Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Νίκος Πλουμπίδης - Νάσος Ηλιόπουλος. Βίοι παράλληλοι.

Όταν η βλακεία τέμνει την κομματική τύφλωση.

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2018-03/iliopoulos.jpg
Νάσος Ηλιόπουλος. Ανατέλλων αστήρ της νεοσταλινικής ελληνικής αριστεράς.

   Ο Ν. Πλουμπίδης υπήρξε σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ. Ως γνωστόν, συνελήφθη, δικάστηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε το 1954. Είχε παρέμβει στην υπόθεση Μπελογιάννη και προσφέρθηκε να εκτελεστεί αυτός, αντί του Μπελογιάννη. Γιά λόγους κομματικής πειθαρχίας το ΚΚΕ τον απεκήρυξε και τον κατήγγειλε ως... χαφιέ και πράκτορα της Ασφάλειας! Λίγο προ της εκτέλεσής του, ερωτηθείς σχετικά είπε το εξής καταπληκτικό: «Αν το κόμμα λέει πως ο Πλουμπίδης είναι χαφιές, τότε ο Πλουμπίδης είναι... χαφιές»! Και πήγε... «αξομολόητος».
   Ο Νάσος Ηλιόπουλος, νέος αστήρ του ελληνικού αριστερισμού, χρησιμοποιείται από το κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ, ως delivery-boy και ο «μικρός κλητήρας γιά όλες τις δουλειές». Τελευταία τον χρησιμοποιούν ως... «Ιφιγένεια» και τον προορίζουν γιά το θυσιαστήριο του Δήμου Αθηναίων, αντιμέτωπο με τα θηρία Μπακογιάννη και Γερουλάνου. Βεβαίως, ως κλασσικό... «κωλοσφούγγι», τον «μπαζοβγάζουν» μετά από κάθε πρόταση που πέφτει στο τραπέζι, έστω και ως υποψία... «καταλληλότερου και ισχυρότερου» υποψηφίου. Δηλαδή ανθεκτικότερου... καρπαζοεισπράκτορα!
   Ο νεαρός... «εκλεκτός με αστερίσκους» ερωτηθείς αν με όλο αυτό το εξευτελιστικό, γιά δαύτον,  τζέρτζελο της πιθανής υποψηφιότητός του, επιμένει να θέλει να... «εκτεθεί», απάντησε: -«Αυτό θα το αποφασίσουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του κόμματος»!!!
   Αυτό το αναξιοπρεπές «μυρμηγκάκι» με την κατάπτυστη «κουρελέ» προσωπικότητα, θέλει και φιλοδοξεί να κουμαντάρει την πόλη των Αθηνών και την τύχη των εκατομμυρίων κατοίκων της.
   Εσείς οι ψηφοφόροι, έτσι και τον «κατεβάσει» το κόμμα και δεν τον πετάξει στα σκουπίδια, μην παραλείψετε να τον ψηφίσετε. Ομοθυμαδόν και με τα τέσσερα! Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου