Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα video αφιερωμένο στον ευφυέστερο λαό του κόσμου. Ναι, αυτόν που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.


Ευτελή τερτίπια καταξεφτιλισμένων ανθρώπων, με τον πέπλο της κουτοπονηριάς να καλύπτει την ευφυία και τη χώρα.

  
   Το συνημμένο video αφιερώνεται εξαιρετικά σε όλα τα εναπομείναντα -στον ΣΥΡΙΖΑ- γίδια, τα οποία εξακολουθούν να πιστεύουν στο αληταριό που μας κυβερνά.
   Το νεοαυριανό κανάλι, (το οποίο διευθύνει ο γνωστός «κωλοτουμπίστας» σφουγκοκωλάριος, τον οποίο θυμάμαι -πάλαι ποτέ- δεξιό, ενώ τώρα, αλλαξοπιστήσας, πηγαίνει... «κόντρα» στη λογική, την αισθητική και την ηθική), δείχνει άξιος συνεχιστής των αρχών και των παραδόσεων του κλασσικού παλαιοαυριανισμού. Δηλαδή: απατεωνιά, παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και Άγιος ο Θεός! Με μιά λέξη κομμουνιστικής κατασκευής: "προβοκάτσια".
   Τελευταίο κατόρθωμα δημοσιογραφικής «αυριανίστικης» αλητείας, η περίπτωση Άδωνη Γεωργιάδη. Στ’ αλήθεια, και ποιός δεν θυμάται τη φωτογραφία του Κων. Μητσοτάκη αγκαλιά με ναζί αξιωματικούς; Το φωτομοντάζ που κατασκεύασε η παμπόνηρη σουπιά, ο Λαλιώτης, και δημοσίευσε πρωτοσέλιδα ο αρχιφαύλος καιροσκόπος Κουρής; (Ναι αυτός που ένα φεγγάρι έγλειφε και υποστήριζε τον Κώστα Καραμανλή, πριν εκείνος του... ρίξει πόρτα, με αποτέλεσμα να γυρίσει στη κοίτη του, δηλαδή τον φυσικό του οχετό, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ).
   Τώρα, η νέα version νεοαυριανισμού θέλει να κόβει έναν βιντεοσκοπημένο διάλογο του Άδωνη, στον οποίο εκείνος λέει: «Ναι μεν υπάρχει κάποια ανάπτυξη, αλλά....». Ο άθλιος Λατσός απομόνωσε το πρώτο κομμάτι, πριν το... «αλλά» και -ούτε λίγο, ούτε πολύ- αλλάζοντας πλήρως το νόημα των λεγομένων του, εμφάνισε τον Άδωνη -ποιόν; τον Άδωνη!- υποστηρικτή του... ΣΥΡΙΖΑ! Κύριε των Δυνάμεων, ελέησόν με. Γιά τέτοια ηλιθιότητα μιλάμε!
  Στο Θεό που πιστεύετε, γιά τόσο βλήτα, τόσο ζώα περνούν τους οπαδούς τους, ώστε θεωρούν πως μπορούν να τους «περάσουν» αυτές τις χαζομάρες;

   Αυτός είναι, λοιπόν, ο... ευφυέστερος λαός του κόσμου, ο οποίος έχτιζε Παρθενώνες όταν οι «άλλοι», οι κουτόφραγκοι, έτρωγαν βελανίδια... ωγκρατέν, τρούφες σουφλέ και λαχανάκια Βρυξελλών... ωμά; Να μας... χαιρόμαστε!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου