Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Να μας κλαιν κι οι γάτες, όπως καταντήσαμε.



...ακόμη κι αυτές των Ιμαλαΐων!
Και με πιστοποίηση Γκίνες. Τόσο γιά τη γούνα της γάτας, όσο και τις... "τρίχες" του... ηγέτη.
   Ένας από τους πιό ισχυρούς πολιορκητικούς κριούς της συριζαρέικης πολιτικής, προκειμένου να εκπορθήσει τις πύλες της εξουσίας, ήταν η πάταξη της... «διαπλοκής». Και δώσ’ του η διαπλοκή και κόντρα η διαπλοκή. Κάθε φορά που ο μαιτρ της προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης και δημαγωγίας παραμύθιαζε ανερυθρίαστα τον λαό, του πετούσε και ολίγη σάλτσα από... «πάταξης διαπλοκής».

   Τώρα, όπως σε κάθε παράγραφο της ρητορικής τους, η αποκάλυψη της αλήθειας, (τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν!), αποκαθιστά στους νουνεχείς καλόπιστους τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Η διά «πρώτη φορά αριστερά» επιβεβαιώνει όσα ήδη ξέρουμε γιά την παγκόσμια κομμουνιστική πρακτική. Παρασκήνιο, ίντριγκες, ψεύδη, συνομωσίες, σκοτεινές κινήσεις, μυστικά ραντεβού με στόχο την... διαπλοκή με ΜΜΕ! Δηλαδή υπερδιαπλοκή του κερατά!

Γή και ύδωρ γιά προσεταιρισμό και εξασφάλιση υποστήριξης, έναντι διαγραφής χρεών, απαλλαγές φόρων, κατάργηση προστίμων, κατακύρωση τηλεοπτικού καναλιού και -Κύριος οίδε- τί άλλο τάξιμο αντιπαροχής προς ένα από τα μεγαλύτερα Συγκροτήματα του τόπου. Ένα γνωστό παράκεντρο εξουσίας, τον περίφημο αμαρτωλό και δόλιο... ΔΟΛ!


   Βέβαια, τώρα που βγήκε η υπόθεση στον αέρα, επιχειρείται -φυσικό κι αναμενόμενο- η αντιστροφή των ρόλων. Όμως -καθότι είναι προφανές το τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια της Στέγης του Κόσμου, (διάβαζε Ιμαλάια)- εκείνο το πλήθος των επαφών -τέσσερις παρακαλώ- συνηγορεί υπέρ των απόψεων Ψυχάρη και όχι Τσίπρα. Όταν είσαι λάβρος πολέμιος και αμείλικτος διώκτης της διαπλοκής και κάποιος... «όφις» σε βάζει σε πειρασμό, του κλείνεις την πόρτα κατάμουτρα, άμα τη υποβολή της αθέμιτης κι ανήθικης πρότασης. Από την πρώτη επαφή κιόλας. Τον «κράζεις» και τον στέλνεις στον διάβολο. Άμα συναντιέσαι και ξανασυναντιέσαι με το... «πειρασμό», αυτό σημαίνει δύο τινά. Ότι παζαρεύεις κι ότι τα θέλει ο κ...ος σου!     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου