Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

«Μια τσουκνίδα στις βιολέτες».


Τα τρόλια και τα τσόλια.

Κρεμάλα στο Σύνταγμα. Αμέσως!

   Χθες, αιφνιδίως άναψε το διαδίκτυο: «Βαριά ποινή χωρίς ελαφρυντικά», η «ξεφτίλα της αναστολής» και διάφορα άλλα τέτοια! Αναφορά στην υπόθεση του τέως βουλευτή N. Γεωργιάδη, της ΝΔ.
   Επί της ουσίας δεν γνώριζα τίποτα. Ούτε γιά το αδίκημα, ούτε γιά τον εγκληματία, ούτε γιά το κατηγορητήριο. Προϊόντος του χρόνου... κατάλαβα! Ξεσηκώθηκε όλο το σεμνότυφο κομμουνισταριό ζητώντας την «κεφαλή επί πίνακι» του εγκληματία, ο οποίος είναι φίλος του... Μητσοτάκη, (και της Μαρέβας, προφανώς), προσπαθώντας να σπιλώσουν όλον το χώρο της υγιούς δεξιάς. Οπότε... όλα αποκαλύφθησαν αυτοστιγμεί!
   Με την επιφύλαξη -αρυόμενος από την ποινή- χάδι, μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα βροντοφωνάζει το... «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», ας αποδεχθώ πλήρως πως ο εν λόγω τύπος είναι... καθίκι πρώτης και θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα. Τόσο γιά τιμωρία, όσο και γιά παραδειγματισμό! Όμως η κοινή λογική και η κοινωνική αγανάκτηση απαιτεί να κρεμαστούν γύρω του και όλοι εκείνοι που εκμαύλισαν και ασέλγησαν -κατά φύσιν και παρά φύσει- επί ενός ολόκληρου λαού, πουλώντας του φούμαρα και καταστρέφοντας το μέλλον πολλών επόμενων γενεών.
   Πάντως, η επί του θέματος  υστερία όλων όσοι εγκολπώθησαν και τάχτηκαν αλληλέγγυοι σε κάθε είδος κακοποιό, ή ψυχανώμαλο, στοιχείο οργανώνοντας πορείες και διαμαρτυρίες γιά κοινωνικά περιττώματα, μοιάζει τουλάχιστον υποκριτική. Και γιά να εστιάσω σε ομοειδές φαινόμενο, όπου αναδύεται ανάγλυφα η εγγενής αριστερή φαυλότητα, αναφέρω την περίπτωση του... «χουφτώματος» διπλωμάτη της Βενεζουέλας στα οπίσθια Ελληνίδος  υπαλλήλου. Βεβαίως η περίπτωση εγένετο... γαργάρα! Οι αριστεροί δεν ασελγούν ποτέ, ούτε συγκαλύπτουν ηθικά εγκλήματα, απλά τα... εξαφανίζουν, σαν τη γάτα που σκαλίζει και κρύβει τα... κακά της. Δεν τους το επιτρέπει το... «ηθικό τους πλεονέκτημα»!
   Και τώρα επί της ουσίας, από όσα -μέχρι στιγμής- συγκέντρωσα στοιχεία. Ο καταδικαστείς υπήρξε, όντως, στέλεχος της ΝΔ, πρώην βουλευτής, αλλά όταν έσκασε μύτη το σκάνδαλο στο οποίο εφέρετο αναμεμειγμένος, με εντολή Μητσοτάκη, απομακρύνθηκε από οιανδήποτε κομματική θέση, μέχρι της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης.
   Με υπερηφάνεια, ως δεδηλωμένος δεξιός, από την παραπάνω ιστορία διαπιστώνω -γιά άλλη μία φορά- μερικές αλήθειες και μία πραγματικότητα. Όπως, π.χ.: -Η κοινωνία των ανθρώπων δεν είναι κοινωνία αγγέλων,  -Όλοι οι δεξιοί δεν είναι... οι «καλοί», αλλά οι πλείστοι καλοί, είναι δεξιοί. Ενώ στην αριστερά ισχύει το αντίστροφο, ψάχνοντας με το φανάρι γιά ακέραιους χαρακτήρες.
   Και όπως εμφαίνεται από την τετραετία αριστερής διακυβέρνησης, έχει απογειωθεί η πάσης φύσεως πολυποίκιλη παραβατικότητα, η βαριά εγκληματικότητα, η  μπαχαλοποίηση θεσμών και αξιών -όλα αριστερόστροφου προσήμου- με αποτέλεσμα την πλήρη κοινωνική αποσύνθεση και διάλυση. Έτσι επιβεβαιώνεται η διάκριση -συμβατή και κατά την διχαστική διαχωριστική διακήρυξη Τσίπρα, ο οποίος τώρα που έσφιξαν οι... "κ..λοι", θυμήθηκε τους... "πόλους" γιά να διασώσει την ηγεμονία του- όπου στο δεξιό χωράφι υπάρχουν μερικές τσουκνίδες μέσα σε πέλαγος από  βιολέτες, ενώ στον αριστερό λαϊκίστικο μπαξέ, ψάχνεις για βιολέτα ανάμεσα στη θάλασσα των τσουκνίδων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου