόγλου, Κατακούτελος και σια). Ο δε αρμόδιος, περί τη λαθρομετανάστευση υπουργός Μπουζάλας -μάλλον γιά Μπουζουκοκεφάλα πρόκειται- είναι τελείως ανεπαρκής, έως ανύπαρκτος! Οπότε μιά μικρή προβοκατσιούλα με αφορμή τα ηλίθια ένστικτα των... «Μετανάστες αδέρφια μας» και τα υστερόβουλα σχέδια των πάσης φύσεως... αλληλέγγυων που «κονομάνε» από την κατάσταση ήταν ό,τι έπρεπε. Και βεβαίως, την τόνωση του προφίλ του σύντροφου Πινόκιο, που το έπαιξε φίλος και αγαθός πατήρ-προστάτης του κατατρεγμένου Αμίρ.

   Όμως, ήσαν τόσο αφελείς στο στήσιμο, ώστε -μαζί με τα άλλα ανόητα που μας παρουσίασαν- δεν φρόντισαν να δασκαλέψουν σωστά τον μικρό. Έτσι, φόρα παρτίδα, ο μικρός δήλωσε πως υποστηρίζει ποδοσφαιρικά την Μπαρτσελόνα, και όχι τίποτα Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, και πως ήθελε να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στη Γερμανία, όπου ζει ο πατέρας του. Συνεπώς με ποιά ψυχική συνάφεια και ποιόν πατριωτισμό ένα τέτοιο παιδάκι δικαιούται να σηκώσει την ελληνική σημαία σε μιά εθνική εορτή, όπου οι ελληνικές συνειδήσεις αφυπνίζονται και οι πραγματικές ελληνικές ψυχές δονούνται, ενώ τα ελληνικά στήθη φουσκώνουν από νοσταλγία και υπερηφάνεια. Έχοντας υπόψη την συμπεριφορά του νιγηριανής καταγωγής Αντετοκούμπο, του οποίου η ξεχειλίζουσα ελληνική συνείδηση εκπλήσσει, συγκινεί και συναρπάζει, η με ειλικρίνεια και παιδική αφέλεια διατυπούμενη άποψη του μικρού Αφγανού είναι σαφώς γιά... «Αντεξεκούμπο» και όχι γιά σαχλαμαρίστικα στησίματα, προκειμένου να διαλαλήσουμε τα αριστερά μας φρονήματα που μάχονται τα εθνικά αντίστοιχα και προπαγανδίζουν τον κομμουνιστικό διεθνισμό. («Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε!»).

   Αυτά, γιά να μην περνούν -οι διάφοροι κυβερνητικοί φαύλοι προπαγανδιστές τζαναμπετόπουλοι- όλους τους Έλληνες γιά χάπατα και βλήτα. Υπάρχουν ακόμη μερικοί... στο γαλατικό χωριό που λέγεται Ελλάδα, οι οποίοι εξακολουθούν να σκέπτονται και να αντιστέκονται στις προπαγανδιστικές ηλιθιότητες. Αν και πολύ αμφιβάλλω αν κανείς από τον κυβερνητικό εσμό δίνει δεκάρα γι' αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου