Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Επί τέλους! Συγκρότηση ΕΣΡ.



Ένα μεγάλο πολιτικό σφάλμα της ΝΔ.
Αποτέλεσμα εικόνας για boytshw
- Ο λόγος μου συμβόλαιο...!
   Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η συναίνεση που επέδειξε η ΝΔ στην συγκρότηση του ΕΣΡ αποδεικνύει ένα είδος σύνεσης και μετριοπάθειας. Όμως, από μιά άλλη σκοπιά θωρούμενο το πράγμα, εμφανίζει και μιά μεγάλη, χαριτωμένη, αφέλεια. Η χιλιοαποδεδειγμένη συριζαρέικη αναξιοπιστία και μπαμπεσιά και η ολοκληρωτική νοοτροπία αυτού του εσμού, (Τσίπρας: «Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν»), αποτελούν ασφαλές εχέγγυον μιάς ακόμη στημένης παγίδας. Είναι απολύτως βέβαιον πως η αριστερή απατεωνιά θα βρει τον τρόπο να της την φέρει πάλι. Η στήλη δεν τρέφει αυταπάτες και ουδεμίαν έχει αμφιβολία περί τούτου.

   Με παρασκηνιακές διαβουλεύσεις -μην αυταπατάσθε πως έγιναν πολλές- όπου κύριον ζητούμενο, μιά και δεν τους «βγήκε» η κομπίνα της άλωσης των ΜΜΕ,  ήταν το αλώβητο του γοήτρου του Παππά, κατά πρώτον και εμφανές, και η επιστροφή από το παράθυρο των επιδιώξεων αυτού του νόμου, που έκρινε αντισυνταγματικό το ΣτΕ, η μύχια επιδίωξη. Γνωρίζοντας πρόσωπα, πράγματα και με την κτηθείσα εμπειρία, εκτιμώ πως το... παζάρι θα κατέληξε κάπως έτσι, μέσω εξουσιοδοτημένης πρωτοβουλίας και εγγύησης... του «λογωτιμήτη» Βούτση: «Δέχεστε συγκρότηση ΕΣΡ, δεχόμαστε πρόεδρο δικό σας και μη πλειοψηφία δική μας. Μετά ο καθορισμός των αδειών -τρόπος και πλήθος-  επαφίεται στην αρμοδιότητα του ΕΣΡ». 

   Η αποδοχή αυτής της φόρμουλας έδωσε την δυνατότητα στον επικοινωνιακό συριζαρέικο μηχανισμό να πανηγυρίζει, καθ’ ότι... «υπέταξε» την ΝΔ, αναγκάζοντάς της σε... «άτακτη» υποχώρηση, αφού την ανάγκασε να μην επιμείνει στην ανάκληση ολόκληρου του αντισυνταγματικού νόμου Παππά! Και μάλιστα χωρίς να λάβει απτά και σίγουρα ανταλλάγματα, πλήν του... λόγου τιμής του Βούτση! Αλλά η μη επίσημα ανάκληση αυτού του νόμου, διά της ψήφισης άλλου, (νόμος καταργείται μόνο με νόμο), οπότε το ζήτημα θα ετίθετο εξ υπαρχής, τίποτε δεν αποκλείει την διατήρηση του αριθμού «4» στις άδειες, με το ΕΣΡ να τον διατηρεί, ακριβώς ένεκα της παραμένουσας ισχύος του... νόμου Παππά! Έτσι το πλήθος των χορηγηθησομένων τηλεοπτικών αδειών βρίσκεται στο... κενό και το σφάλμα της ΝΔ προκύπτει μέγα!

   Παρ’ όλον ότι πολύ το φοβάμαι, εύχομαι να μη ζήσουμε μία ακόμη αριστερή δολιότητα. Ας μην μας διαφεύγει πως, παρά την προϊούσα εξαθλίωση του ελληνικού λαού και την καταβύθιση όλων των παραμέτρων της ζωής μας, η εγκαθίδρυση του καθεστώτος τους ακολουθεί παράλληλη και ισοταχή πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου