Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Υπόθεση Ζακ Κωστό. Μέρος επόμενο και αριστερούλικο!.


... και ας μην σπεύσετε να βγάλετε συμπεράσματα.
Σχετική εικόνα
Όταν το πάσης φύσεως εγκληματικό περιθώριο, αναγορεύεται σε... ηρωικό!

   -Όποιος απορεί γιά την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητος.

   -Όποιος απορεί γιά το άπλωμα της γκάμας των στόχων του πάσης φύσεως περιθωρίου.

   -Όποιος ενοχλείται από την θρασύτατη δράση των μπαχαλάκηδων, οι οποίοι αλωνίζουν στη χώρα επί 24/ώρου βάσεως.

   -Όποιος παρατηρεί πως -μετά την στάση της Ιεραρχίας στο «σκοπιανό»- στο στόχαστρο των αφανών κακοποιών, κολαούζων της κυβέρνησης, μπαίνουν και οι εκκλησίες.

   -Όποιος βλέπει τις αστυνομικές δυνάμεις -δυνάμεις καταστολής, κατά την αριστερόστροφη φρασεολογία-  να έχουν αδρανοποιηθεί πλήρως, περιοριζόμενες μόνο στο... να δίνουν κλήσεις παράνομης στάθμευσης.

   -Όποιος αναρωτιέται γιατί ο Κουφοντίνας κατάντησε να διακόπτει τον παραθερισμό του στο Καπανδρίτι γιά να επισκέπτεται -κάπου, κάπου- τις φυλακές.

   -Όποιος φοβάται βλέποντας να ανοίγει νέο πεδίο λαμπρής δόξης των κακοποιών. Αυτό των απαγωγών.

   -Όποιος, περπατώντας στην οδό Πατησίων, σκοντάφτει στο μαϊμουδοεμπόρευμα που βρίσκεται αραδιασμένο μπροστά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το... πάντοιο παράνομο παζάρι που γίνεται, μηδέ των ναρκωτικών εξαιρουμένων.

   -Όποιος αισθάνεται φόβο και ανασφάλεια, ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

  -Όποιος αναρωτιέται πώς κατάντησαν οι πρώην... «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» εξελίχτηκαν σε άκακα, ναζιάρικα γατάκια, που βλέποντας την παραβατικότητα... «αποστρέφουν την κεφαλή» και σφυρίζουν αδιάφορα.
   -Όποιος διαισθάνεται την ηγεσία του Υπουργείου προστασίας του πολίτη, να  βρίσκεται... στο βρακί μιάς αυτιστικής κοντοκουρεμένης και μιάς ασυνάρτητης γλωσσοκοπάνας.



   Όλοι αυτοί και όσοι άλλοι καταδυναστεύονται από τα ανωτέρω -και καταπιέζοντα από όσα ακόμη δεινά μου διαφεύγουν τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- ας σπεύσουν να διαβάσουν το πόρισμα της ΕΔΕ, η οποία συνετάχθη γιά 8 αστυνομικούς, ένεκα του... «αδόκητου χαμού» μίας σημαντικής προσωπικότητος, διαπρεπούς μέλους του LGBTQQI: lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Questioning, Intersex, (Λεσβίες, Γκέι, Αμφιφυλόφυλοι/ες (μπάι), Τρανς (διεμφυλικοί/ές), Κουήαρ (ανώμαλοι/ες), Κουέστιονινγκ, (υπό αναζήτηση), Ίντερσεξ (διαφυλικές/οί), που άκουγε στο όνομα: «Ζακ Κωστό». Και όποιος -αφελής έως ανόητος- τολμήσει να διανοηθεί τα... «ανθρώπινα δικαιώματα» και τέτοια... ωραία κι ανθρωπιστικά, ας σκεφτεί και τα αντίστοιχα δικαιώματα των Θάνου Αξαρλιάν, Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, Βιβής Ζούλια, Νώντα Τσακάλη, (οι τρεις της Μαρφίν), Παύλου Μπακογιάννη, Νικ. Μομφεράτου, Κωνστ. Περατικού, Αλ. Αθανασιάδη και πλήθους άλλων αθώων θυμάτων του αριστερού εγκληματικού παραλογισμού, για τα οποία η κυβερνητική αλλόκοτη κομπανία δεν δίνει δεκάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου