Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Όταν η ποταπότης της ύπαρξης συναντά την οίηση της εξουσίας.

Της.... "αυτής" μας τα παιδιά ιερείς κι αρχιερείς! (Παλιά εβραϊκή παροιμία).


   Στην αντίστοιχη ελληνική παροιμιακή εκδοχή, αναφέρονται το... πίσω μέρος του αναφερόμενου εβραϊκού μορίου, τα "προϊόντα" του και μιά... μύγα που κάλυψε μ' αυτά τον κόσμο ολάκερο!
   Στην πράξη τώρα, το γυαλί έχει γεμίσει από αριστερά γλωσσοκοπάνικα κοράσια -συνήθως ξανθά-  αμόρφωτα, υστερικά, φανατισμένα και, πιθανώς, ανικανοποίητα στις απλές ανθρώπινες απολαύσεις, τα οποία εκτονώνουν τα απωθημένα τους στην κοινωνία. Βρήκαν, ουρανόπεμπτη, μιά έδρα στη Βουλή και μάλιστα στην κυβερνώσα παράταξη και... μέθυσαν! Έτσι, σαν καλές και τυπικές Στακτοπούτες προσπαθούν να κάνουν αισθητή την ασημαντότητά τους πριν το ρολόι σημάνει μεσάνυχτα και η χρυσή τους άμαξα γίνει... κολοκύθα! Δώσε τώρα που γυρίζει κι ό,τι αρπάξει ο... στόλος μας.

   Κορυφαίας θρασύτητος το ξανθό κοντοκουρεμένο γίδι, το οποίον ως κλασσικά αμόρφωτο -αλλά διπλωματούχο- αριστερό πλάσμα μπερδεύει το "χαλιναγωγώ" με το "χειραγωγώ" και προσπαθεί να μας τρελάνει όλους, φουμάρωντάς μας και φλομώνοντάς μας στο μούσι.
   Τελευταίο της θύμα, η κατά την Αυθεντία της υποτακτική τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία απετόλμησε να την κοντράρει, αντιπαρατάσσοντας την λογική σκέψη στο... -"χαψ' το όπως στο λέω"- πρόσταγμα του σύγχρονου θηλυκού κακέκτυπου του αλήστου γκαιμπελικού προτύπου.

   Καλείστε να επιστρατεύσετε όλη σας την υπομονή, προκειμένου να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο μέχρι τέλους. Όμως αξίζει τον κόπο. Γιατί θα καταλάβετε πως λειτουργούσε ο κομμουνιστικός παράδεισος με τα ψυχιατρεία των αντιφρονούντων και τί μας περιμένει έτσι κι εδραιωθεί στην εξουσία ο δικός μας αντίστοιχος εσμός.

   Βεβαίως, ας μην φανταστεί κανείς πως η στήλη θλίβεται ιδιαίτερα γιά το πάθημα της τηλεπαρουσιάστριας και τον, μετά βεβαιότητος, προσεχή παραγκωνισμό της. Ως γνωστόν η αριστερά ανέκαθεν έτρωγε τα παιδιά της. Αναλογιστείτε τον Στάλιν, τον Μάο και το πάθημα των κολλητών τους. Όσο γιά την κυρία αριστερή τηλεπαρουσιάστρια... ας πρόσεχε. Καλά δεν ήξερε, δεν ρώταγε τί σημαίνει... αριστερό "ηθικό πλεονέκτημα";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου