Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ο «προοδευτικός» απολογισμός της αριστερής 4/ετίας.


Υπομονή, υπάρχουν και χειρότερα!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολακης, κουβελης, μεγαλοοικονομού, συριζαιοι
Μέρος  της προόδου... αυτοπροσώπως! Kαι κατωτέρω, η άγρια, αρρενωπή ομορφιά, ως επιλεγμένο δείγμα ελληνικού πολιτισμού!


   Οι ανάξιοι, οι ανίκανοι, οι  καταφρονεμένοι, οι πάσης φύσεως συμπλεγματικοί και μειονεκτούντες, τα στίφη των λαθρομεταναστών,  μαζί με όλους όσοι μισούν την... «κακούργα κενωνία»,  βλέπουν στο πρόσωπο του Τσίπρα τον προστάτη Άγιο, τον Μέντορα  και το όχημα που θα τους  βγάλει από την αφάνεια, την μιζέρια και την ασημαντότητα, οδηγώντας την ντόπια μετριότητα στην ελληνική Βαλχάλα! Με τις αριστερές Βαλκυρίες να τους ταΐζουν ψητά γουρουνόπουλα και να τους ποτίζουν... υδρόμελο, στύβοντας τους μισητούς εχθρούς των παραγωγικών τάξεων της άμοιρης χώρας! 
   Εξαπτέρυγα του κουτοπόνηρου, αρχιψεύτη Μέντορα της  ηθικής, εθνικής, κοινωνικής και οικονομικής καταβαράθρωσης της Ελλάδος και του λαού της, (ήταν στραβό το κλήμα, το απόκαμε...),  ό,τι πιό σάπιο, παλαβό και αποτυχημένο λαϊκίστικο κατακάθι, που έφερε στην επιφάνεια η αφροσύνη -και  η αντίστοιχη ανικανότητα ορθής επιλογής-  του... ευφυέστερου λαού του κόσμου! Έτσι, η Βουλή, η καρδιά της ελληνικής δημοκρατίας, πλημμύρισε από τενεκέδες, μικρόνοες, αστοιχείωτους και... φελλούς, οι οποίοι -φυσικώ τω λόγω- επιπλέουν πάντα, όπως τα διάφορα αποτυχημένα μορμολύκεια που έψαχναν την άνοδό τους από τον πάτο, μέσα από την αφισοκόλληση, το μοίρασμα φυλλαδίων και το... «σφουγκοκωλάρισμα κάποιου καταφερτζή, πιό...ανώτερου από τους ίδιους. Π.χ., Καρανίκες, Νοτοπουλίνες, Παπαχριστόπουλοι, Χατζηγεωργίνες, Πολάκηδες, Μεγαλοκονόμες, κ.λπ. διάττοντες κομήτες! Παρ’ τον ένα, χτύπα τον άλλων! Με την αλαζονεία στα ύψη, τσιμπιούνται τώρα γιά να επαληθεύσουν πως δεν ονειρεύονται. Φτύνουν τον κόρφο τους μπας και... βασκαθούν  και αμύνονται λυσσαλέα -μη ορρωδούντες  προ ουδενός- προκειμένου να διατηρήσουν τα ουρανόπεμπτα -γκράτις- οφίτσια και να μην ξαναγυρίσουν στο παχνί της μηδαμινότητός τους.
   Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, το μικρόβιο της «καρέκλας και κουτάλας», δεν περιχαράσσεται αλλά  εύκολα μεταδίδεται και διαχέεται σε κάθε όμορο στερημένο «ψώνιο», ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Μοναδική ευκαιρία επιπλεύσεως του κάθε... «πικραμένου», με απωθημένο την προβολή και την... «κονόμα», μέσω του έωλου επιχειρήματος της... «σωτηρίας της πατρίδος»! Έτσι, με το... «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» να ανταγωνίζεται σε υπεραξία, σεβασμό και αναγνώριση, την παρθενία της αλήστου μνήμης μεγαλοεταίρας Γαβριέλας, η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί ένα κακομαγειρεμένο... «μπριάμ», με πλείστους εξουσιολάγνους -κέντρου, δεξιάς, ακροδεξιάς. Με εξαντλημένα, σχεδόν, τα αποθέματα σάλιου, από τα φτυσίματα κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν τώρα να ανανεώνουν τις δεξαμενές σάλιου τους, γλείφοντας εκεί που -προ ολίγου- έφτυναν, προτού στεγνώσουν οι... ροχάλες τους! 
   Και τώρα, η χώρα αρμενίζει -ολοσούμπιτη-  προς την... «πρόοδο και τον πολιτισμό»,  με σκάφος συριζαρέικο, δομημένο από εναπομείνασες ερυθρές σαπιοσανίδες, όπως, π.χ., ένας Δραγασάκης, με τη μασελίτσα του, (πρώην αποτυχημένος υποψήφιος Γ.Γ του ΚΚΕ), ένας δανδής ποσετάκιας και αξούριγος Έλλην Μπουρβίλ και κάτι απίθανες Σουρουκλεμούδες γιά... ξάρτια. Για πανιά, μερικά χιλιομπαλωμένα δεξιά κουρελόπανα, φτιαγμένα  από κατουρημένες ποδιές, π.χ. Κουίκ, Κουντουρά, Παπακώστα, άλμπουρο τον  νεοσταλινικό πρωτάνθρωπο Πολάκη, τιμονιέρη τον  κνίτη  Τσίπρα και σαβούρα στ’ αμπάρι τα λιγούρικα ορφανά λυκόπουλα του διαμελισμένου ΠΑΣΟΚ, που οσμίστηκαν... αποφάγια και όρμησαν να γλείψουν κι αυτά λιγουλάκι ψαχνό. Με «απόπαιδο μούτσο», τον καιροσκόπο κουτομόγια χοντροΜπούλη, που, αφού τον ξεζουμίσανε, τον ρίξανε στη θάλασσα σαν BLR, (Beyond Limited Repair), και τώρα, μισοπνιγμένος,  γαυγίζει προς το σκάφος που βλέπει ν' απομακρύνεται!

   Και άντε μετά -εσύ φουκαριάρη αστέ, που κατάντησες ψωμοζήτουλας επιδοματούχος-  να περιμένεις  εθνική ανάταση και την άνοιξη στην οικονομία, η οποία αποτελεί... περηφάνια και διακηρυγμένο «ατού» ενός παραμυθατζή πολιτικού απατεώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου