Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Καρναβάλια...

ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ

Καρναβάλι Αθήνας 

   Όποιος διαθέτει ψυχικά αποθέματα κατά τους ψεύδους, της μπαρούφας και της παρλαπίπας, ας τον ακούσει μέχρι τέλους. Η στήλη πάντως όχι, δεν τα κατάφερε. 
   Ας τον ακούσουν οι φτωχοί, τω πνεύματι,  αλλά υπερήφανοι γιά τα επιτεύγματά του, που κατάφεραν να βγάλουν όλους τους... "πλούσιους" στο δρόμο, (αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, φορτηγατζήδες, άνεργους, κ.λπ.), γιά να διαμαρτύρονται καθολικά. Αυτός δίνει μάχες γιά να προστατεύει -σαν καλός άγγελος- τους... "φτωχούς", προσπαθώντας να τους αυγατίσει. Ει δυνατόν να καλύψουν ολόκληρο το φάσμα του λαού της χώρας!
   Πάντως, όποιος αφελής δεν έχει καταλάβει ακόμη τί θα πει λαϊκισμός και τί φαυλότητα, έχει μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία γιά να το καταλάβει και να το εμπεδώσει! Αρκεί να συγκρίνει τα σημερινά μασκαραλίστικα μισοακαταλαβίστικα φούμαρα με τα αντίστοιχα, πρόσφατα, προεκλογικά. Οι -ακόμη- παραμένοντες στην "ελπίδα των πωλητών ονείρων" είναι άξιοι της μοίρας τους, όμως οι άλλοι, οι πολλοί, οι ταλαιπωρούμενοι από τον συριζαρέικο ερασιτεχνισμό και την ατζαμοσύνη τί τους φταίνε να υφίστανται όλες αυτές τις θρασύτατες ψευδολογίες; Δεν τους φτάνει η εξαθλίωση στην οποία τους έριξε η λαίλαπα της άθλιας συριζαϊκής κομπανίας; 
Καρναβάλι στο Ρίο
Καρναβάλι Βενετίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου