Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Εσωκομματικά ΝΔ.

Αυλαία;
Αυτός ο... "Βαραβάς", στ' αλήθεια, πώς μου ξέφυγε τόσον καιρό; Τέτοιο... "λουλούδι"!
   Η στήλη, όπως είναι προφανές από τις αναρτήσεις της, δεν ασχολήθηκε καθόλου με την διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ και ούτε έβγαλε... κιχ σχετικά. Ξεκαθαρίζει -άλλη μιά φορά- πως οι πολιτικές της απόψεις -οικονομικές, κυρίως ειπείν-  καλύπτουν και τον χώρο της ΝΔ, χωρίς να ταυτίζονται απολύτως μαζί της, ή να εξαντλούνται σ' αυτήν. Έτσι πιθανότερο είναι η ΝΔ ν' ακολουθεί τις θέσεις της στήλης, παρά το αντίστροφο. Γιατί ποτέ μου δεν γράφτηκα μέλος της, ούτε σ' αυτήν ούτε σε κανένα άλλο κόμμα και ποτέ μου δεν υπήρξα... "οπαδός", με την τυφλή έννοια του όρου. Συνεπώς, ούτε στην τωρινή εσωκομματική διαδικασία έλαβα μέρος.
   Παρά ταύτα, με γνώμονα τον κοινό νου, την προπατορική ελληνική φιλυποψία και τον αριστερό αμοραλισμό που κυριαρχεί διάχυτος και με κεντρίζει, είχα μπει στον πειρασμό να υποψιαστώ διάφορα πράγματα, σε σχέση με την όλη διαδικασία. Και τώρα που τελειώνει το πανηγύρι τα καταθέτω.
   - Απροσδιόριστη εμμονή με τριβελίζει πως στην αρχική αστοχία οργάνωσης της πρώτης εκλογής και το σχερικό αλαλούμ που προκλήθηκε, είναι αδύνατον να μην υπάρχει συριζαρέικος δάκτυλος. Η μόνιμη διαβολικότητα που συνοδεύει την κάθε ενέργεια αυτού του εσμού και η, προϊόντος του χρόνου, συστηματική και προκλητικά εμφάνισή της, δίνει βάσιμες υποψίες γι' αυτό.
   - Ο μεγάλος... πόνος που τους έπιασε γιά το ποιός θα εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ και η υποστήριξη που εμφανώς έδειξαν στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, (μέχρι και τον... "Αριστοκλάνη" τους τον πήρε ο πόνος κι εκδηλώθηκε σχετικά), έχει έναν προφανή στόχο. Προτιμούσαν γιά αντίπαλο τον πιό... ευάλωτο!
   - Τώρα, προτιμούν -και το δείχνουν εμφανώς- τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως αντίπαλο, ώστε από την επομένη να βγάλουν από το... καπέλο του ταχυδακτυλουργού όσα απωθημένα, κακόβουλα και δυσφημιστικά διατηρούν κατά του πατέρα του, και να τα πετάξουν σαν λάσπη στον γιό. Με πρώτο το περιβόητο... "καντέμης" που βρίσκεται ήδη στα χείλη των... "γουρλήδων" συριζαρέων, (π.χ. Τζίφρας, Κατακούτελος, Γιαγιά Τασία και...  σία), που κάνουν την τύχη να τρέχει απ' τα μπατζάκια τους και μπατζάκια μας! Και, βεβαίως, όλα τα υπόλοιπα απωθημένα που θα νεκραναστηθούν από... Δευτέρας.
   Χωρίς, όσα θα αναφέρω πιό κάτω, να συνιστούν -καθ' οιονδήποτε τρόπο- κανονάρχισμα, θεωρώ πως στις σημερινές συνθήκες και με το υπάρχον πολιτικό "προσωπικό", ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποτελεί το πλέον ενδεδειγμένο πρόσωπο γιά τον ρόλο αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης και -γιατί όχι- προσεχούς πρωθυπουργού. Διαθέτει πείρα, γνώση, ικανότητα και, κυρίως, τσαγανό και τσαμπουκά ώστε να μπορεί ν' αποκρούει σθεναρά τις "τζαμπομαγκιές", τον λαϊκισμό, την ψευδολογία και τη δημαγωγία του καταστροφικού αριστερού συρφετού.      

2 σχόλια:

  1. Από κοντά να μιλήσεις μαζί του!!!!
    Εκεί να δείς τι ψυχραιμία πρέπει να έχεις για να μην
    σε τσουβαλιάσουν μέσα στην οδό Βουλής ένα πρόσφατο πρωϊνό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοώ με τον εικονιζόμενο...γιατρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή