Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Η ευεργετική «αύρα» του Έλληνα τραγοπόδαρου κυκλώνει τον Πλανητάρχη.



Ο ημέτερος «Κωλοτουμπίστας» έκανε πάλι το θαύμα του.

Αποτέλεσμα εικόνας για συνάντηση ΤΡΑΜΠ με ΤΣΙΠΡΑ
"Λαγός τη φτέρη έτριβε, κακό της κεφαλής του"!
   Όπως ήταν αναμενόμενο και συμβατό με την προϊστορία, που θέλει απ’ όπου περάσει ο σύντροφος Τσίπρας να ακολουθεί πρωτοφανής καταστροφή, η... «επανάσταση» της Καταλονίας πνέει τα λοίσθια. Και όποιος ηγέτης, ή επίσημος, έχει την ατυχία να τον συναντήσει και ανταλλάξει χειραψία μαζί του, τον τρώει το σκοτάδι.

   Γιά τη σχέση του με τον Καταλανό τζιτζιφιόγκο δεν έχω σχετική πληροφόρηση, όμως δεν αμφιβάλλω καθόλου πως όλο και κάποια επαφή θα είχε κι αυτός με τον Έλληνα ολετήρα. Έστω και ακροθιγή ή μυστική. Η απότομη δύση του άστρου του αυτό δείχνει. Πάντως, σίγουρο είναι το γεγονός πως, αρχικά, η ικανότατη κυβέρνησή μας -αυτή που δεν μπορεί να μοιράσει δυό... «καμηλών» άχυρα και να βρει τρόπο εκδόσεως εισιτηρίων χωρίς αφόρητη ταλαιπωρία των επιβατών- υποστήριζε το κίνημα ανεξαρτησίας της Καταλονίας και τώρα που κατασταλάζουν τα πράγματα στην Ισπανία, συντονίζεται με όλους τους άλλους Ευρωπαίους στο... ανάθεμα των εθνικιστών της Βαρκελώνης.

   Όσον αφορά τον Αμερικανό πρόεδρο, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως τα ψωμιά του στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου είναι μετρημένα. Αφού πάτησε εκεί πόδι ο... Πινόκιο, και υπό την προϋπόθεση πως δεν θα του συμβεί άλλου είδους -χειρότερη- καταστροφή, η αποπομπή Τραμπ από την Προεδρία είναι δεδομένη, ως ελάχιστη κατάρα. Το μόνο που «παίζεται» είναι το αργά ή γρήγορα! Ήδη το FBI αρχίζει να ξηλώνει το περιβάλλον του και να προχωρεί -αργά και σαδιστικά- προς τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου