Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Τα λαμόγια, οι πεντάμορφες και... το τέρας!

Περάστε κόσμε. Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!
   Σίγουρα οι επιθεωρησιογράφοι του μέλλοντος θα έχουν μπόλικη πρώτη ύλη γιά να γράψουν ξεκαρδιστικά νούμερα με τούτο το τραγελαφικό συνονθύλευμα που μας προέκυψε από ομαδική παράκρουση και αβελτηρία της πλειονότητος του "ευφυέστερου" λαού του κόσμου. "Νούμερα" που υποδύονται την κυβέρνηση.
   Περίγελος πλέον του πολιτισμένου κόσμου με τις γραφικές εμφανίσεις, τις κουτοπόνηρες τοποθετήσεις, την μόνιμη αναξιοπιστία και τα γελοία καμώματά τους, διασύρουν το όνομα της κακόμοιρης χώρας.
   Η Ελλάδα, ξεκινώντας από την Παλιγγενεσία του '21, όπου ισορροπούσε μεταξύ Ανατολής και Δύσης, (γέρνοντας μάλλον προς την πρώτη), προσπάθησε, από το πείσμα και τη διορατικότητα ενός και μόνο ανδρός, να εισέλθει -σπρωχνόμενη και με το ζόρι- στη χορεία των πολιτισμένων ευρωπαϊκών χωρών. Τελικά, χρειάστηκαν 200 χρόνια, περίπου, γιά να αναβλύσει απελευθερωμένη, με καταλύτη τις συριζαρέικες μπαρούφες, η πραγματική "ψυχή" της φυλής και το ανατολίτικο DNA της. Μαζί με όλη την μπερμπαντιά του φτωχοκομπιναδορισμού, την "κουραδομαγκιά" της ευθυνοφοβίας, την αλαζονεία της ασημαντότητος και, κυρίως, την έκπαγλον καλλονή της!
   Θαυμάστε μερικά τυπικά δείγματα πνεύματος, κάλλους, ήθους και ικανότητος στο "μηδέν πράττειν".

   Βρε, μπας και κάνει τρέλλα, ή εγώ τρελένομαι;
"Ο ταβερνιάρης πρόεδρος" (Όπως. π.χ. "Ο Καραγκιόζης γιατρός")
-Φέρτε μου μνημόνια να τα εφαρμόσω, ατάκα κι επί τόπου"!
   
-Εγώ; Δεν κατέω πράαααμα! Αυτηνής είναι όλα!!
"Η σαρδέλλα της... Καλλονής"
"Τα... συνεταιράκια". Όπου το αρχαιοελληνικόν πνεύμα συναντά το κάλλος
"Τα σκυλιά ουρλιάζουνε αλλά τα καραβάνια (των λαθρομεταναστών) προχωρούν" (Αραβική παροιμία)

1 σχόλιο: