Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΑΛΑΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ



Η "ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΡΕΪΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

   Μετά από επίμονη και επίπονη αναζήτηση, η στήλη εμφανίζει σήμερα -περήφανα και σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση- ένα σπάνιο ντοκουμέντο. Το πρώτο βίντεο από την, επί τέλους, διά "πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση".
   Στην αρχική εικόνα εμφανίζονται όρθιοι -αρχίζοντας από αριστερά- σύντροφος Γ. Μισελοζαννάτσης, σύντροφος Π. Πολάκης, σύντροφος Α. Φλαμπουριάρης, σύντροφος Γ. Σταθάκης, σύντροφος Π. Μπαλατσούρας και σύντροφος Δ. Παπαδημούλης. Κάτω δεξιά ζαπλωμένος, πάντα νωχελικός νάρκισσος, ο σύντροφος Γ. Μπαρουφάκης.
   Καθώς παίζει το βίντεο, μεταξύ 28΄΄ και 35΄΄, αγέρωχη  -πρώτη στη σειρά- εικονίζεται η συντρόφισσα Θ. Φωτίου, μεταξύ 53΄΄ και 59΄΄ διακρίνονται, -εξ αριστερών προς τα δεξιά έφιπποι,- οι σύντροφοι Δ. Βίτσας, Χ. Σπρίτζης και Ν. Βούτσης.  Τέλος, από το 1.28΄΄ μέχρι το 1.32΄΄, κάνει ένα φευγαλέο πέρασμα ο... ηγέτης της κομπανίας Α. Τσίπρας. Είναι ο μικρός -στο αριστερό άκρο- με το άσπρο γιακαδάκι.

   Αυτά στο ηρωικό παρελθόν. Γυρνώντας τώρα στο ζοφερό σήμερα, το πράγμα αλλάζει. Με μιά ευκολοπρόσεχτη και πρόχειρα ενορχηστρωμένη ινστρουχτόρικη οδηγία το αριστερό κυβερνητικό τσίρκο πλασάρει τη νέα αφελή διαστρεβλωτική του επιχειρηματολογία. Το νέο επιχείρημα, τη νέα κοροϊδία, μαζί με μιά νέα δημαγωγική και πλούσια μερίδα σανού στους πιστούς χαχόλους του:  «Δεν είπαμε ψέματα στον λαό, δεν κοροϊδέψαμε ποτέ κανένα, αλλά απλώς... ηττηθήκαμε στη διαπραγμάτευση και αναγκαστήκαμε ν’ αλλάξουμε πρόγραμμα. Άλλα να τάζαμε κι άλλα να πρέπει να κάνουμε»! Τρέχα γύρευε δηλαδή και ούτε γάτα, ούτε ζημιά, αλλά τη χώρα μπάχαλο! Προσπαθούν θρασύτατα, με λεκτικές μπαρούφες να μπαλώσουν ασυνέπεια, ψευδολογία κι ανικανότητα.

   Έτσι ο διαπρεπής και σοβαρός πολιτικός αστήρ, (φάτσα σπαθί), ο αξιότιμος κ. Μπαλαούρος, κατά τα άλλα σταθερός χαρακτήρας, (όπως άλλωστε και όλη η κουτοπόνηρη ληστοσυμμορία, που εξελίσσεται ταχύτατα σε αυταρχικό καθεστώς: π.χ. Μισελοζαννάτσης, Σπρίτζης, "Καραϊσκάκης" and co), και συνεπής στις... αρχές του-  δήλωσε πως: «Στρατηγική μας είναι μεν η απομάκρυνση της χώρας από το ΝΑΤΟ, αλλά τώρα στριμωχτήκαμε και αναγκαστήκαμε να... υποχωρήσουμε. Όμως, (εδώ πέφτει ως αντίβαρο μπόλικο αλατοπίπερο λαϊκισμού), σταθερός μας στόχος παραμένει η προστασία των... φτωχών»! Βεβαίως γιά το ότι φέρνοντας το ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα του Αιγαίου κι από κοντά και τους Τούρκους μαζί -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- ούτε κουβέντα.

   Λες και οι προηγούμενοι, (σημ.: Οι κακοί Σαμαροβενιζέλοι), γουστάριζαν να βάζουν φόρους και την έβρισκαν κόβοντας συντάξεις. Το ευχαριστιόντουσαν, οι μπαγάσηδες! Υποστήριζαν σαδιστικά τους... πλούσιους και δεν έδιναν δεκάρα γιά τους... φτωχούς! 
   'Ντάξει, ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας. Σε λίγο, ξεκομμένοι από την ομπρέλα της Ε.Ε. θ' απολαύσουμε την αναβίωση ενός χαμένου... σταλινικού κατσαπλιάδικου παραδείσου.

   Και πάνω στην τούρλα του Σαββάτου, να βγαίνει κι η παμπόνηρη μπάμπω -αποκριές έρχονται γαρ-  και να  δηλώνει πως ανησυχεί σφόδρα. 'Οχι γιά την ακράτειά της -αυτή την αντιμετωπίζει με σλιπάντ-  αλλά γιά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Εύγε μεγάλη Σουρουκλεμέ, το είπες πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου