Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

«Έξεστι Συριζαρίοις ασχημονείν»!


- Χα, χα, χα... τους την έφερα πάλι!


   Η αριστερά είναι ικανή γιά όλα. «Δώστε της εξουσία να σταθεί (και καρέκλα και θα καθίσει) και θα κουνήσει ακόμη και την Γη»!

   Η ρήσις του Αρχιμήδους -μετά από, περίπου, 2200 χρόνια- επαληθεύεται με μαθηματική ακρίβεια, κατάλληλα προσαρμοσμένη στην σύγχρονη εποχή! Πασπαλισμένη με απέραντη κουτοπονηριά, απύθμενο θράσος και απρόσμετρη αηδία!

   Το τελευταίο της πλεονέκτημα -όχι το ηθικό, αυτό του «τακτικισμού»- κατέρρευσε και δαύτο με το τελευταίο τερτίπι που μαγειρεύουν στη Βουλή, σχετικά με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Η αγωνία και σπουδή τους γιά την ναρκοθέτηση της επόμενης κυβέρνησης, την οποία ξέρουν καλά ποιά θα είναι, και η σε βάθος βλακεία τους, που κρύβεται άτσαλα κάτω από την οίηση της εξουσίας, τους έκανε να σκάψουν έναν ακόμη λάκκο γιά την ΝΔ, αλλά να πέσουν οι ίδιοι μέσα! Και τώρα τρέχουν να μπαλώσουν τα... αμπάλωτα, αυτογελοιοποιούμενοι άλλη μία φορά. Και, εννοείται, τον ρόλο ανέλαβε ο γνωστός ... «ντιντελάντης» Κατακούτελος, ο οποίος, γιά την περίπτωση γίνεται «Κατρουλούκαλος». (Τον Μαδρά, στ’ αλήθεια, γιατί μας τον κρύβουν; Πού χάθηκε αυτό το... αστέρι; Να βγει να μας... εξηγήσει, να γελάσουμε!). Όσο γιά τον προστρέξαντα εθελοντή... «καρπαζοεισπράκτορα», παλιά λέγαμε: «Τον φτύνουν κι αυτός κάνει πως ψιχαλίζει». Τώρα, αφού πρόκεινται γιά... δοχεία νυκτός, το φτύσιμο γίνεται... κατούρημα, οπότε ο τύπος είναι ο πιό «καλός» γι’ αυτόν τον ρόλο. Διαθέτει και pochette για... σκούπισμα.

   Και να ξέρετε, ακόμη δεν τα είδαμε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου