Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ωχ! Ραντεβού Τσίπρα με Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου.

...και ο Θεός να τον προστατεύσει. Εννοείται τον... Τραμπ, αλλά και την Οικουμένη!


    Χθες, "κλείδωσε", λέει, το ραντεβού του κατσικοπόδαρου Αλέκσισ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Στο συνημμένο βίντεο των 49 δευτερολέπτων ακούγονται οι απόψεις του αμετροεπούς Τσίπρα γιά τον κ. Τραμπ,  λίγο πριν ανακοινωθεί η εκλογή του.
   Με εκπλήσσει η αβελτηρία -ή, έστω, άγνοια- της παντοδύναμης CIA, τόσο γιά την πρόσφατα εκπεφρασμένη άποψη Τσίπρα γιά τον Πρόεδρό τους, όσο και γιά την συστηματική κακοδαιμονία που επιπίπτει επί της κεφαλής όσων πολιτικών είχαν την ατυχία να... τους σφίξει, και μόνο, το χέρι ο "γουρλής" μας, ή -ακόμη- να υπαχθούν στην "αύρα" που τον περιβάλλει. Όλεθρος και καταστροφή είναι τα σύμφυτα στοιχεία που επηρεάζουν όσους βρίσκονται γύρω του. Αρχής γενομένης από τους ατυχείς πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι γνωρίζουν την δυστυχέστερη περίοδο από τη λήξη του Εμφυλίου και εντεύθεν, μαστιζόμενοι από όλων των ειδών τις καταστροφές που μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ρυπάνσεις, λαθρομετανάστευση, παρακμή, κ.λπ.), πλήν της ολοκληρωτικής οικονομικής εξαθλίωσης.
   Ακόμη και η κραταιά Αγκέλα Μέρκελ, η οποία έτυχε της όψιμης φιλίας και συμπάθειας της μεγαλύτερης σύγχρονης "καταστροφικής μηχανής", που ακούει στο όνομα... Τσίπρας, ενώ στην αρχή της προεκλογικής της εκστρατείας... "'εσκιζε", το άστρο του γκαντέμη μας έκανε το δικό της να χλωμιάσει και είδε στην κάλπη τα ποσοστά της να καταβαραθρώνονται και να υποχρεούται σε κυβερνητικές συνεργασίες με αβέβαιους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. 
   Αν δεν συμβεί κάτι σωτήριο γιά τον Τραμπ την τελευταία στιγμή, π.χ. όπως η άρνηση των μοναχών του Αγίου Όρους να τον δεχθούν στα ιερά τους χώματα, η στήλη προβλέπει καταστροφική συνέχεια της θητείας του στην Προεδρία των ΗΠΑ. Ήδη τα σύννεφα που τον κυκλώνουν είναι πάρα πολλά και η δημοφιλία του πέφτει ραγδαία. Με την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου εντονότερη παρά ποτέ και το εσωτερικό των ΗΠΑ να "βράζει" εναντίον του, η επίσκεψη του ημέτερου Αλέκσισ -ο κατάλληλος άνθρωπος στον κατάλληλο τόπο, την κατάλληλη εποχή!- είναι ότι του έλειπε!
   Εάν αυτή η συνάντηση πραγματοποιηθεί και δεν ακυρωθεί από κάποιο διορατικό μάτι -και το λέω σοβαρά- στοιχηματίζω με όποιον θέλει πως μεγάλα δεινά θα επακολουθήσουν με άγνωστες διαστάσεις επιρροής στην Υδρόγειο.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου