Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Αστείες προσεγγίσεις και ασυνάρτητοι χειρισμοί σοβαρών θεμάτων, με γνώμονα τον αποπροσανατολισμό από καυτά προβλήματα.



Και γιά να τελειώνουμε με τις γελοιότητες...

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιδρασεις στα θεωρεία της βουλής για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητος
-Ave Cesar!!!
   Παρ’ όλους τους ενθουσιώδεις πολάκιους αλαλαγμούς και τα καρανίκια τσιρίγματα... νίκης της διχασμένης κυβερνητικής κομπανίας, η οικονομική καταβύθιση του ελληνικού λαού συνεχίζεται απτόητη. Συνεπώς, οι κάτοχοι διδακτορικού στο «μπουρδούκλωμα» και τον  αποπροσανατολισμό αριστεροί κεκράχτες, οι οποίοι εχρειάζοντο οπωσδήποτε «μία μπάλα στην εξέδρα», νοιώθουν ανακουφισμένοι και... δικαιωμένοι. 
   Η πιπεράτη μηχανή-παγίδα λειτούργησε θαυμάσια και στη αριστερή λούμπα που έστησαν έπεσε μέσα όλη η Ελλάδα, αφού οι πάντες «τσίμπησαν». Γιά δέκα πέντε ημέρες προ, και άγνωστο πόσες μετά, το μόνο θέμα που απασχολεί το πανελλήνιο δεν θα είναι η πείνα του, τα εθνικά θέματα, η τρόικα και η κυβερνητική κακοδιοίκηση, αλλά το φύλο των... «Βαλιανάτων»!   
   Έτσι, είδαμε πάλι εκείνες τις εμετικές και ακραίας γελοιότητος σκηνές, όπου κάποιοι απίθανοι τύποι -ο ένας μάλιστα με κόκκινη χλαμύδα, ως Ρωμαίος... αυτοκράτωρ- χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού και αίσθησης γελοίου, χειροκροτούν και πανηγυρίζουν στα θεωρεία της Βουλής τη νίκη τους. Δηλαδή την  υπερψήφιση του νομοσχεδίου «περί αλλαγής ταυτότητος φύλου δι’ απλής δηλώσεως»! Αξέχαστε μεγάλε Τσαρούχη, πού να ήξερες πως θα δικαιωνόσουν, κάπου σαράντα χρόνια μετά θάνατον.

  Η στήλη μέχρι τώρα απέφυγε επιμελώς να εμπλακεί στη σχετική διαμάχη, σεβόμενη τη σοβαρότητα του θέματος, το οποίο αν και αναφέρεται σε μία ελαχιστότατη μειοψηφία συμπολιτών της, δεν παύει -γιά κάποιους- να αποτελεί βασικό θέμα ζωής. Περίμενε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης ώστε να τοποθετηθεί -οπωσδήμοτε ως μή ειδικός, αλλά απλός σκεπτόμενος πολίτης- λαμβάνοντας γνώση όλων των διαδραματισθέντων και όλων των παραμέτρων του προβλήματος.

   Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ομοφυλοφιλία, ως γενικώς όρος, συμπεριλαμβάνει μία πλατειά υπαρκτή σεξουαλική συμπεριφορά και είναι απολύτως ανεκτή κοινωνικά, αρκεί να μην προκαλεί με την συμπεριφορά της. Δυστυχώς -και πιθανόν ένεκα εσωτερικής συναίσθησης μειονεξίας και εκδικητικότητος- πολλοί ομοφυλόφιλοι εκδηλώνουν έντονα και προκλητικά την ιδιαιτερότητά τους, με αποτέλεσμα να γίνονται αποδέκτες χλεύης και περιφρόνησης. Το γνωστό και κοινά αποκαλούμενο... bulling. Εννοείται πως την ίδια σκωπτική αντιμετώπιση έχουν και όλοι όσοι δημιουργούν κοινωνικές προκλήσεις, ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Π. χ. εξεζητημένο ντύσιμο, νεοπλουτισμός, κ.λπ.
   Η στήλη γνωρίζει πολλούς αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, ορισμένους μάλιστα τους τιμά και εκτιμά, αλλά και τιμάται από εκείνους με ειλικρινή και σταθερή φιλία. Όμως... άλλο πράγμα η συναίσθηση του σεξουαλικού στίγματος και η αναγκαιότης κοινωνικής αποδοχής της κάθε αποκλίνουσας ιδιομορφίας και άλλο η μετά μανίας επιβολή μιάς διαστρεβλωμένης βιολογικά ψευδοπραγματικότητος, με άρνηση της αυταπόδεικτης αληθείας και αντίστοιχη καταφυγή σε ψευδείς ουτοπικές ανθρώπινες «υποστάσεις».
   Ξεπερνώ τις ανέντιμες πολιτικές σκοπιμότητες και ίντριγκες αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης του λαού, τις πλάγιες και ανεξέλεγκτες παράπλευρες συνέπειες του ζητήματος, που βιαστικά και άκριτα «επιστρατεύει» η κυβέρνηση, προκειμένου να μπαλωθεί η ανικανότητα Κουρουμπλή και οι πομπές του Μπούλη, μαζί και όσα παράπλευρα μπερδέματα δημιουργούνται, (π.χ. ανωριμότης νεανικής επιλογής, τεχνάσματα αποφυγής στρατεύσεως, μυϊκές δυνατότητες σε αθλητικές επιδόσεις κ.α.), και εστιάζω στην ουσία του θέματος.

   Διά νόμου, κατόπιν της -έστω κουτσουρεμένης και χιλιοαμφισβητημένης- απόφασης της Βουλής, του λοιπού οι άνω των 15 ετών Έλληνες πολίτες, θα δικαιούνται -με απλές διαδικασίες- να «δηλώνουν αλλαγή ταυτότητος φύλου» και χωρίς οιαδήποτε άλλη επιστημονική επέμβαση, π.χ. χειρουργική, να μετατρέπονται από άνδρες σε γυναίκες, ή από γυναίκες... σε άνδρες! Όμως... τα βασικά φυλετικά χαρακτηριστικά, πέραν από κάποια δευτερεύοντα, τα οποία επιδέχονται αλλοιώσεων κάτω από ορμονική επιρροή, π.χ. στήθος, τριχοφυΐα, φωνή, παραμένουν μονοσήμαντα και δεν επιδέχονται πραγματικής αλλαγής και ουσιαστικής μετατροπής λειτουργίας. Συνεπώς, ο κάτοχος πέους και όρχεων επ’ ουδενί μπορεί να μετατραπεί... σε γυναίκα, όσον και αν το επιθυμεί ο... ιδιοκτήτης τους, μόνο και μόνο επειδή αυτό θα το ήθελε διακαώς. Χίλιοι νόμοι και μύριες λεκτικές φιοριτούρες των ανερμάτιστων εραστών τις εξουσίας, γιά την αγάπη της οποίας συναγελάζονται οι πάσης φύσεως ανάλγητοι και ψευδομανείς αριστεροί καπηλευτές του κάθε ανθρώπινου πόνου και πάσης φυσικής αστοχίας με τους παντοίους φανφαρόνους λαϊκίστικων πάνελς, η αλήθεια δεν αλλάζει, ούτε αποκρύπτεται. Η φύση είναι αυταπόδεικτα ισχυρότερη όλων και δεν επιδέχεται ουδενός... «αυτοπροσδιορισμού»!
   Εάν ήταν εφικτό, με κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις, (όπως στην περίπτωση ερμαφροδιτισμού), να υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ αλλαγή του φύλου ενός ατόμου και μετάταξή του, ολοκληρωτικά και απόλυτα, στο αντίθετο φύλο, τότε ουδεμία ένσταση -ή αντίρρηση- θα χωρούσε. Όμως όταν όλη αυτή η ιστορία δημιουργεί αδιέξοδα, τότε περιπλέκονται οι καταστάσεις και οδηγούν, ψυχολογικά, το άτομο στο πουθενά, καθώς παραμένει μετέωρο, μέσα σε αντιφάσεις νομικής και βιολογικής υποστάσεως.

   Αφού, ούτως ή άλλως, η αλλαγή ταυτότητος φύλου δεν επιλύει το πρόβλημα, σκόπιμο θα ήταν η τεχνητή, πλην αναγκαία, δημιουργία μίας νέας -τρίτης- κατηγορίας ανθρωπίνων όντων, νομικά κατοχυρωμένης και κοινωνικά αποδεκτής, η οποία θα καθορίζεται με κάποιο όνομα -πρόταση της στήλης το: «δίφυλος/η», ώστε να εμφαίνεται η αφετηρία του- που θα προσδιορίζει την ιδιαιτερότητα αυτών των ατόμων, τα οποία αισθάνονται πως ο Δημιουργός κάπου λάθεψε, όταν τα έστειλε στον κόσμο. 
   Αν, τώρα, τα άτομα αυτά συμπεριφέρονται με φυσικότητα, χωρίς υπερβολές, χωρίς κραυγαλέες ενέργειες και συμπλεγματικές επιθετικές συμπεριφορές προπαγανδισμού της ιδιαιτερότητός τους, θα μπορούν να ενταχθούν αρμονικά στην κοινωνία και να καταξιωθούν θέσεως αναλόγου προς την συμμετοχή, τα προσόντα και την προσφορά τους σ’ αυτήν. Ας μην παραγνωρίζουμε πως πλήθος ανθρώπων με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες -ομοφυλόφιλοι- απετέλεσαν εξέχουσες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας κοινότητος, των οποίων η παρουσία είχε καταλυτικό ρόλο και σημασία στην πρόοδο της Ανθρωπότητος. Και ας μην συγχέουμε την... «πρόοδο» με τα παιχνίδια γύρω από αναλλοίωτα φυσικά φαινόμενα. 
    Όπως είναι ανέφικτη η κατάργηση της βαρύτητος -δηλαδή το βάδισμα στο ταβάνι- έτσι είναι ανέφικτη η αλλαγή φύλου, στην πλήρη της μορφή και έννοια. Τουλάχιστον επί του παρόντος.

   Κοντολογίς: Όποιος γεννήθηκε με κάποια φυλετικά χαρακτηριστικά, με αυτά θα πεθάνει. Το πολύ-πολύ που μπορεί να πετύχει είναι να τα καταστρέψει, χωρίς να μπορεί να τα αντικαταστήσει. Τα υπόλοιπα είναι απλοί... καρανικισμοί και κυριτσισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου