Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο αμετροεπής Βεληγκέκας γιατρός. Ο λεβέντης!!!



Ζητούνται... ιδανικοί, αριστεροί αυτόχειρες, γιά υγιεινά μπάνια.
 Αποτέλεσμα εικόνας για belhgkekaw
   Η στήλη, εύκολα διαπιστώσιμο, ουδέποτε ασχολήθηκε με τους ΑΝΕΛ. Τους θεωρεί τόσο απεχθείς, γελοίους και αηδείς, ώστε και το παραμικρό «άγγιγμά» τους ισοδυναμεί με πολλαπλή ρύπανση γιά τον... «αγγίζοντα». Ηθική, πολιτική και αισθητική. Όμως το τελευταίο κατόρθωμα ενός μέλους τους, του πλέον πομπώδους φανφαρόνου -μετά τον πρόεδρό τους- σε σχέση με το σοβαρότατο θέμα που προέκυψε εσχάτως, την μεγάλη ρύπανση του Σαρωνικού, η οποία σηματοδοτεί την καταστροφή γιά πολλά χρόνια της αξιοποίησης και χρήσης του, με αναγκάζει να ασχοληθώ μαζί του. Κλείνω τη μύτη, υπερβαίνω την αηδία που με κατακλύζει και τολμώ «μακροβούτι» στα άθλα του. Γιά πρώτη και τελευταία φορά, όπως ελπίζω και εύχομαι.
   Κατ’ αρχήν, μερικά βιογραφικά και λοιπά χαρακτηριστικά του ατόμου που δίνουν ανάγλυφα και ασφαλή δείγματα της προσωπικότητός του. Με κύριο αυτό της πολιτικής του διαδρομής. Είναι γιατρός δερματολόγος και πολιτικό προϊόν που αναπτύχθηκε στους κόλπους της ΝΔ, αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση. Αφού έκανε πολλές απόπειρες να εκλεγεί βουλευτής υπό τη σημαία της, μετεπήδησε στους ΑΝΕΛ, νομίζω το 2013, με τους οποίους εξελέγη βουλευτής το 2015.
   Βασικά στοιχεία που καθορίζουν την σοβαρότητα του κυρίου βουλευτού, είναι η τακτική συμμετοχή του στο πάνελ της «Ζούγκλας» του αξιότιμου πρωταθλητού της δημοσιογραφικής κιτρινίλας κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Πιθανότατα, ή πολύ  χαρακτηριστική άψα και αγριάδα των λόγων του, η δημαγωγία και το ανεύθυνο του περιεχομένου τους σε Βουλή και ΜΜΕ, να εκκολάφτηκαν στη θητεία του εκεί!  Είναι πασίγνωστον πως στις στομφώδεις προβλέψεις του, ουδέποτε έπεσε... μέσα! Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να αερολογεί εκτοξεύοντας συνεχώς πομφόλυγες και μεγαλοστομίες που αμέσως διαψεύδονται.
   Ειδικά στο ζήτημα της τελευταίας οικολογικής καταστροφής, αποδεικνύεται και ιδιαιτέρως επικίνδυνος γιά την δημόσια Υγεία, καθ’ όσον με τη στάση του δίνει παράδειγμα στους αφελείς συριζαρέικους χαχόλους να τσαλαβουτήσουν στα μολυσμένα νερά της, κάποτε, αθηναϊκής Ριβιέρας. Κάτι που, δυστυχώς, πολλοί αριστεροί πανύβλακες -συνηγορώντος και του Τειρεσία της Ναυτιλίας- ακολουθούν, δείχνοντας συνέπεια και συμμόρφωση προς την κομματική γραμμή!
   Τελικά, με βάση τα διχαστικά μηνύματα του τραγοπόδαρου γουρλή Αλέκσισ, ίσως αυτή η τακτική να αποτελεί μιά καλή ευκαιρία γιά την υγιή κοινωνία, ώστε αυτή να απαλλαγεί από κάμποσα «ελαττωματικά» στοιχεία της. Όποιος έχει ασχοληθεί με την ιστορία του Εμφυλίου, διαβάζοντας τον «απολογισμό» του από την πλευρά των νουνεχών ηττημένων, (π.χ. Τ. Λαζαρίδης: «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»), θα διαπιστώσει την ηλίθια επιμονή των φανατικών αριστερών, όπως με την  ομόθυμη αυτοχειρία τους, συμβάλλουν στην υλοποίηση των ιδεωδών της Κομμουνιστικής Διεθνούς.
   Η στήλη περιμένει με μεγάλη αγωνία το επόμενο βήμα των πιστών κομμουνιστών ιδεολόγων, που θα διαψεύδει έμπρακτα τον αντιπολιτευτικό οίστρο των μιαρών και αντιλαϊκών καπιταλιστικών ΜΜΕ και των «λακέδων» της... αντίδρασης, που -τάχα- το «παίζουν» ειδικοί και τρομάζουν τις λαϊκές μάζες να στερηθούν τα μπάνια του... λαού.  Θα ικανοποιηθεί, μάλιστα, ιδιαιτέρως, αν απολαύσει τον γνωστό ουρακοτάγκο με το βλοσυρό ύφος και το σκουλαρικάκι στ’ αυτί και την καθ' ύλην αρμόδια ξανθή γοργόνα με τη φωνή-τσιρίδα, να τραβούν μακροβούτι στα καθάρια νερά της Φρεατίδας, ή -έστω-  του Φλίσβου! Όμως πολύ φοβάμαι πως τύποι σαν τον Ζαχαριάδη, τον Σιάντο, τον Ιωαννίδη και... τ' άλλα πειθαρχημένα παιδιά του... τότε,  μας έχουν πλέον τελειώσει. Και οι νέοι αριστεροί τύποι, πλην της αριστεροσύνης στο φόρεμα του σκουλαρικιού και τις αστείες δηλώσεις, στην πρόκληση και πρόσκληση, θα αντιτάξουν ένα ηχηρό και παληκαρίσιο... "πριτς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου