Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Κάλλιο αργά, παρά... αργότερα!



Από το «ωσαννά» στο «σταύρωσον», μιά δρασκελιά δρόμος!

- Μπράβο λεβέντη μου! Εσένα θέλουμε! 

   Μετά το μεγαλειώδες αρχιψέμα, (νέο ρεκόρ του «αθλήματος», κατάλληλο γιά το βιβλίο Γκίνες), της κοντοκουρεμένης εκπροσώπου της συριζαρέικης προπαγάνδας, (κάτι σαν την κυρία Βουνοτρυπίδου, γιά τους παλιούς που θυμούνται το ραδιόφωνο και την εκφωνήτρια του βουνού και του λεγόμενου... «Δημοκρατικού Στρατού»), η οποία το απετόλμησε θρασύτατα: «Αυτή η κυβέρνηση δεν είπε ποτέ ψέματα στον ελληνικό λαό»!!!, έρχεται επί τέλους κι ή ώρα της προσγείωσης.

   Κατανοώντας και οι ίδιοι πως πλησιάζουν το ναδίρ της αναξιοπιστίας και το ζενίθ της γελοιότητος, άρχισαν -σιγά, σιγά, να μαζεύουν το πράγμα. Ήδη ο "Δεκαπενταετής πλοίαρχος" και γόνος του βαρόνου Μυγχάουζεν, ανέφερε δειλά-δειλά και... «sotto voce» πως: «Ε, στον προεκλογικό αγώνα λέγονται και κάποιες υπερβολές»! Όπου καλούνται «υπερβολές» οι υποσχέσεις τριχοφυΐας στους σπανούς, στύση στους γέροντες και περίοδος στις άκληρες γυναίκες που θέλουν μητρότητα.

   Χθες ο πάλαι ποτέ σοβαρός Παπαδημούλης, νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε πρωινή εκπομπή και μέσα στα σοβαροφανή φληναφήματα που ξεστόμισε, αναμάσησε περίπου τα ίδια. Υπακούοντας στην τροποποιημένη κομματική ντιρεκτίβα που σε λίγο θα πλασσάρουν όλα τα ξανθά βουλευτικά κοράσια στο γυαλί. Δηλαδή και με άλλα λόγια, πως οι προεκλογικές περίοδοι δίνουν άλλοθι στους ψευταρέους λαοπλάνους και δημαγωγούς ώστε να κοροϊδεύουν τον λαό και να του υποκλέπτουν την ψήφο.

   Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε το απολαυστικό βίντεο και μετά να... μελαγχολήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου