Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτοψίες, ατζαμωσύνη, απάτες και αυταπάτες.



Μιά ακόμη βουτιά ανοησίας στην έμφυτη αφέλεια του... ευφυέστερου λαού του κόσμου.
Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιοκηλίδα στη σαλαμινα
- Να... μπει κανείς, ή να μη... μπει. Ιδού η απορία!
    Στη χώρα της απέραντης βλακείας και του άκρατου λαϊκισμού, έγινε κι αυτό. Ο υπουργός Ναυτιλίας, ο γνωστός πολιτικός σουλατσαδόρος Τειρεσίας, ο εκ του ΠΑΣΟΚ εκπορευόμενος, πήγε -λέει- στον τόπο του ναυτικού ατυχήματος, στη Σαλαμίνα, γιά να κάνει αυτοψία και να εκτιμήσει -ξαναλέει- προφανώς «ιδίοις όμμασι», την κατάσταση!!!
   Έχοντας φθάσει στον πάτο της γελοιότητος, οι κυβερνώντες, και της βλακείας, οι κυβερνώμενοι, καθόμαστε και συζητούμε σοβαρά γιά επιτόπιες αυτοψίες ενός... τυφλού!  



     Η στήλη, εντελώς αποσβολωμένη, αισθάνεται γιά άλλη μία φορά τα γεγονότα να ξεπερνούν τη γόνιμη φαντασία της. Ήμαρτον Κύριε! Μέγας είσαι και τα έργα σου θαυμαστά. Γιατί μόνον εσύ μπορείς να επιτρέψεις σε έναν Κουρουμπλή, να κάνει... αυτοψίες!!!

   Σύντροφοι, πάρτε το χαμπάρι. «Κερδάμε»! Κερδάμε παντού. Κερδάμε και στην θρυλούμενη... «γκαντεμιά» του μακαρίτη Μητσοτάκη. Η δική μας, του «γουρλή» Αλέκσισ είναι καλύτερη και μεγαλύτερη. Γιατί όπου βάζει το χεράκι του ο... Γκαστόνε μας γίνεται χαμός! Και να περάσει με αεροπλάνο πάνω από ένα μέρος, αρκεί! Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, καταστροφές! Πεθαίνουν πολίτες και ηγέτες, καταστρέφονται πλούσιες χώρες, έρχονται κυκλώνες και σαρώνουν, ατυχήματα, αναποδιές, πυρκαγιές, νεροποντές, φόροι, απ’ όλα. Στο καθ’ ημάς τώρα, όλα τα πιό πάνω συνωστίζονται γιά το ποιό θα μας... πρωτοσυντρέξει! Ούτε επενδυτές να ήσαν  που εισρέουν στη χώρα σαν τα... μαραμπούντα -ένας, ένας και μη σπρώχνεστε- ποιός θα πρωτοεπενδύσει. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, μας προκύπτει και... μεγάλη πετρελαιοκηλίδα στις κοντινότερες παραλίες της Αττικής!
   Φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταίως πως την ρύπανση προκάλεσε ο... Κούλης -ίσως σε συνεργασία με την Μαρέβα- προκειμένου να καταστρέψει τα αρχαία του Ελληνικού και να αποξηράνει τα δάση του. Δυστυχώς δεν επετεύχθη διασταύρωση της πληροφορίας εισέτι.
 
   Και γιά να σοβαρευτούμε, το πρόσφατο γεγονός απέδειξε -γιά άλλη μία φορά- πως άλλο πράγμα είναι να κάνεις αντιπολίτευση, λέγοντας όχι σε όλα, και άλλο να κυβερνάς μιά χώρα υπεύθυνα. Οι διάφοροι Καρανίκες, Αυλωνίτες, Καρακώσταινες, και λοιπά νούμερα, κουμαντάρουν, μεν, μιά Ψωροκώσταινα, όμως μιά σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα... με τίποτα. Στο πρώτο ζόρι μπερδεύουν τα... μπούτια τους και όλα λειτουργούν με αυτόματο πιλότο και ψεύτικες ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου