Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Νυν υπέρ πάντων ο αγών. Και ο πατριωτισμός της Τζούλιας !

Επικαιρότης

Προ αρκετών χρόνων, επί παντοδυναμίας Ανδρ. Παπανδρέου ο αδικοχαμένος γιά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι Στ. Καζαντζίδης, του οποίου ο Θεός υπερτόνισε το λαρύγκι ατροφώντας του το μυαλό, γεγονός που τον έκανε να αποτραβηχτεί από το τραγούδι γιά να τιμωρήσει το….Μάτσα, επισκέφτηκε τον, τότε, πρωθυπουργό και του ζήτησε να κοινωνικοποιήσει τη…. φωνή του ! (Μα την αλήθεια, είναι γεγονός !).
Με δεδομένο αυτό το προηγούμενο και τη γνωστή ιστορία της αξιέραστου κ. Τζούλιας Αλεξανδράτου με το περίφημο και αρκετά «πιασάρικο» πορνοβίντεό της η στήλη, πρωτοπορούσα πάντοτε σε ρηξικέλευθες λύσεις, προτείνει.
Ο κ. Πετσάλνικος και η κ. Κατσέλη, ως αποδέκτες αιτήματος της κυρίας «σταρ» να εισηγηθούν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να κοινωνικοποιηθεί το μ…νί (και όλα τα σχετικά) της κ.Τζούλιας !
Μη γελάτε καθόλου ! Στην αναβροχιά (όχι αυτού που πάει το μυαλό σας, αυτό ποτίζεται τακτικότατα !) την οικονομική, εννοώ, καλό είναι και το χαλάζι ! ( όχι αυτό που πέφτει εκεί που πάει το πονηρό μυαλό σας). Το χαλάζι της παροιμίας, εννοώ !
Με τις εισπράξεις που έκανε, όπως φημολογείται, το προηγούμενο σχετικό βίντεο δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα η κ. Τζούλια, εργαζόμενη εντατικά, να γυρίζει διά λογαριασμό του κράτους μερικά βίντεο ετησίως. Αφού, ούτως η άλλως, εξεδήλωσε την επιθυμία να κατέβει στη πολιτική, (ένα λειτούργημα που όπως απεδείχθη είναι πολύ συναφές με το αντίστοιχο της κ. Τζούλιας !), και να σώσει κι αυτή με τη σειρά της τη χώρα, αξιοποιώντας το "ταλέντο" και τα προσόντα της και προσφέροντάς τα στην υπηρεσία της πατρίδος ! Το αποτέλεσμα θα έχει πολλαπλή χρησιμότητα γιά τη δεινοπαθούσα χώρα της οποίας οι στεναγμοί θα μπορέσουν να ανακουφιστούν από εκείνους της φιλοπάτριδος πρωταγωνίστριας, επί τω έργω !
Το κράτος, έτσι, θα μπορέσει να κλείσει μερικές τρύπες (με τις πωλήσεις των βιντεοσκοπημένων κλεισιμάτων όλων των αντιστοίχων της μεγάλης πρωταγωνίστριας !) και εκείνη θα αποκτήσει επάξια, μαζί με την ευγνωμοσύνη του έθνους και τον τίτλο της «εθνικής» μας σταρ. Μιά θέση που χήρεψε με το θάνατο της αξέχαστης Αλίκης.
Αν μάλιστα, διαλέξει γιά συμπρωταγωνιστή της μέλος του κοινοβουλίου, όπως η ίδια εδήλωσε,(η στήλη προτείνει τον κ. Πάγκαλο, γιά μεγαλύτερο βάρος, σασπένς και θεαματικότητα !) η συμπαραγωγή θα σπάσει ταμεία και το δημόσιο χρέος θα μηδενιστεί σε χρόνο ρεκόρ !
Η στήλη πάντως συμβάλλουσα, συμβολικώς και ουσιαστικώς, στη σωτηρία της πατρίδος δηλώνει υπεύθυνα ότι παραιτείται των νομίμων δικαιωμάτων της που απορρέουν από την κατοχύρωση της πρότασης.
Γιά την Ελλάδα, ρε γαμώτο ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου