Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Όταν το σύμπλεγμα της μειονεξίας κυνηγά το νόμπελ της ηλιθιότητος.



Η ανήκεστος βλάβη των 400 χρόνων τούρκικης σκλαβιάς
 

 Το τελευταίο αριστερό... σουξεδάκι

  Όσο κι αν το λούσο της καρακιτσάτης ευμάρειας μας «φτιασίδωσε» κάπως -άτσαλα και κακόγουστα είναι αλήθεια- γιά κάποια χρόνια, ιδίως τα τελευταία με την αποθέωση της δανεικής και πλαστής καλοπέρασης, της γνωστής «spaghetti avec homard époque», (εποχή αστακομακαρονάδας), το πραγματικό DNA της φυλής δεν κρύβεται, ούτε αλλοιώνεται. Μαζί κι ο αρχοντοχωριατισμός του.
   Το σύνδρομο της επίδειξης και απόκτησης κάποιας διάκρισης -«κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες»- προς απόδειξη μιάς, τάχα, ανωτερότητος και δικαίωση περιούσιας καταγωγής. Του διαβόητου πλέον... «εμείς τους δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού», γεγονός που δικαιώνεται απόλυτα, βλέποντας τις σεπτές φιγούρες της ηγεσίας του υπουργείου α-παιδείας μας!
   Το μόνο που καταφέρνουμε τελικά είναι να δείξουμε, περίλαμπρα, στην παγκόσμια κοινότητα το πόσο καραγκιόζηδες είμαστε. Ένας γραφικός λαός, περίγελως του πολιτισμένου κόσμου και σίχαμα της Ευρώπης. Μέχρι να γίνουμε εντελώς απόβλητοι. «Αχθος αρούρης» και αποδιοπομπαίος τράγος του κλαμπ των σύγχρονων ευρωπαϊκών κρατών.

   Με τη συσπείρωση του χειρότερου τμήματος του ελληνικού λαού και την προσθήκη ευκολόπιστων αφελών χαχόλων και, τέλος, με το γαρνίρισμα των πάσης φύσεως περιθωριακών στοιχείων, διαλέξαμε ό,τι πολιτικό κατιμά διέθετε η πολιτική μας βιτρίνα και τον φέραμε μπροστά. Να μας κυβερνήσει, να μας εκπροσωπήσει και να διεκδικήσει τα... δίκια μας! Άθλιες φιγούρες, (Ταβερνιάρης, Ιπποπόταμος, καραφλός Νάρκισσος, ξεμαλλιάρα αρνάδα και πλήθος απίθανων τύπων), ασουλούπωτοι, κακοντυμένοι, λέτσοι, εμφανισιακά κατσαπλιάδες, κατηφείς, αμόρφωτοι, ανερμάτιστοι, άξεστοι και αγριάνθρωποι στη συμπεριφορά, παριστάνουν την ηγεσία του τόπου αναβιώνοντας την ηρωική -επί Όθωνος και μετά- εποχή των Νταβέλη, Αρβανιτάκηδων, Τζατζά, Γιαγκούλα και λοιπών «βασιλέων των ορέων» και οδηγώντας τον τόπο στη γλύστρα της καταστροφής.
   Με πνευματική καχεξία και σπάνια αγραμματοσύνη, διάφοροι τύποι, (Σπρίτζης, Σκουριέτης, Δρίτσας, Γιαγιάκα, Ροφός, κ.λπ.), προσπαθούν απεγνωσμένα να νεκραναστήσουν παρωχημένες και μπαγιάτικες ιδεοληψίες, καθυστερώντας, ή σαμποτάροντας με γεροντίστικο πείσμα κάθε προσπάθεια δημιουργικής επανεκκίνησης της χώρας.

   Οι άφρονες διακηρύξεις περί «ανοιχτών συνόρων» και θυρών της αρμόδιας Σουρουκλεμέ της μετανάστευσης, που... έκλεισε την Αμυγδαλέζα γεμίζοντας την Αθήνα «λιαστούς» λαθρομετανάστες και σάλπισε ανά την Υφήλιο το «περάστε κόσμε και μπάτε σκύλοι αλέστε», έφερε στα νησιά μας σχεδόν το σύνολο των επίδοξων μεταναστών. Μέχρι κι οι Μαροκινοί, αντί να κολυμπήσουν τρεις απλωτές θάλασσα, απ’ τη Θέουτα στην Ταρίφα, κάνουν τον γύρο της Βόρειας Αφρικής και της μισής Μικράς Ασίας, προκειμένου να πέσουν στη... φιλόξενη αγκαλιά μας! Έτσι καταντήσαμε η κεντρική πύλη εισόδου του μεγαλύτερου μεταναστευτικού ρεύματος της παγκόσμιας Ιστορίας στην θορυβημένη Ευρώπη. Διάβαζε: φτώχειας, κακομοιριάς και δυστυχίας. Κι όχι μόνο δεν κάνουμε τίποτε ώστε να αποτρέψουμε την καταστροφική γιά τον τόπο και τον πολιτισμό του λαθρομεταναστευτική εισβολή, που εξελίσσεται σε «επιδημία», αλλά -αντιθέτως- την ενθαρρύνουμε και ενδυναμώνουμε με άφρονες και αυτοκαταστροφικές ενέργειες «φιγούρας», αυτοπροβολής, μεγαλομανίας. 

   Κορυφαία εκδήλωση βλακείας η συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών γιά αυτοπρόταση υποψηφιότητος των κατοίκων της Λέσβου γιά το... νόμπελ Ειρήνης!!! Αντί, δηλαδή, να αποτρέπουμε -παντί τρόπω και πάση θυσία- την κοσμοσυρροή, την διαφημίζουμε, την υποθάλπουμε, την καλωσορίζουμε και θέλουμε να την πιστοποιήσουμε με τη βούλα ενός νόμπελ! Καλύτερος μαγνήτης γιά προσέλευση των απανταχού της Γης εξαθλιωμένων, «ντεσπεράντος» και απόκληρων -οπωσδήποτε πολλαπλώς ζημιογόνων γιά την πατρίδα μας- δεν θα μπορούσε να γίνει από την, μετά μανίας, επιδίωξη ενός τέτοιου τίτλου τιμής. Με ταυτόχρονη ναρκοθέτηση του ελληνικού τουρισμού και της στροφής του κερδοφόρου τουριστικού ρεύματος -που τόσο έχουμε ανάγκη- προς την απέναντι Τουρκία.

   Τελικά, πίσω από τη συμπλεγματική επιδειξιομανία προβολής ενός, τάχα, ανώτερου ανθρωπισμού, χαλκεύουμε δεσμά αιώνια και εθνικό αφανισμό, ένεκα της πλημμυρίδας όσων υπανάπτυκτων και βασιβουζούκων θα μας κατακλύσουν και -όπως μεθοδεύεται από τους πανικόβλητους Ευρωπαίους- θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι εδώ εσαεί, αλλοιώνοντας την πολιτισμική μας ταυτότητα και οδηγώντας το σύνολον του προκύπτοντος πληθυσμού στην απόλυτη εξαθλίωση και μελλοντική ένταξη στον ισλαμικό τριτοκοσμικό χώρο.
   Μπράβο και χαλάλι μας! Αξίζουμε γιά νόμπελ. Όχι της Ειρήνης, αλλά της «Μα...ίας». Με Μ κεφαλαίο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου