Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η δύναμη της υποκειμενικότητος.

Αστεία φαινόμενα που απατούν, αλλά -πιθανώς- με σοβαρές επιπτώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για χονγκ κονγκ

    Σπάζοντας την θεματική μονοτονία που χαρακτηρίζει, αλλά και χαρακτηρίζεται, από το χάλι μας, ως λαού, ένεκα της... "κατολίσθησης" στην οποία μας οδηγούν αλλοπρόσαλλοι,... "σκατόψυχοι", οπισθοδρομικοί και παλαιολιθικοί ολετήρες επιβήτορες της εξουσίας, (Κυρίτσηδες, Λοϊζούδες, Γιαβρουμογλαίοι, Πολάκηδες, Μεγαλοκονόμες και λοιπά κοινωνικά απορρίμματα, υπό την ηγεσία ενός... "ξύλου απελέκητου", όπως μου έμαθαν οι δασκάλοι μου να αποκαλώ τους αμόρφωτους ανθρώπους)...  πετώ την μπάλα στην εξέδρα! Παραβλέποντας, γιά λίγο, τους ένεκα ιδιοτέλειας δολιοφθορείς του μέλλοντός μας ως σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, επιχειρηματολογώντας, τάχα, υπέρ της... "προόδου", τύπου Μαδούρου, Μοράλες και Κάστρο, αναρτώ ένα χαριτωμένο περιστατικό, τουριστικού ενδιαφέροντος.

  Συνέβη σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Χονγκ Κονγκ. Ένας τουρίστας ζήτησε από μιά όμορφη υπάλληλο να τον συνοδεύσει σε ημερήσια ξενάγηση στην πόλη και την ρώτησε γιά τον κινητό της, ώστε να της τηλεφωνήσει αργότερα. 
   Εκείνη, με ένα πλατύ χαμόγελο, κούνησε το κεφάλι της και είπε: "Sex sex sex, wan free sex for tonigh".  (Γιά τους μη γνωρίζοντες αγγλικά μεταφράζω αυτά που η Κινεζούλα είπε με την χαρακτηριστική κινέζικη προφορά των αγγλικών της). «Σεξ, σεξ, σεξ, θέλεις ελεύθερο σεξ γι’ απόψε»;
   Ο πελάτης τρελάθηκε: - Ουάου! Αυτό είναι σπουδαίο! Εσείς οι Κινέζες προσφέρετε θαυμάσια φιλοξενία!
   Αλλά ένας άλλος που στεκόταν δίπλα, του έκοψε τη φόρα:  -Μάγκα, μη γλείφεσαι. Η κοπέλα σου είπε το νούμερο του τηλεφώνου της: 666 13 6429 !!!"

  Si non e vero, e ben trovato!

   Και μιά και μπορεί κάποιος κακός ακροδεξιός -"σκατόψυχος" κατά την υποψήφια ευρωβουλευτίνα Μυρσίνη- να ισχυριστεί πως ο τουρίστας ήταν Έλληνας και, μάλιστα, πρωθυπουργός, επ' αυτού η στήλη δηλώνει... άγνοια! (Μη μας μπαγλαρώσει το αυτιστικό γίδι άδικα!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου