Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Πανηγυρισμοί σε... sotto voce.

... όμως με την βλακεία στο κατακόρυφο!


   Η σημερινή ανάρτηση απευθύνεται -κατά πρώτον- σε όσους τυχόν αριστερούς έχουν απομείνει, να βάζουν την προσωπική αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό τους πάνω από ένα τυφλό μικροκομματικό συμφέρον.  Σε όσους αγνούς ιδεολόγους δεν καταδέχονται να εξαργυρώσουν τα φρονήματά τους -γλείφοντας και παρακαλώντας- με μιά θεσούλα κι έναν μισθουλάκο στο Δημόσιο, γεγονός που θα τους εξασφάλιζε μόνο μιά συμβιβασμένη ζωή μέσα στη μετριότητα. Ζωώδη, ανελεύθερη, χωρίς προοπτικές ανέλιξης και μιά βαρειά πληγωμένη συνείδηση. Σ' αυτούς που δεν αρκεί ο τυφλός και στείρος οπαδισμός του... "να κερδάει η ομάδα κι ας κερδάει όπως-όπως. Με τον διατητή πλερωμένο και με μπενάλτι στο εννενήντα", αλλά νοιώθουν... ανοιχτομάτηδες φίλαθλοι και όχι τυφλοί οπαδοί! Αλλά και, γενικότερα, σε όλους τους υπερήφανους και ελευθερόφρονες Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, οι οποίοι κουράστηκαν να ακούν τερατώδη ψέμματα, ανακολουθίες, φληναφήματα, ασυναρτησίες και να ανέχονται να τους κυβερνούν άτομα χωρίς μόρφωση, χωρίς ήθος και χωρίς διοικητικές ικανότητες. Με τυχάρπαστη πολιτική και τυχοδιωκτικές ενέργειες. Σκορπώντας ατζαμήδικες και απλοϊκές ανοησίες με βλακώδεις κορδακισμούς γιά εσωτερική κατανάλωση.      
   Απευθύνομαι σε πολίτες σώφρονες και υπεύθυνους, οι οποίοι βλέπουν καθαρά -πέραν από την ουσιαστική ζημιά που προκαλείται στη χώρα- να προσβάλλεται βάναυσα η λογική, η αισθητική και η αξιοπρέπειά τους, γεγονός που δεν αποδέχονται με τίποτα, χάριν ενός Πολάκη, ενός Μαδρά, μιάς Αυλωνίτου κι ενός... Καρανίκα. 
   Οι υπόλοιποι -χαχόλοι, ανώριμοι, μικρόμυαλοι και κλασσικοί αδιόρθωτοι 3/Μιστές, (Μοχθηρία, Μιζέρια, Μίσος), καλύτερα να μην παρακολουθούν τη στήλη. Δεν θα τους ικανοποιήσουν τα γραφόμενα, οπότε ας συνεχίσουν τους... πανηγυρισμούς τους αμέριμνοι!


   Αφού υποστείτε  τους λεονταρισμούς του αρχιψεύταρου πρωθυπουργού στα 15' πρώτα λεπτά της συνέντευξης στον Χατζηνικολάου, (εάν κι εφ' όσον δεν την αντέξετε ολόκληρη!),  παρακολουθήσετε -οπωσδήποτε- τις πανηγυριώτικες κουταμάρες στο πιό πάνω βιντεοδιάγγελμα (4,5 λεπτά, όλα κι όλα), και θα απολαύσετε την φαυλότητα, την αφελή προσπάθεια επανεξαπάτησης του κοσμάκη και την ικανότητα του... "ηγέτη" στην κωλοτούμπα!
   Επί της ουσίας, τώρα, δεν χρειάζονται πολλά. Αρκεί το -κατά τη γνώμη μου- μείζον. Το ν' ασχοληθεί κανείς με τις υπόλοιπες κουτοπόνηρες μαλαγανιές, παρέλκει. Με την υπογραφή της συμφωνίας... "εξασφαλίζεται" η κηδεμονία της χώρας από την τρόικα μέχρι το 2060. Μαζί και η λιτότητα! Αυτή που οι συριζαρέοι θα καταργούσαν στο άψε-σβήσε, ενώ τώρα εξασφάλισαν το τέλος της, με το φως που... είδε στην άλλη άκρη του μεγάλου τούνελ ο μεγάλος αρχηγός! Προφανώς με χρήση τηλεσκοπίου και ρήσης... Ζουρλάρη, ολίγον τροποποιημένης: "Μέχρι το 2060, όλοι  -εσείς κι εμείς- θα έχουμε πεθάνει"! 
   Συνεπώς, τέρμα η καταραμένη λιτότητα. Δεν θα ακουμπάει κανέναν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου