Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

O ΜΠΑΛΑΦΑΡΑΣ ΚΑΙ OI ΜΠΑΛΑΦΑΡΙΕΣ TOY

Eμ, μας... "απαυτώνουν", εμ, μας δουλεύουν κιόλας!



 - «Ο Αλέξης Τσίπρας, ουδέποτε είχε δώσει υποσχέσεις προεκλογικά στους αγρότες», υποστήριξε ο λωτοφάγος κ. Μπαλαφάρας, υφυπουργός Εσωτερικών παρακαλώ, μιλώντας χθες σε πρωινή εκπομπή!
   Όμως το πιό πάνω βίντεο αποκαλύπτει τις... "μπαλαφαριές" του αμνήμονα μπαλαφάρα και των ομοίων του.

   Εμφανιζόμενος στο κανάλι, ο θρασύς αγκιτάτορας ισχυρίστηκε προκλητικά, επίσης, πως: «Δεν είναι αγρότες αυτοί που έκαναν τα επεισόδια».

   Γιά το ασφαλιστικό, τέλος, υποστήριξε ότι: «Ήρθε η αριστερά να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, πληρώνοντας τις παθογένειες των τελευταίων 40 ετών και των προηγούμενων κυβερνήσεων». Παρέλειψε όμως να αναφέρει, πως κανείς δεν τους το ζήτησε αυτό. Κανείς δεν τους έπιασε απ' τον γιακά και δεν τους έφερε στη... φουφού σπρώχνοντας. Μόνοι τους «λύσσαξαν» να πάρουν τιμόνι. Μέχρι τερτίπια με το Σύνταγμα -στα όρια της νομιμότητος με την προεδρική εκλογή- έκαναν οι επικίνδυνοι ατζαμήδες της συμφοράς και της ανεμορριπής, προκειμένου να "καβαλήσουν" την εξουσία. Και, έκτοτε, όχι μόνον αυτή, αλλά και τον λαό σύμπαντα!

   Υ.Γ. Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε και το βίντεο που ακολουθεί, μόλις τελειώσει το ανηρτημένο, με τίτλο: "Ο Αλέξης μιλούσε υπέροχα". Τύφλα να 'χει ο... Πελεγρίνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου