Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ντoγιάκος gate

Σκέψεις αιρετικές και λίγο... πονηρές. Αντάξιες με αυτές των κρατούντων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντογιακος 

   Πρώτα το ιστορικόν: Ο κ. Ντογιάκος, σε μιά κόντρα του με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Θάνου, προκάλεσε την μήνιν της, η οποία μεταφράστηκε σε πειθαρχική ποινή, (στέρηση μισθού γιά 40 ημέρες). 
   Κανονικά, κάθε δικαστικός στον οποίον επιβάλλεται πειθαρχική ποινή δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα σε συνδικαλιστικές εκλογές. Προφανώς, όμως, και φυσικά κατόπιν υπόγειων διαβουλεύσεων, "μαγειρεύτηκε" η μή κοινοποίηση της ποινής στον ενδιαφερόμενο, ούτως ώστε η υποψηφιότητά του γιά Προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών  να μην κωλύεται τυπικά. Έτσι ο κ. Ντογιάκος υπέβαλε,  υποψηφιότητα και εξελέγη πανηγυρικά.
   Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως αφού η ποινή επικρεμόταν και οπωσδήποτε κάποτε θα του εκοινοποιείτο, η έκπτωσις από του αξιώματος ήτο προφανής και βεβαία. Οπότε αποκλείεται αυτή την απλοϊκή -και όλόσωστη- σκέψη να μην την έκανε κανείς. Οπότε -και προφανώς- κάποια άλλη, επίσης παρασκηνιακή και υπόγεια, διαβούλευση θα διαβεβαίωνε τον κ. Ντογιάκο περί μεθοδεύσεως τινός η οποία θα τον διατηρούσε στην θέση εις την οποίαν εξελέγη. Είναι αδιανόητη αφέλεια η άρνησις αυτού του συλλογισμού.

   Και τώρα η υποκειμενική άποψη της στήλης: Λέγεται πως την θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας δικαιούται ο επιλαχών της εκλογής που ανέδειξε τον κ. Ντογάκο, του οποίου το όνομα αγνοώ και κάποιοι συριζαρέοι μπαγαμπόντηδες είπαν πως: "Είναι δικός μας!". Σαν παλιός καλός μαθητής των αριστερών κουτοπονηριών, θεωρώ πολύ πιθανόν -σχεδόν σίγουρο- να μεθοδεύτηκε η συμμετοχή Ντογιάκου στην εκλογή και η μελλοντική ακύρωσή του, ούτως ώστε σε αντίθετη περίπτωση, να μην πάρει τη θέση του στην εκλογή κάποιος που: "Δεν θα είναι δικός μας" και θα μπορούσε να εκλεγεί! Με την εμπειρία που αποκτήσατε ήδη από τον συριζαρέικο θίασο, γιά πάρτε το κι έτσι το πράγμα. "Si non e vero e ben trovato". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου