Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τα φιλιά της αγάπης και οι μπουναμάδες του Τζίφρα.

Η ελ-πήδα, επί τέλους, ήρθε... με την όπισθεν!
Από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις!

Όταν αγαπάς, αγαπάς!!!

      Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

   - Ο ΕΝΦΙΑ αναπροσαρμόζεται. Κάτι ψιλομερεμέτια στο πλην και όλοι στην αύξηση. Η κατάργηση που λέγαμε, αλλά στη συριζαρέικη γλώσσα. Μόνη σταθερότης: 2,65 δις είσπραξη. Όταν λέμε κάτι, να το εννοούμε!
   -  Οι συντάξεις, -παντός είδους και πάσης φύσεως-  πετσοκόβονται.  Αναμένονται μόνο οι ωραιοποιημένες δικαιολογίες και μπουρδολογίες.
   -  Τα όρια συνταξιοδοτήσεως ανεβαίνουν. Σκοπούμενος χρόνος ώριμων συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, έξη μήνες μετά το θάνατο του συνταξιούχου.
    -   Κρατήσεις και παρακρατήσεις επί των πάντων. Ακόμη και επί των κρατήσεων. Προσεχώς κρατήσεις και επί της παρακράτησης ούρων.
   -   Επιδόματα, όλου του φάσματος... πάπαλα.
   -  Δώρα και εφ' άπαξ -άν και εφ' όσον δοθεί- άγνωστο κατά πόσον θα κουρευτεί. Πάντως οι δικαιούχοι, από το 2013 κι εντεύθεν... στην αναμονή.
   -   Η Παιδεία... εάλω! Ο συριζαρέικος εσμός σάρωσε το σύμπαν. Ο αγέλαστος Ιπποπόταμος και η Αμνάδα της Ν. Ζηλανδίας εγγυώνται. Κάτω οι πρυτάνεις, ζήτω οι αιώνιοι φοιτητές, ζήτω η κομματοκρατία -του ΣΥΡΙΖΑ εννοείται- ζήτω οι καταλήψεις, ζήτω η αναξιοκρατία, γενικώς, κάτω τα θρησκευτικά, ζήτω η σεξουαλική επιμόρφωση, (με έμφαση στο "σουσέλ" και τη "κουραβέλτα"), κάτω τα εθνικόμετρα, ζήτω τα... βλακόμετρα!!! Σύνθημά μας: "Λαός εκσυριζαϊσμένος, ποτέ μορφωμένος"!
   -  Περιουσιολόγιο: Το κρυφό χαρτί που έρχεται ύπουλα.
   - Φορολογία αγροτών: "Πέρα στους πέρα κάμπους, περά στους πέρα κάμπους....". Θα γίνει του αγρότη το... κάγκελο!
   -  Μεταναστευτικό: Μπάτε σκύλοι αλέστε... Τα αλεστικά τζάμπα. Κερνάει το μαγαζί κι η... Σάραντον, η τζάμπα μάγκισα, ("μιά πιθαμή απ' την πούλη μας κι όπου αλλού θέλει ας μπεί").
   
   Και όχι τίποτε άλλο, ο νέος χρόνος είναι και δίσεκτος. Δηλαδή γρουσούζικος. Κατά τα λοιπά, απαιτούνται ιδιαίτατα αποθέματα μωρίας, ούτως ώστε να ελπίζει ακόμη κάποιος συριζάριος χαχόλος πως υπάρχει περίπτωση τούτο το κυβερνητικό τσούρμο να βελτιώσει τη ζωή μας. Αυτοί δεν ξέρουν που τους τρέχουν τα τέσσερα από διοίκηση, πέραν από τη διαβολική διαστρέβλωση της αλήθειας, την ιδιοποίηση -με νεποτισμό και αντινεποτισμό- της εξουσίας και της μάσας και την εσαεί διατήρησή τους πάση θυσία. Ακόμη και με υποταγή,  ή συνεργασία με τον διάβολο. Η απύθμενη, απροκάλυπτη και προσβλητική της νοημοσύνης μας επιχειρηματολογία τους το αποδεικνύει περίτρανα. 
   Το λυπηρόν είναι πως εμείς -τα ευτελή υποζύγια- βλέπουμε, ακούμε και... γεμίζουμε χιονοδρομικά και ταβέρνες. Εβίβα μας!   
   -   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου