Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Επάγγελμα: «Επωνυμιούχος». Ειδικότητα: «Παρασιτικό λαμόγιο».


...Κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Το συνημμένο βίντεο είναι άσχετο, αλλά... επίκαιρο!

   Ήδη το άστρο του επιβλαβούς παράσιτου, που φιλοδοξούσε να μεταδώσει  το αντικοινωνικό της μικρόβιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έσβησε άδοξα. Μεταμορφωμένος σε... διάττοντα ο ιός εξουδετερώθηκε από το... εμβόλιο των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «Πρώτο Θέμα». Με -όπως συνηθέστατα συμβαίνει στους... ¨"ηθικά πλεονέκτες"- οι προτασσόμενες κουτοπόνηρες δικαιολογήσεις της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος να ξεπερνούν σε θρασύτητα, γελοιότητα και φαυλότητα, αυτό-καθ’ αυτό το άθλιο γεγονός. Έτσι, το κουτοπόνηρο «μαγειρείο» του Μαξίμου με ολοήμερη καθυστέρηση εφηύρε, ως απολύτως υπεύθυνη, την... γραφειοκρατία! Δηλαδή, η... «κυρία», επί 69 ολόκληρους μήνες, ηρνείτο -πεισμόνως- την ανάληψη της παρανόμως και ανελλιπώς καταβαλλομένης συντάξεως, αλλά λόγω γραφειοκρατίας την... «τσέπωνε» κανονικά και αδιαμαρτύρητα!

   Επειδή η απουσία της φερέλπιδος αναρχοκουμμούνας πιθανόν να στερήσει τον Σύριζα και τους δανδήδες αριστερούς καλοπερασόπουλούς του, από έναν Δούρειο Ίππο στον αμείλικτο και ανένδοτο πόλεμο που έχει κηρύξει κατά των ορκισμένων εχθρών του -τον γλυκόπιοτο καπιταλισμό και τον αόρατο, απροσδιόριστο «νεοφιλελευθερισμό»- η στήλη, ρηξικέλευθη όπως πάντα, προτείνει την ταχεία και άμεση αναπλήρωση του δημιουργηθέντος κενού από την χρυσή εφεδρεία που διαθέτει και ακούει στο όνομα... Έκτορας Κουφοντίνας. Υιού του διαβόητου δολοφόνου, «κυρίου» -έτσι τον προσφωνεί, σύσσωμο και με σεβασμό, το αριστερό σκυλολόι- Δημήτρη -Λουκά- Κουφοντίνα. 
   Έτσι, και με παράφραση του γνωστού ποιήματος, «το κενό που αφήνει το μπουκούκι, ευθύς θα γιομίσει μ’ άνθη». Οπότε η Ευρώπη δεν θα νοιώσει κανένα κενό και καμία έλλειψη. Η σωτηρία της θα προχωρήσει. Κανονικά και εξασφαλισμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου