Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

«Αμπρα, κατάμπρα, λούμπα, τουλούμπα...»!


Όταν η γελοιότητα ανταγωνίζεται επάξια το θράσος.

"...κάνε μιά τούμπα και μιά κωλοτούμπα"!
    Μετά το «Ασημένιο τραίνο», άλλη μία μερίδα σανού σερβιρίστηκε πλουσιοπάροχα, υπό μορφή... «μαϊμουδοεγκαινίων» του Μετρό της Θεσσαλονίκης, στο πολυπληθές συριζαρέικο κοινό. Μιά και δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ουσιαστικό και χρήσιμο να παρουσιάσει, ως... «αναλγητικό», στο κοινό της Μακεδονίας, που τον «σιχτιρίζει» νυχθημερόν, λόγω του ξεπουλήματός του στους Σκοπιανούς, μετά το «φάντασμα» του «Ασημένιου βέλους» -το οποίον, ως βέλος, εκτοξεύτηκε και... πάει- τα σαϊνια του Μαξίμου -Καρπερός, Καρανίκας and co- σκαρφίστηκαν άλλο ένα… «μακέτο», προκειμένου να το ρίξουν στην πιάτσα των χαχόλων τους και να βγάλουν τα μίσθαρνα τρολάκια τους να πανηγυρίσουν ανά το διαδίκτυο, επαναγελοιοποιούμενου άπαντος του συριζαρέικου σούργελου.
   Όσοι επιμένουν να απορούν γιά το μέγεθος του ποσοστού που συγκρατεί ακόμη ο κωλοτούμπας αμόρφωτος ατζαμής που μας κυβερνά, θα πρέπει να αναλογιστούν πόσο μέρος του ελληνικού λαού αποτελεί τον «κατιμά» του. Όλοι δαύτοι: Απόβλητοι, μίζεροι, στενόκαρδοι, μικρόψυχοι, περιθωριακοί, ανεγκέφαλοι, «ιδιόρρυθμοι, ανίκανοι, αποτυχημένοι, στερημένοι, τεμπέληδες, μπαχαλάκηδες, φθονεροί, κουτοπόνηροι και όλοι όσοι τυγχάνουν καταφρονεμένοι και... «προικισμένοι» με κάτι τέτοιες αντικοινωνικές αρετές -πού τώρα διαφεύγουν του λεκτικού μου  ρεπερτορίου- παραμένουν και θα παραμείνουν εσαεί, προσκολλημένοι στο «πρότυπο» που εκφράζει το συμπλεγματικό τους απωθημένο. Μετά από χρόνια μειονεξίας, περιθωρίου, αποτυχίας και κοινωνικής απαξίας, τώρα «ξετσουτσούρδωσαν» και βρήκαν στο πρόσωπο του λαϊκιστού κυρίου... «Τίποτα», την δκαίωσή τους. Αυτό που τραγουδήθηκε ως... «η Εκδίκηση της γυφτιάς». 
   Όλος αυτός ο συρφετός -οι Τρουάδοι της σύγχρονης ελληνικής Αυλής των θαυμάτων- γαρνιρισμένος από τα αντίστοιχα εισαγόμενα κατακάθια των απανταχού παγκοσμίων ανεπρόκοπων, που μολύνει την κατάπληκτη υγιή κοινωνία μας και την κάνει ν’ ασφυκτιά, θα αμυνθεί -λυσσαλέα και μέχρις εσχάτων- προκειμένου να μην ξαναγυρίσει στον βούρκο του, όπου -δικαιωματικά- ανήκει! Γι’ αυτό και θα πρέπει να αποδεχθούμε δύο πράγματα: Την ύπαρξη υψηλού ποσοστού φανατικών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το διχαστικό σάλπισμα που διακηρύσσουν -στεντόρεια, συστηματικά και προς πάσα κατεύθυνση- «η αυτοί, ή εμείς». Οπότε εμείς, αμυνόμενοι σθεναρά,  θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους... «τελειώσουμε» εκλογικά, πριν μας τελειώσουν εκείνοι.

   Πάντως, και μέχρι τις εκλογές -αν και οψέποτε διενεργηθούν- μην εκπλαγείτε αν παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ μία ακόμη λαμπρή -και σιδερόφρακτα προστατευμένη- τελετή εγκαινίων. Αυτή της εκτροπής του... Αχελώου. Το σπεσιαλιτέ των Ελλήνων δημαγωγών πρωθυπουργών!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου