Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

«Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή». Γυρίζοντας στην εποχή των... "Φλίντστοουν"!


Με σπασμένα φρένα στην κατηφόρα της «προοδευτικούρας»!


  Θέλει πολύ μεγάλο θράσος ώστε να κομπορρημονεί σήμερα ένας αριστερός «λεβέκουρας» γιά διαφορά πολιτισμικού και πολιτιστικού επιπέδου! Και ο Κρης αγριάνθρωπος -που στοιχηματίζω πως ακόμη θα τρώει με τα χέρια, χωρίς να χρησιμοποιεί μαχαιροπήρουνα- το διαθέτει... υπεραφθόνως. Έτσι, μετά την βάρβαρη συμπεριφορά με τα ψευτονταηλίκια, τις κουτσαβάκικες μαγκιές και το απύλωτο στόμα, στην ανεγκέφαλη χαζολεβέντικη έπαρση, την αλαζονεία της εξουσίας και την απερίσκεπτη σπουδή, του ξεφεύγουν βλαπτικές γιά τον ίδιο εξομολογήσεις σε κακουργηματικά εγκλήματα, γιά τα οποία κάποτε θα λογοδοτήσει, καθ’ όσον «της φυλακής τα σίδερα είναι γιά τους λεβέντες». Π.χ. διπλά λογιστικά βιβλία και φοροκλοπή, τεράστια χαριστικά στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια με εξασφαλιστικό «αμανάτι» μιά τρύπα σε κάποιο ορεινό κωλοχώρι της Κρήτης, μαγνητοφώνηση του κεντρικού τραπεζίτη και κοινοποίηση απόρρητων διαλόγων και -κερασάκι στην τούρτα- η αύξηση της τιμής των φαρμάκων. Αυτός ο κήνσορας και προασπιστής της υγείας του φτωχού λαού και απηνής διώκτης των καπιταλιστικών μεγαλοβιομηχάνων του φαρμάκου και των... «ακροδεξιών» υποχειρίων τους, ενέδωσε στις αξιώσεις τους αυξάνοντας κατακόρυφα τα κέρδη τους. (Σημ. Αυτό το τελευταίο θα γίνει άμεσα αισθητό στην τσέπη του φτωχού κοσμάκη, που θα πληρώνει ηυξημένη συμμετοχή στο φάρμακο, αλλά και του λιγότερο φτωχού που θα το πληρώνει στο ακέραιο. Εδώ είσαστε κι εδώ είμαι να τα ξαναπούμε, σχετικά!).

   Στη γενική και αφελώς μεθοδευμένη κουτοπόνηρη συριζαρέικη τακτική: «καλύτερη άμυνα, η επίθεση», αντί να κρατήσει το κεφάλι του στα σκ..., όπου βρίσκεται χωμένος πατόκορφα, γαβγίζει, απειλεί και υβρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, επικαλούμενος διαφορά... κόσμου και πολιτισμικού επιπέδου!!!

   Τελικά... ναι! Ανήκουμε σε αντιδιαμετρικούς κόσμους και μας χαρακτηρίζει διαφορετικό επίπεδο ήθους, ύφους, μόρφωσης και συμπεριφοράς. Και, προσωπικά, νοιώθω πολύ υπερήφανος γι’ αυτό! Υπερήφανος γιατί απέχω παρασάγγας από το αλήτικο «προοδευτικαριό» στο οποίο ανήκουν όλοι δαύτοι οι ανίκανοι και άχρηστοι σαχλέουρες που νέμονται την εξουσία σήμερα, παρασιτούντες εις βάρος του σκληρά εργαζόμενου και άγρια φορολογούμενου ελληνικού λαού, που στενάζει κάτω από έναν εθνοκτόνο παρδαλό και τυχοδιωκτικό εσμό. Αρχίζοντας από μιά κουτοπόνηρη Αυλωνίτου και τελειώνοντας σε μιά ψυχοπαθή Μεγαλοκονόμα! Τυρβάζοντας μόνο γιά την επιβίωση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, το οποίον θέλει να επιβάλει με κουτοπόνηρα εφήμερα κόλπα και την βία -αν χρειαστεί- καθώς δεν μπορεί να γίνει ανεκτό και αποδεκτό, επιτυγχάνοντας την συγκατάθεση  της υγειούς πλειοψηφίας του λαού. Τραγική ειρωνεία η επίκληση, γιά όλο αυτό το χάλι και τις «κωλετικής» εμπνεύσεως κουτοπονηριές και τερτίπια, το... νέο, το... σύγχρονο, το... «προοδευτικό» και την... "απεύθυνση του πλατειού προοδευτικού μετώπου"!

(Κυρία Γριοβασίλω, κύριε Βερναρδάκη και λοιποί "μασκαράδες", που μας παρακολουθείτε... κού-κου, εδώ είμαι! Μ' ακούτε; Καλημέρα σας. "Μολώντες συλ-λάβετέ" με!!!). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου