Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο πολιτικά "διεμφυλικός" Τσίπρας και τα F16 του Μπούλη.

Τελικά μας περνούν γιά μ....ες, ή -απλά- είμαστε!
    Κατ' αρχήν, ακούστε το κάτωθι βίντεο -λίγα δευτερόλεπτα κρατάει- γιά να μάθετε τί γνώμη είχε ο λεβέντης μας γιά τον Τραμπ, λίγο πριν ο τελευταίος πάρει το χρίσμα γιά την Προεδρία.
.

      Στη συνέχεια ακούστε και το πιό κάτω, ολιγόλεπτο, γιά να καταλάβετε τον επιθετικό προσδιορισμό του τίτλου!


 

   Τελικά, έπρεπε να περάσουμε την δοκιμασία της... "διά πρώτη φορά αριστεράς" γιά να καταλάβουν κάποιοι τη γλύκα της. Ακόμη κι ο ίδιος ο Τσίπρας, στην πρώτη και μοναδική κρίση ειλικρίνειας που υπέστη, ομολόγησε... αυταπάτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία -και το λέω με απόλυτη γνώση και επίγνωση, βασισμένος σε οικογενειακή παράδοση, πολλά ταξίδια σε κομμουνιστικές χώρες, μελέτη της Ιστορίας και πολλή σκέψη- πως η μεγαλύτερη φενάκη της ανθρώπινης διανόησης είναι οι πάσης φύσεως υποχρεωτικές, άρα καταπιεστικές, εξισώσεις των ανθρωπίνων όντων. Κάτι που αντίκειται στο φυσικό νόμο της διαφορετικότητος, άρα και  ανισότητος.  Ακόμη και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί φιλόσοφοι-οπαδοί του "σοσιαλισμού που στο κορύφωμά του καταλήγει στον κομμουνισμό", αποδεικνύονται ελάχιστοι και άστοχοι μπροστά στον παμμέγιστο φιλόσοφο της Ανθρωπότητος, τον Αριστοτέλη. Αυτός με μία του φράση -από τον 4ο π.Χ. αιώνα- έχει "ζωγραφίσει" την κομμουνιστική ουτοπία: "Ουδέν ανισότερον της ίσης μεταχείρισης των ανίσων"!  Και επεξηγώντας, (Ηικά Νικομάχεια: Περί ισότητος), αναφέρει: " Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται άνισοι. Η ισότητα είναι δίκαιη, αλλά μόνο μεταξύ ίσων"!
   Κατά καιρούς, πολλοί φωτισμένοι προσπάθησαν να ανατρέψουν αυτή την μεγάλη αλήθεια, αλλά ο χρόνος απέδειξε το μάταιον της θεωρίας τους. Ένας εξ αυτών -πολύ προ του Μαρξ- και ο... Χριστός!
   Χθες ο Τσίπρας -και όλο το σινάφι του- έβαλε το τελευταίο "στολίδι" στο μεγαλόπρεπο μαυσωλείο των, πάλαι ποτέ, αφελών και ανοήτων ιδεοληψιών του. Δεν τον θεωρώ τόσο ηλίθιο ώστε απλά να υποκρίνεται. Όλες του οι "κωλοτούμπες"  εκφράζουν την... "Αποκάλυψη" που του φώτισε το μυαλό και  -συμβαλλούσης και της γλυκειάς εξουσίας- τον έκανε να αιφνιδιάζει με την τωρινή του  στάση, προβληματίζοντας με το φέρσιμό του τους τέως συντρόφους του. Έστω και αν δεν το λέν ανοιχτά, γιά ευνόητους λόγους. Προσωπικά πιστεύω πως η επαφή με την εξουσία και την παγκόσμια ηγετική πραγματικότητα "ξέπλυνε" το μυαλό του από τις παιδικές και παιδιάστικες αριστερές ανοησίες του τύπου: "Αμερικάνοι φονιάδες των λαών", "΄Εξω οι βάσεις του θανάτου" και τα λοιπά βλακώδη συνθήματα και κατάλαβε πως λειτουργεί το εδώ Σύμπαν και όχι το... "παράλληλο" που ονειρευόταν κάποτε. Και προσγειώθηκε, έστω ανώμαλα, στα γήινα. Τώρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει είναι το πώς θα ξεγελάσει το αγκυλωμένο κομμουνισταριό -μέσα στο κόμμα, έξω στην κοινωνία- που ακόμει κοιμάται με τα τσαρούχια βυζαίνοντας δάκτυλο και τον ακολουθεί πιστεύοντας όσα εκείνος πίστευε... παλιά!
   Έρχομαι στο θέμα των F16 και στη νέα μεγάλη προσπάθεια εξαπάτησης των, εξ ημών, ηλιθίων. Το πράγμα είναι απλής αριθμητικής και απλής λογικής. Είπε ο νέος μας φίλος, ο καλός μπίζνεσμαν κ. Τραμπ. "Κλείσαμε συμφωνία γιά την αναβάθμιση των ελληνικών F16 αξίας 2,4 δις δολλαρίων". Δηλαδή εμείς θα καταβάλλουμε -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- 2,4 δις δολλάρια! Και είπε το λαμόγιο ο Μπούλης, προσπαθώντας, εν είδει βαζελίνης, να γλυκάνει το... "αγγούρι": "Θα δώσουμε cash μόνο... 1,1 δις και το υπόλοιπο θα είναι... αντισταθμιστικά"! Και οι χαχόλοι έσπευσαν να πανηγυρίσυν: "Τους τη φέραμε πάλι. Τους πιάσαμε.... "αμερικανάκια"!
   Όμως τα υπόλοιπα, (2,4 - 1,1 = 1,3 δις), που είναι ένα σεβαστό ποσό, θα το πληρώσουμε, ούτως ή άλλως, εμείς και όχι τα... αμερικανάκια! Εμείς... αγοράζουμε, εμείς πληρώνουμε. Δεν γίνεται αλλοιώς. Και με όποιον τρόπο κι αν γίνει η πληρωμή, (είδος, εξυπηρέτηση, νοίκια, υπηρεσίες, κ.λπ.), το ποσό αυτό θα λείψει από το συρτάρι μας. Τέρμα τα ψέμματα του Μπούλη. Τον ξέρουμε καλά πλέον. Αν κάποιους θεωρεί μ...ες, αυτοί δεν είμαστε εμείς, αλλά αυτοί που τον πιστεύουν και τον ψηφίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου