Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

To «σουσουρού» του ΕΣΡ και τα τσαλίμια του «σκιτζή».



Όταν το αίσθημα του γελοίου έχει στρογγυλοκαθήσει στη χώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξιδι στη Βενεζουέλα του παππά
"Ι met her in Venezouela". Σουξέ του Χάρρυ Μπελαφόντε
     Ακόμη και τα νήπια των παιδικών σταθμών έχουν καταλάβει πως τα σπασμωδικά  καμώματα του σκιτζή υπουργού Επικρατείας, μετά τον κόλαφο του ΣτΕ, έχουν μόνο σκοπό και στόχο την διαφύλαξη του κατακουρελιασμένου γοήτρου του. Σαν φτιασιδώματα της αλήστου μνήμης Γαβριέλας, γιά να φανεί "κορασίς του κατηχητικού". Έτσι, ταλαιπωρείται ολόκληρη χώρα, σε καιρούς όπου την ζώνουν πλήθος από δυσεπίλυτα προβλήματα, με τριτεύουσας σημασίας -γιά τους πολλούς- ζητήματα, τα οποία όμως αποτελούν νευραλγικά και ακρογωνιαία στην προσπάθεια επιβολής του κομμουνιστικού καθεστώτος των ονείρων και... ονειρώξεών τους!
   Ναυαρχίδα στόχων η απόκτηση δικού της -καταδικού της- τηλεοπτικού καναλιού που θα λιβανίζει τύπους σαν τον αγροίκο Νεάντερνταλ της Υγείας, το νυσταλέο με το στοκοποιημένο μυαλό παχύδερμο της Παιδείας και τα υπόλοιπα λαϊκίστικα αριστερά νούμερα και θα διαλαλεί τη μεγαλοσύνη τους.

   Μετά λόγου γνώσεως και πείρας κτηθείσης από μικρά, αλλά μεστά αστειότητος, ανοησίας, ασυναρτησίας και ατζαμοσύνης δείγματα κυβερνητικής ικανότητος του ατόμου, μιά θέση σχολικού φύλακος σε συνοικιακό σχολείο θα ήταν το μόνο πεδίο προσφοράς υπηρεσιών, αντάξιο των πραγματικών δυνατοτήτων του ατσίδα υπουργού.



   Πάντως, την μόνη φορά που είπε αλήθεια το τζιμάνι... «αριστερό» χέρι και alter ego του Πινόκιο -η κακή μοίρα όλων των ψευταράδων και αυταπατεώνων- δεν έγινε πιστευτός. Όχι μόνο, αλλά το επιχείρημα περί του σκοπού  του αποκαλυφθέντος ταξιδιού του στην Βενεζουέλα έβγαλε πηγαίο και ξεκαρδιστικό γέλιο. Παρ’ όλα αυτά, ασφαλείς πληροφορίες της στήλης επιβεβαιώνουν απολύτως τον σκοπό αυτού του ταξιδιού!

   Ο χλιμίτζουρας υπουργός αγόρασε ολόκληρη την βενεζουαλένια παραγωγή χαρτιού τουαλέτας! Μάλιστα!!! Δεν άφησε ρολό γιά ρολό στα ράφια των σούπερ μάρκετς του Καράκας. Όλοι θυμόμαστε τα σχετικά ρεπορτάζ που ανέφεραν την σχετική έλλειψη, τότε, που ανάγκαζε τους ντόπιους να κυκλοφορούν με χεσ....α εσώρουχα!

   Ο αληθής λόγος της τεράστιας αυτής προμήθειας, που δεν άφησε ρολό γιά ρολό σε ράφι μπακάλικου στο Καράκας, είναι το γεγονός πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει τόσο... σκατά σε όλους τους τομείς, ώστε ολόκληρη η ντόπια παραγωγή χαρτιού τουαλέτας δεν επαρκεί γιά το αναγκαίο... σκούπισμα και ανεζητήθη επειγόντως εισαγωγή. Η επιλογή του βενεζουελάδικου προϊόντος οφείλεται στην αντοχή και την μεγάλη απορροφητικότητά του. Ποιότητα που αναπτύχθηκε εκεί λόγω της μακράς σχετικής -αναλόγου προς αυτή της Ελλάδος- «σκατοποίησης» των πάντων, της αδελφού σοσιαλιστικής κυβέρνησης του σύντροφου Μαντούρου και επιλογή αναλόγου ποιότητος χαρτιού.

   Αυτά προς αποκατάσταση της αληθείας, ίνα μην στοχοποιείται άδικα ο ατσίδας υπουργός μας και τιτρώσκεται το γόητρό του.

ΥΓ. Κατά τα λοιπά -και επουσιώδη- έκλεισε το εργοστάσιο της HBH στα Οινόφυτα και η ΔΕΛΤΑ στα Τρίκαλα. Η δίκαιη ανάπτυξη, επί τέλους, κατέπλευσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου