Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

«Γνώριζε, δεν γνώριζε;...». Ιδού η απορία!!!


"Όμοιος, ομοίω αεί... "βελάζει"!

   Η στήλη πολύ θα ήθελε να κλείσει αυτή η βρώμικη και θλιβερή ιστορία της... αγνής και αθώας παιδούλας, που πολύ θα το χαιρόταν αν έβλεπε όλους τους... «μπάτσους» της Ελλάδος να γίνονται ένα τεράστιο... παρανάλωμα πυρός! Όμως δεν την αφήνουν οι διάφοροι ανόητοι αριστερούληδες που -σύσσωμοι ως... «ηθικοί πλεονέκτες της αριστερής κοπής»- έπεσαν με τα μούτρα να υπερασπιστούν το... φουκαριάρικο το κορίτσι που... δεν γνώριζε την προέλευση των χρημάτων που «τσέπωνε» αδικαιολόγητα γιά 69 μήνες. Δεν... γνώριζε το καϋμένο, απλά υπέθετε πως της τα έστελνε ο καλός Θεούλης, ως ανταμοιβή γιά τον καλό της χαρακτήρα!
   Προσπαθώ να μπω στην πιό πάνω ηλίθια λογική της κουτοπόνηρης και απατεωνίστικης επιχειρηματολογίας της άθλιας συριζαρέικης κομπανίας, η οποία το μόνο γιά το οποίο τυρβάζει είναι να «βολεύει» τα παιδιά της, φορτώνοντας με σαβούρα όλες τις διαθέσιμες θέσεις και «πόστα», αδιαφορώντας γιά τη χλεύη που προκαλούν οι επιλογές των αχρήστων στελεχών τους και να "κουκουλώνει" τις πομπές τους, οσάκις αυτές βγαίνουν στα φόρα. Έτσι, γιά την υπ’ όψει αναρχοπαλάβρω, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, και μόνον. Η κυρία «επωνυμιούχος» και αποτυχημένη της ζωής, ή ήξερε γιατί φούσκωνε, μηνιαίως, ο λογαριασμός της νεκρής μάνας της -στον οποίο ήταν συνδικαιούχος- ή δεν ήξερε. Αν ήξερε... ήταν κοινή απατεώνισσα που τον... "ξεφούσκωνε", ως μη ώφειλε, και αν δεν ήξερε -κάτι που σημαίνει πως αδυνατεί να σκεφτεί λογικά και να... «ξεχωρίσει δυό γαϊδουριών άχυρα»- όχι μόνο δεν κάνει γιά ευρωβουλευτίνα, αλλά ούτε γιά να καθαρίζει τις σκάλες της Ευρωβουλής, τρώγοντας τα καθήκοντα της άλλης σπουδαίας, καθ΄ύλην αρμοδίας, και παρ’ ολίγον εκλεκτής συναδέλφου της, (μάλλον «συναδέλφισσας»), της κυρίας Κούνεβα!
  Εκείνο όμως που με ενοχλεί περισσότερο σ' αυτή την κομπίνα, είναι η επιστράτευση των ψευδομαρτύρων στην υπεράσπιση της πατεντάτης απάτης που διέπραξε... «ο, κατ’ επάγγελμα, γόνος». Γιά την απροσμέτρητη φαυλότητα του ενός, από δαύτους, έχω ιδίαν -από παλιά- πείραν και... «θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου». Όσο γιά την άλλη -την πιό διάσημη- απλά... ντρέπομαι! Αμφότεροι έβαλαν το χέρι τους στο Ευαγγέλιο και... εψεύσθησαν ξεδιάντροπα προκειμένου να δικαιολογήσουν ένα έγκλημα κατά του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας και να ρίξουν στα μαλακά την δράστιδα. Συνήθης αριστερή πρακτική, η οποία -χάριν της αριστερής αλληλεγγύης- γράφει την κοινωνία, την ηθική και τη νομιμότητα «εκεί που δεν πιάνει η μελάνη».
   Και -όπως στοιχηματίζοντας, περίμενα- τσουπ! ξεφύτρωσε αυτόκλητα και ο έτερος θηλυκός μαϊντανός, που -εντελώς... ακρίτως και μεροληπτικώς, λόγω αριστεροσύνης- δεν  χάνει ευκαιρία αλληλεγγύης με κάθε... αντικοινωνικό κατακάθι, αρκεί να είναι αριστερό! Ένα "μπουμπούκι" που κάθεται -μιά ζωή- «νύμφη ανύμφευτος», προκειμένου να καρπούται ισόβια -τύποις νομιμοφανώς και ουσιαστικά παράνομα- την σύνταξη του πατέρα της. Παραθέτω, αυτούσια -και με την ορθογραφία της-  την σχετική ανάρτησή της, που «προστατεύει» την ψεύδορκη αοιδό. Η αφέλεια των επιχειρημάτων ανταγωνίζεται επάξια την φαυλότητα όλων. Και αυτής που τα προβάλλει και αυτής που ψευδομαρτύρησε και αυτής γιά την οποία έγινε το όλο «τζέρτζελο»:


«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα» και «Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε δεν είμαστε καλά».

   Επιμύθιον:  Το "αριστερό ηθικό πλεονέκτημα" ανάγλυφο και στην... κορύφωσή του!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου