Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

"Μάζευε κι ας είν' και ρώγες"!

Το colpo grosso Τσίπρα με τα γκρουπούσκουλα του περιθωρίου.

 Αποτέλεσμα εικόνας για τραβεστι
   Είναι προφανής και πασίδηλη η ολοκληρωτική αποτυχία της ερμαφρόδιτης κυβέρνησης του τόπου. Τελευταίο δείγμα πολιτικής εξαχρείωσης το κωμικό "τρέξιμο" πίσω από τα καμώματα του, απαραίτητου γιά την παραμονή της στην εξουσία, γελοίου κολαούζου της. Κατάντησαν -πιστεύω με άνωθεν οδηγία- αριστεροί ιδεολόγοι και υπερασπισταί των φτωχών λαϊκών μαζών να μάχονται γιά τα πολυτελή καπρίτσια του "κολλητού" τους... διόσκουρου. Μέχρι κι ο Βεληγκέκας Βίτσας βγήκε στο κλαρί γιά να δικαιολογήσει -λαύρος- τον Μπούλη και τα... βίτσια του! Η αριστερή ξεφτίλα στην αποθέωσή της.
   Βεβαίως, όλη αυτή η αυτογελοιοποίηση του κυβερνητικού τσίρκου έχει προφανή, μοναδικό και πολύ λογικό στόχο, την διατήρηση της εξουσίας. Και γίνεται με κανόνες αντιπαροχής. Έτσι, μετά την αριστερή ξεφτίλα, έρχεται και η σειρά των εθναμυντόρων "Ανεξέλεγκτων Ελλήνων" να γλείψουν εκεί που έφτυναν προηγουμένως. Και χωρίς αιδώ ξεπουλούν την εθνικοφροσύνη τους μαζί με τη Θράκη. Συν όσα πιστεύουν σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων.

   Όμως εκεί που οι αριστεροί καταξεφτιλίζονται, προκειμένου να περισυλλέξουν -από δω κι από κει- ψηφαλάκια, καθώς βλέπουν την δημοφιλία τους να κατακρημνίζεται, είναι η εκμετάλλευση των πάσης φύσεως... "ιδιαιτεροτήτων". Οπότε, ξεσκονίζουν το "περιθώριο" προσπαθώντας με νομοθεσία και ανοχή, να προσεταιριστούν και την τελευταία διατιθέμενη ψήφο.  Πολυπληθέστερες περιθωριακές ομάδες, εκείνες που αποκλίνουν από την παραδεδεγμένη κοινωνική συμπεριφορά -γράφε "μπαχαλάκηδες" και "αναρχικοί"- και όσοι αποκλίνουν από την λεγόμενη "φυσιολογική" σεξουαλική συμπεριφορά. Στους πρώτους έδωσαν  μία αυτόνομη περιοχή  -κάτι σαν δουκάτο, κομητεία ή πριγκηπάτο- όπου ασκούν ανεξέλεγτοι την εξουσία τους, με κατά καιρούς εξορμήσεις γιά "ξεμούδιασμα" στο... "εξωτερικό", υπό την πλήρη κάλυψη της Αστυνομίας, η οποία τους παρακολουθεί... με άγρυπνο μάτι, μπας και ... ενοχληθούν στο κοινωνικό έργο τους! Π.χ. οι Ρουβίκονες.
   Στο σεξουαλικό, τώρα, οι παρεμβάσεις -επί του παρόντος- γίνονται σε νομοθετικό επίπεδο. Έτσι, αφού εξαντλήσαμε όλα τα φλέγοντα θέματα, τα οποία τακτοποιήσαμε κατά τον καλύτερο τρόπο, τώρα ασχολούμεθα με όσους συμπολίτες μας που η ερωτική συμπεριφορά τους κατατάσσει σε ομάδες που η ονομασία λήγει σε  "...φιλοι". Π. χ. Ομοφυλό-φιλοι, παιδό-φιλοι, κ.λπ.
   Εμβαθύνοντας στο θέμα -μιά και αποτελεί επικαιρότητα- ανακάλυψα μία άγνωστη μέχρι τώρα σε εμένα λέξη, την οποία με ντροπή ομολογώ πως αγνοούσα, την: "διεμφυλικός", ή "διαφυλικός".
   Όπως μαθαίνω, χθες πέρασε -κατ' αρχήν- από τη Βουλή ένα νομοσχέδιο κατά το οποίον ένα παιδί -από τα 15 του, παρακαλώ- θα δικαιούται να απαρνηθεί το βαφτιστικό του όνομα, π.χ. "Μιστόκλης" και να επιλέξει να λέγεται -αξεφωνητί- "Γιολάντα"! Τώρα, αν γιά να μπει η... Γιολάντα σε καζίνο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 21 της χρόνια, αυτό αποτελεί ασυμπτωματική λεπτομέρεια.
   Με δεδομένα: α) Υπάρχει καιρός, αφού το θέμα δεν συζητήθηκε ακόμη στην ολομέλεια της Βουλής και β) Τις γνωστές ρηξικέλευθες τοποθετήσεις της στήλης, προτείνεται η συμπλήρωση του νομοσχεδίου με την κατοχύρωση των δικαιωμάτων και άλλων σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων, γιά λόγους πληρότητος. Όπως, π.χ., των "κτηνοβατών", (αυτό, νομίζω, το πρότειναν και άλλοι), και κυρίως -αυτό αποτελεί αποκλειστικότητα της στήλης- των... "νεκρόφιλων". Θεωρώ μεγίστη κοινωνική αδικία τον παραγνωνισμό της συμπαθούς αυτής τάξεως και την παραμέληση των απαράγραπτων δικαιωμάτων της. Γιατί -δηλαδή- αυτοί δεν ψηφίζουν; Αφού ψηφίζουν, γιατί να μένουν στο περιθώρια, αγνοημένοι και περιφρονημένοι;
   Ελπίζω βάσιμα πως όλο και κάποιο κυβερνητικό τρολ θα παρακολουθεί τη στήλη και θα σπεύσει -εισηγούμενο- να αποκαταστήσει την προαναφερθείσα αδικία.  Άλλωστε, εκτός από ψυχή, οι νεκρόφιλοι διαθέτουν και... ψήφο!
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου