Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

"Παπασταύρου gate". Κουρής - Γκαίμπελς. Βίοι παράλληλοι!


"Πες, πες, όλο και κάτι θα μείνει"!

Αποτέλεσμα εικόνας για κατρουγκαλος. "πες, πες, όλο κάτι θα μεινει
Κατρούγκαλος: Ένας δανδής κομμουνιστής, στην υπηρεσία του κόκκινου φασισμού.


   Η πρακτική παλιά και γνωστή.  Πατέρας της ο γνωστός Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Στο τέρας αυτό του ναζισμού, η τραυματική παιδική ηλικία έπαιξε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, καθ' όσον στιγματίστηκε από ένα σοβαρό γεγονός που θα τον συνόδευε σε όλη του τη ζωή. Προσεβλήθη από ασθένεια και κατά τη διάρκεια εγχείρισης έμεινε ανάπηρος από το ένα του πόδι, γεγονός που δεν θα ξεπερνούσε ποτέ.   Δεν μπορώ να ξέρω -μπορώ όμως να φανταστώ- ποιά τραυματικά γεγονότα επηρέασαν, π.χ. έναν Τζαναμπετόπουλο, έναν Κατακούτελο, μιά Θεανώ, έναν..., μιά..., ώστε να βαδίσουν, ευλαβικά και με τόση συνέπεια, στα χνάρια και τις συνταγές αυτού του τέρατος, εκεί που ο μαύρος φασισμός συναντά τον κόκκινο και σφιχταγκαλιασμένοι ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα. 
   Δεν μπορώ να φανταστώ πως ο ρεβανσισμός της κομμουνιστικής ήττας, η εξουσιομανία, είτε το σύμπλεγμα κατωτερότητος, οδηγούν αυτά τα ανθρωπάκια στην αντιγραφή μεθόδων κατάπτυστων και καταδικασμένων από την Παγκόσμια Ιστορία. Ποιό πιθανή θεωρώ την ολιγόνοια και την αδυναμία ορθής στάθμισης και κρίσης. Η γελοιοποίηση που ακολουθεί όλες -μα όλες!- τις ενέργειες των σημερινών αριστερών ηγετών, έρχεται σε άμεση σύγκρουση με το αίσθημα αυτοπροστασίας και αυτοσυντήρησης που θα πρέπει να ενυπάρχει σε κάθε άρτιο πνευματικά άτομο και να λειτουργεί αποτρεπτικά στον διασυρμό του. Εκτός κι αν το άτομο στερείται αυτής της αρτιότητος.
   Έτσι, η γελοιότητα θα μπορούσε να διασκεδάζει το πανελλήνιο με τα διάφορα καμώματα, π.χ. οι αποκριάτικες στρατιωτικές μεταμφιέσεις του Μπούλη, οι ατάκες των πολιτικών νούμερων που ακούουν στο όνομα Αυλωνίτου, Καρακώστα, Βέττας, Παπαχριστόπουλος, Ζουρλάρης, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ. και οι κραυγαλέες πολιτικές ασυναρτησίες της αριστερής ηγεσίας. 
   Παντού ήττες, (Τσίπρας: Αποτυχημένες διαπραγματεύσεις σε QE, χρέος, επενδύσεις, καθημερινότητα πολιτών), παντού κραυγαλέος ερασιτεχνισμός, (Παππάς: Τηλεοπτικές άδειες), διεθνής χλευασμός, (περίπτωση απίθανου Μπαρουφάκη!), ανεπάρκεια, (κορασίς Αναξιόγλου, δανδής Κατακούτελος), παντού αηδία, (Πολάκης: Εγγύηση η φίρμα, το όνομα!), και παντού... πανηγυρισμοί! 
   
   Στο οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ, και σε περίοπτη θέση, η χυδαιότητα και οι κατάπτυστες γκαιμπελικές πρακτικές με τα γνωστά αποτελέσματα! "Λάσπωνε, λάσπωνε, όλο και κάτι θα μείνει". Εγγύηση "ποιότητος" και ορθής εφαρμογής του αριστερού νεογκαιμπελισμού, το επιδέξιο μυστρί, που ακούει στο όνομα... "Κουρής" και "Κόντρα news", δηλαδή σύγχρονη... "Αυριανή"! Αποτέλεσμα και ένα από τα θύματα του σύγχρονου "αυριανισμού" -μέσα σε όλες τις λασπολογίες- η υπόθεση Παπασταύρου. Όμως επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει και το καθεστώς δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την επιβολή του, ο αδικηθείς Παπασταύρου, επιδεικνύοντας τσαγανό, τους τράβηξε... μηνυσάρα και στα δικαστήρια η συκοφαντία κατέρρευσε. Αλλά η ελεινότητα και θρασυδειλία των άθλιων σκευωρών δεν τους αφήνει να υποστούν -με ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας- τις δίκαιες επιπτώσεις της αθλιότητός των και μυξοκλαίγοντας και εκλιπαρώντας, αναγκάστηκαν -προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα- να αποκαταστήσουν αυτόν που αδίκως κατηγορηθέντα διέσυραν. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα, η επανόρθωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως την ζημιά που προκάλεσε η πομπώδης ψευδολογία. Μόνο, ίσως, κέρδος η περαιτέρω καταβύθιση του κατακίτρινου "Κόντρα" στην ανυποληψία, εκ μέρους κάθε έντιμης συνείδησης. Μαζί με τους... "εργοδότες" του. Πραγματικούς και ηθικούς.
   Κατωτέρω, επισυνάπτω την γυμνοσαλιαγκίστικη επανόρθωση. Προς γνώση.


«Άδικη στοχοποίηση του Σταύρου Παπασταύρου
»Οι αποκαλύψεις για τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου που παρουσιάστηκαν από την Κυριακάτικη kontranews στις 21 Φεβρουαρίου 2016 και στις 29 Φεβρουαρίου 2016 ήταν εσφαλμένες και στηρίχθηκαν σε ανακριβή στοιχεία. Συγκεκριμένα το όνομά του δεν είναι στη λίστα Ρηνανίας Βεστφαλίας (Μπόργιανς) ούτε σε άλλη λίστα ατόμων που διαχειρίζονται υπέρογκα ποσά ούτε και είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με τη διαχείριση της λίστας Μπόργιανς από την κυβέρνηση Σαμαρά. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του εμφανίζεται σε λογαριασμό στη λίστα της HSBC (Λαγκάρντ) και σε καμία άλλη ελβετική τράπεζα. Εκκρεμεί στα Διοικητικά Δικαστήρια να κριθεί το πρόστιμο που του επιβλήθηκε καθώς ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή ότι τα χρήματα του λογαριασμού δεν του ανήκαν αφού λειτουργούσε ως διαχειριστής (Trustee) όπως άλλωστε προκύπτει από τα έγγραφα και από τη ροή των χρημάτων.

»Ο Σταύρος Παπασταύρου ως Σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά εργάστηκε σκληρά στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ως τεχνοκράτης προερχόμενος από τον ιδιωτικό τομέα και δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του αήθεις επιθέσεις από ακραία στοιχεία που δεν αποδέχθηκαν ποτέ την τοποθέτηση ενός μη κομματικού στελέχους κοντά στον Πρωθυπουργό. Συγχρόνως ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού κ. Σάμπυ Μιωνής δέχθηκε σωρεία αντισημιτικών επιθέσεων από τα ίδια ακραία στοιχεία.

»Στηριχθήκαμε σε πληροφορίες που αποδείχτηκαν ψευδείς βάσει των οποίων επιτεθήκαμε αδίκως στον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου. Για την άδικη αυτή επίθεση η εφημερίδα μας ζητάει συγγνώμη».
  Πες, πες κάτι θα μείνει - Με αφορμή το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου