Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η αριστερή κατάρα, ο τραγοπόδαρος Αλέκσις, η πρωτοπορία της στήλης.


...Και δειλά, δειλά να ακούγονται κι άλλες φωνές, σχετικά!
Αποτέλεσμα εικόνας για katastrof;ew sth samourakh
Μαρτυρίες που θέλουν τον Τσίπρα να έχει κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη, δεν επαληθεύτηκαν εισέτι!
    Καταθέτω γεγονότα και ο καθείς θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Με πρώτη -παρενθετική- υπενθύμιση τη διάχυτη φήμη περί... «γκαντεμιάς» του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιά άποψη η οποία είναι εντελώς αόριστη και αστήριχτη, βασισμένη σε κάποια δυσμενή πολιτική συγκυρία που ίσως επισυνέβη επί των ημερών του και την γνωστή αριστερή προπαγάνδα με την οποία τον έλουσαν οι αριστεροί σανοφάγοι. Μέσα σε όλα και το αυριανολαλιώτικο φωτομοντάζ με τους Γερμανούς ναζί, το γνωστό: «καλύτερα παπάκι, παρά τον Μητσοτάκη» και διάφορα τέτοια σαχλά, αλλά χαρακτηριστικά της πνευματικής υπόστασης των κεκραχτών και ακολούθων τους.
   Πιθανότατα κανείς -ή ελάχιστοι- θα μπορούσαν να παραθέσουν κάποιο ατράνταχτο πειστήριο της γκαντεμιάς του θανόντος ηγέτου, που να ξεπερνά την υποκειμενική θεώρηση.
   Αντίθετα, όλοι τυγχάνουμε μάρτυρες μερικών σύγχρονων δυσμενών -έως καταστροφικών-  γεγονότων, τα οποία σημαδεύουν -και σημαδεύονται- από την παρουσία του... γουρλή πρωθυπουργού μας. 
   Επειδή κορυφαίο γεγονός είναι ο θάνατος, αναφέρω αυτόν του όμαιμου Τσάβες. Μία θερμή επιστολή από τον τραγοπόδαρο Αλέκσις, επ’ ευκαιρία της εκλογής του, τον... «έστειλε»! Αν, στο άμεσο μέλλον, ακουστεί «κάτι» γιά Ραούλ Κάστρο και Νίκολας Μαντούρο, ξέρουμε που θα οφείλεται!
   Όμως εκεί που η παρουσία και οι θερμές χειραψίες του κατέστησαν καταστροφικές και άκρως γκαντέμικες, είναι αυτές με τους ομογάλακτους αριστερούς Ευρωπαίους ηγέτες. Πρώτος όλων ο Ολάντ που εβίωσε άκρως ταπεινωτική πολιτική εξαέρωση. Μετά ο Γερμανός Σουλτς, ο Ιταλός Ρέντσι και κάτι βρετανικά λιμά υπήρξαν θύματα της προσωπικής... εύνοιας του τραγοπόδαρου δικού μας. Και ας μην ξεχνιέται ο, περίπου συνομήλικος νεαρός Ισπανός με την αλογοουρίτσα, ο Ποδέμος Πάμπλο Ιγγλέσιας, ο οποίος άρχισε την ελεύθερη πολιτική καταβύθισή του από την στιγμή που... «αγκαλιάστηκε» με τον Έλληνα... Γκαστόνε! Πιθανόν να μου διαφεύγει κάποιος άλλος διαπρεπής αριστερός, όμως η γενική πολιτική κατάσταση δείχνει την αριστεροσύνη σε άτακτη υποχώρηση από τη στιγμή που ανέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ  στην εξουσία και ο... «σοσιαλισμός» αστραποβόλησε στα πέρατα της Οικουμένης! Μέχρι και η παντοδύναμη δεξιά Άγκελα Μέρκελ πλήρωσε «φόρο γκαντεμιάς» -γνωρίζοντας σημαντική πτώση δημοφιλίας-  λόγω όψιμων και θερμών εναγκαλισμών με τον «γουρλή» Αλέκσισ!

   Πέραν από τα ανθρώπινα... καμώματα και παθήματα, όπου ο αρχιγκαντέμης μας πρωθυπουργός πάτησε το ποδαράκι του, ή -έστω- πέταξε με αεροπλάνο από πάνω, η φύση, «αγανακτισμένη», αντέδρασε με τον δικό της τρόπο. Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί -κυριολεκτικά- έδειξαν την δυσφορία της γιά την παρουσία του ελληνικού "εκτοπλάσματος". Τυφώνες, πλημμύρες, πυρκαγιές, στοίχισαν ακριβά σε ζωές και ζημιές. Με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στις ποικίλες θεομηνίες που φέρουν -πλην άλλων- και τη αδυναμία του αριστερού κράτους γιά σωστή αντιμετώπισή τους.
   Ενδεικτικά αναφέρονται -ως προανάκρουσμα του τί μέλλει γενέσθαι, αλλά μη ορθώς εκτιμηθέντες- οι σεισμοί της Ηλείας, αμέσως μετά την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία, (Απρίλιος ΄15). Ακολούθως, με ρυθμό κρεσέντο, φθάνουμε στην χθεσινή κατολίσθηση που δημιούργησε βιβλική καταστροφή στη Σαμοθράκη. Με ενδιάμεσο... "ρεπερτόριο" ένα πλήθος καταστροφών, (πλημμύρες, πυρκαγιές), και άκρον άωτον, την πρωτοφανή οικολογική καταστροφή που θα νεκρώσει τον Σαρωνικό και την πρόσφατα αναγεννημένη αθηναϊκή Ριβιέρα γιά αρκετά χρόνια!

   Εννοείται, πως η κορυφαία καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα το συριζαρέικο κυβερνητικό τσίρκο είναι η οικονομική εξαθλίωση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Με το γαϊτανάκι των φόρων να κυνηγά τις εισφορές και όλοι μαζί να απισχνάζουν συνεχώς το λαϊκό πορτοφόλι, κάνοντας τη ζωή όλων των Ελλήνων δυσκολότερη και αγχωδέστερη. Και, ως γνωστόν, ένας οικονομικά εξαθλιωμένος λαός είναι ταπεινωμένος, αναξιοπρεπής, αναξιόπιστος. Ένας διεθνής παρίας και περίγελως της Οικουμένης. Ένα προς αποφυγή παράδειγμα, με τα πάσης φύσεως μνημόνια και την, εξ αυτών, επιτήρηση και κηδεμονία, όπως κι αν αυτή ονομαστεί, να σφραγίζει την κατάντια του. Κι αυτή την σφραγίδα την βάζει εκείνος που κορδακιζόταν πως θα έφερνε την ελπίδα και θα άλλαζε την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον... Κόσμο ολόκληρο!
   Κατόπιν των ανωτέρω πραγματικών γεγονότων, ο όρος «γκαντέμης», μάλλον θα πρέπει να αλλάξει κάτοχο. Ίσως και με σχετική αναγραφή στο βιβλίο Γκίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου