Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η οριακή πλειοψηφία και η εμπαθής προπέτεια.



"Εξ όνυχος τη... γάτα". Και στην μπαμπεσιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για γεροβασιλη

   Πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη μία παράγραφος από την μνημειώδους εμπάθειας και μικρόνοιας αντίδραση της κυβερνήσεως -μέσω της αυτιστικής κυβερνητικής εκπροσώπου- μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του ΣτΕ, πάνω στο γνωστό θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

   Μεταξύ των λοιπών χολεριασμένων και λαϊκίστικων φληναφημάτων της, ομίλησε και περί: «οριακής πλειοψηφίας» της αποφάσεως. Όμως η γλώσσα των αριθμών είναι αμείλικτη. Το... σκορ της ψηφοφορίας ήταν, ως γνωστόν, 14 - 11. Δηλαδή 14 στους 25, άρα το 56% απεφάσισε γιά την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά. (Ν 4339/2015). Και αυτό, το δυσλεκτικό κορίτσι το θεώρησε... οριακό. Όμως ο κυβερνητικός συνασπισμός -η χειρότερη κυβέρνηση από καταβολής ελληνικού κοινοβουλευτισμού-  διαθέτει στη Βουλή 153 έδρες, σε σύνολο 300. Δηλαδή, οι συριζαρέοι κυβερνούν με μόλις μόλις 51%, συμπεριλαμβανομένων των -αλλού γι' αλλού- ανερμάτιστων ψεκασμένων ΑΝΕΛ!

   Επομένως, σε αποθέωση της αριστερής υποκρισίας, η κυβέρνηση κυβερνά μιά χαρά με την «άνετη» πλειοψηφία των... τριών εδρών στις 300, όμως θεωρεί πως οι τρείς στους 25, αποτελούν... "οριακή" πλειοψηφία!

   Στην αριστερή λογική και αριθμητική, όταν οι αριθμοί δεν βγάζουν αυτό που θέλουμε, τόσο το χειρότερο γιά τους αριθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου