Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Όπου δύο αρνήσεις -η μία κοντά στην άλλη- κάνουν μία κατάφαση!



Και μιά πρόταση που μπορεί να λύσει προβλήματα.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για τρανσεξουαλ
Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο!
    Αφού η κυβέρνηση, μέσα στα τόσα ζέοντα προβλήματα, διάλεξε να προτάξει τα "σεξουαλικά" του λαού, η στήλη νοιώθει υποχρεωμένη να παρακολουθήσει την επικαιρότητα. Έτσι, παραμερίζοντας -προσωρινά- το χάλι της, καθώς αδυνατεί να πληρώσει ταυτόχρονα φόρο και ΕΝΦΙΑ, έστυψε το μυαλό της και βρήκε μία σολομώντεια λύση, που θα τακτοποιήσει αρκετούς συμπολίτες μας, απλοποιώντας τα χρονίζοντα, κατά την κυβέρνηση, προβλήματα φύλου του λαού.
   Ας υποθέσουμε -υπόθεση εργασίας σε σχέση με την διαβόητη «δήλωση ταυτότητας φύλου»- πως ο οινόφλυξ Μέντωρ σύντροφος Φλαμπουριάρης δημιουργεί μία νέα πτέρυγα στο πολύ χρήσιμο γραφείο επικοινωνίας με το κοινό, που σήμερα λειτουργεί ως φάντασμα. Εκεί  -υπό την υψηλή επίβλεψη του αρρενωπού υπουργού των Οικονομικών- θα δημιουργηθεί ηλεκτρονικό αρχείο, όπου, κατόπιν σχετικής αιτήσεως, θα καταχωρούνται τα στοιχεία του κάθε ενδιαφερομένου, ο οποίος έχει αντιρρήσεις με το φύλο του και επιθυμεί αλλαγή. Π.χ. ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, υπάρχον φύλο, επιθυμητό φύλο, επάγγελμα, γνώσεις, ενδιαφέροντα, ταλέντα, hobbies, προτιμήσεις, και λοιπές ειδοποιοί και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, η υπηρεσία λειτουργώντας, τρόπον τινά, ως ηλεκτρονικό γραφείο συνοικεσίων, θα ομαδοποιεί τις αιτήσεις που θα πιθανολογούν ταιριαστά ζευγάρια. Μετά, θα διοργανώνει συναντήσεις, πάρτυ, χοροεσπερίδες, βεγγέρες, εκδρομές και γενικά ευχάριστες κοινωνικές συγκεντρώσεις, (κάτι ανάλογο με ό,τι συμβαίνει με τα ΚΑΠΗ), όπου θα δίδεται η ευκαιρία στους... ομαδοποιημένους «αντιρρησίες φύλου» να έρθουν σε επαφή, να γνωριστούν, να συνομιλήσουν, να φλερτάρουν και με βάση αυτή τη γνωριμία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αναπτύξεως... «αισθημάτων», από την αντίθετη... κατεύθυνση. Δηλαδή ένας άνδρας που αισθάνεται -και επιθυμεί- να γίνει γυναίκα, να ερωτευθεί μία γυναίκα, η οποία αισθάνεται και θέλει να γίνει... άνδρας! Όπου το εσωτερικό "είναι" του ενός θα ερωτευθεί, ομοφυλοφιλικά,  το εξωτερικό "φαίνεσθαι" του άλλου! (Σημ. Κατ' αναλογία της συνεύρεσης ενός σαδιστή με έναν μαζοχιστή, όπου ο σαδιστής δεν κάνει τίποτα στον μαζοχιστή, γιά να τον κάνει... να υποφέρει! Με ικανοποιοιημένους, αμφότερους!). Θεωρώ απολύτως βεβαία την επιτυχία της προσπάθειας και την σύναψη πληθώρας επιτυχημένων, ισχυρών και μακρόβιων γάμων.
   Τελικά, ένας «γυναικοποιημένος» άντρας και μία «ανδροποιημένη» γυναίκα θα μπορούν, θαυμάσια, να αποτελέσουν ιδανικό ζευγάρι και θα δύνανται, όχι μόνο να υιοθετήσουν παιδιά, αλλά ακόμη και να αποκτήσουν δικά τους, με ... «αντιφυσιολογικό», γι' αυτούς, τρόπο! 
   Νομίζω, πώς όλο και κάποιο από τα αριστερά τρολάκια που παρακολουθούν τη στήλη θα σπεύσει να υιοθετήσει μιά τόσο ρηξικέλευθη άποψη και να στείλει σήμα... αρμοδίως.

   Βεβαίως, μοναδικό πρόβλημα που θα έχει ένα τέτοιο ζευγάρι είναι το πώς θα αντιμετωπίζει την ιλαρότητα που θα προκαλεί η σκηνή, όταν οι γόνοι τους θα καλούνται να συστήσουν τους «γονείς» τους σε έναν ξένο. Γιατί θα πρέπει, δείχνοντας έναν μουστακαλή, να λέει: «Από εδώ η... μητέρα μου»! και δείχνοντας την διπλανή κοντοκουρεμένη να συμπληρώνει: «Και από δώ ο... πατέρας μου»!!!

   Τώρα, όποιος θεωρεί τα πιό πάνω τρελά, κάνει λάθος τεράστιο. Η περιγραφόμενη περίπτωση, από Δευτέρα θα είναι... «ευλογημένη» με νόμο, ψηφισμένο από την Βουλή των Ελλήνων.
   Γιατί με τη σουρεαλιστική μας κυβέρνηση, πιθανότατα το «ψωμί» να μας λείψει, αφού καθημερινά λιγοστεύει, όμως το γέλιο θα αναβλύζει άφθονο από τα καμώματα των... αριστερών μελών της, καθώς μόνος μπούσουλας στην πορεία της είναι η διατήρηση της καρέκλας, μέσω και της πιό απίθανης ψηφοθηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου