Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η χώρα δονείται από την ιαχή: «Ελλάδα, Κολομβία... σύνομοσπονδία»!!!, (δις).



«Vive la… colobaration, vive la mastourà, vive la libertador Caranikàs»!!!
 
Σχετική εικόνα
Ινδική κάναββις, πλούσιο φύλλωμα
   Μετά την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης... περιπλοκότητος φύλου, το οποίο ξεφυλλίσαμε αρκετά και ξεφτιλίσαμε τελείως -«εδώ ο άνδρας, εκεί η γυναίκα, πού είναι ο... ντινγκι-ντάνγκας;»-  μέσα στα «προοδευτικά» αριστερά πλαίσια τα οποία καθόρισαν τον πιό πάνω όρο γιά τους «αμφισβητίες» του φύλου τους, κατά πώς γράφει και ο brutal αγριάνθρωπος των Σφακιών, έρχεται η σειρά μιάς άλλης ανθρώπινης... τέρψης, αυτής της μαστούρας!
   Έτσι, μετά την επιτυχή ψηφοθηρική «παγίδευση» της -οπωσδήποτε- δυστυχούς και ταλαιπωρημένης περιθωριακής μειοψηφίας των ποικιλοτρόπως ομοφυλοφίλων, γιά την οποία μόνο υποκριτικό ενδιαφέρον αποδεικνύει η απόκλησή τους με τον χαρακτηριστικό ήχο... κουδουνίστρας από την αριστερή «βλαχοαντρουτσωσύνη», στο στόχαστρο μπήκε άλλη δυστυχισμένη μειοψηφία, οι ναρκομανείς. Με πρόσχημα την ιατρική έγνοια -τώρα τους αριστερούς επιβήτορες της εξουσίας, τους πήρε ο πόνος γιά την υγεία του λαού, τώρα που άφησαν τα νοσοκομεία χωρίς γάζες και οινόπνευμα- φέρνουν στο προσκήνιο μιά άλλη περιθωριακή ομάδα που προσπαθούν να αλώσουν ψηφοθηρικά. Τους ναρκομανείς! Και αρχίζουν το άνοιγμα της κερκόπορτας με την ινδική κάναββι, το κοινό... χασισάκι!
   Τον χορό ανοίγει ο υπουργός επί του περιβάλλοντος, ο σύντροφος Τσιρώνης, ο οποίος -γιά να μην υστερήσει σε... «προοδευτικότητα»- εισηγείται να φυτεύουμε στα μπαλκόνια μας... χασισόδεντρα! Προφανώς γιά... ιατρική χρήση, αλλά και... διακόσμηση! Εννοείται, πως γιά να μπορείς να «φουμάρεις» χασισάκι ελεύθερα, θα πρέπει να καταβάλεις και κάποιο τέλος στο... «προοδευτικό» μας κράτος! Πιθανόν βάσει του πλήθους των γλαστρών και του είδους της φούντας. Λέγεται μάλιστα πως το «προυσαλιό» θα επιβαρύνεται με φόρο πολυτελείας και ΦΠΑ τουλάχιστον 25%.
Σχετική εικόνα
Η δροσάτη παπαρούνα, που πρόσμενε ο διαβάτης. (Κατά τον... Αττίκ και την Κάκια Μένδρη!)

   Η στήλη, ρηξικέλευθη όπως πάντα, προτείνει επέκταση του στολισμού των μπαλκονιών, γιά ποικιλία, ευχάριστους συνδυασμούς και πλήρη χρωματική απόλαυση, με προσθήκη γλαστρών της πολυτραγουδισμένης υπνοφόρου παπαρούνας, η οποία -σημειωτέον- διαθέτει ωραιότατο κόκκινο χρώμα, καθώς και του εξαίρετου δασύφυλλου φυτού της κόκας, με τα όμορφα ροζ ανθάκια.   Ο ανωτέρω υποδεικνυόμενος συνδυασμός θα καταστήσει το κάθε ελληνικό μπαλκόνι μιά αληθινή σιέρρα εκπάγλου καλλονής. Μιά πραγματική «τζελουδία», όπως θα έλεγε κι ένας φίλος μου Κεφαλλονίτης. Εννοείται, πως όλα αυτά τα εξαίσια φυτά θα καλλιεργούνται, πέρα από την διακόσμηση και τον καλλωπισμό, γιά καθαρά... ιατρικούς λόγους, οπότε πετυχαίνουμε «μ’ ένα σμπάρο δυό τρυγόνια», ή μάλλον... τρία! Θα ομορφύνουμε -πρώτα απ' όλα- τις άχαρες τσιμεντόπληκτες πόλεις μας, θα... «ξεχαρμανιάζουμε» -πού και πού- άνετα και ανέξοδα, ξεχνώντας τα προβλήματά μας και -εντελώς παρεμπιπτώντος- το κράτος θα «τσιμπολογάει» τους φόρους του. Σπουδαία μπίζνα! Μικρό κόστος, μεγάλη απόδοση και -το κυριότερο- δίκαιη... «επένδυση», που θα αφήνει όλους τους «παράγοντες» ευχαριστημένους, με εξαίρεση -ίσως- τους βαρώνους του είδους και τα φουκαριάρικα τα «βαποράκια» που θα χάσουν τη δουλειά τους. Όμως, καθώς κανείς δεν χάνεται,  κάπως θα βολευτούν κι αυτοί. «Συμβόλαια θανάτου» οι μεν, delivery σε πιτσαρίες οι δε. 
Αποτέλεσμα εικόνας για φυτό κοκας
Κόκα. Ένα κι ένα στην καταπολέμηση της ασθένειας υψομέτρου.

   Ελπίζω το άγρυπνο μάτι του προοδευτικού Καρανίκα, του ένδοξου απελευθερωτού μας από το συντηρητικό κατεστημένο, ή κάποιου από τα τρολάκια του, να «πιάσει» την πρόταση και να βάλλει το... project στον προσεχή στρατηγικό... σχεδιασμό του. Άλλωστε δεν πρόκειται να ζητήσω πολλά από την ιδέα, ένα 2% -επί του τζίρου- μου αρκεί. Ή, έστω, το μονοπώλιο εξαγωγής σε Ολλανδία και Σκανδιναβικές χώρες.
   Και πέρα από την πλάκα, προετοιμαστείτε γιά τα χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου