Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

H συντρόφισσα Χαρά Καφαντάρη.

Η "εθνομητέρα" που μας γεμίζει... χαρά!
Αποτέλεσμα εικόνας για χαρα καφανταρη 

 


   Παραθέτω επακριβώς την εκπληκτική, όσο και αποκαλυπτική των κυβερνητικών προθέσεων, δήλωση της συντρόφισσας βουλευτίνας Χαράς Καφαντάρη σε τηλεοπτικό σταθμό, όπως την διάβασα στο «Πρώτο θέμα».

    «Η εποχή του "εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου" έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, καλεσμένη στο Kontra.
   Μιλώντας, σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι πρέπει να πάμε σε καινούργιες μορφές, όπως οι συνεταιριστικές μορφές, σε μια κοινωνική οικονομία με καινούργια υγιή βάση. «Πρέπει να βρούμε νέες μορφές συνεργατικότητας», είπε χαρακτηριστικά.
   Σύμφωνα με την ίδια, «οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού. Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», σημείωσε.
   Ερωτηθείσα για το πώς θα λειτουργήσει πρόσθεσε δε πως: «θα το δείτε όταν θα έρθει το νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την κοινωνική οικονομία».

   Θα πρέπει να διαθέτει κανείς IQ στο εντελώς αρνητικό πεδίο, ώστε να μην έχει αντιληφθεί ακόμη το πού πηγαίνει την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού οι ίδιοι όχι μόνο το υπονοούν κρυφίως, αλλά το διαλαλούν φόρα παρτίδα, σαν τους παλιούς ντελάληδες. Σε... "υγιή βάση", πλέον την οποία, φαντάζομαι, θα εννοεί, όπως εννοεί, γενικώς, την υγεία ο δικός τους Νεάτερνταλ Πολάκης.
 
   Δυστυχώς, η πολλή και ανεξέλεγκτη δημοκρατία, με την μορφή που εμφανίζεται τώρα και όλοι αποδεχόμαστε, αποτελεί τη χειρότερη παθογένειά της που, τελικώς, βλάπτει την ίδια τη Δημοκρατία!
   Προς επίρρωση του ισχυρισμού φέρνω στο νου την αγαθή κυρούλα που, προ μηνών, αγκάλιασε και φίλησε τον Τσίπρα λέγοντας: «Γιόκα μου, σε ψήφισα και θα σε ξαναψηφίσω πάλι κι ας μου... έκοψες τη σύνταξη»! Αναλογίζομαι με θλίψη πως στην δική μας δημοκρατία η ψήφος της κυρούλας εξισώνεται με τη δική μου και... τρελαίνομαι!

  Ξανά δυστυχώς γιά τη χώρα, αλλά και την ουσιαστική Δημοκρατία, η παράβαση της αριστοτέλειας ρήσης, («ουδέν ανισότερον της ίσης μεταχείρισης των ανίσων»), έφερε κάμποσες «Καφαντάρησες» στα έδρανα της Βουλής, έναν Τσίπρα στην πρωθυπουργία, έναν πνευματικά μειονεκτικό και αγκυλωμένο πρωταθλητή του σούμο ως ρυθμιστή -αν και παντελώς αμόρφωτος- της ελληνικής παιδείας, (ομού με μιά κατσιβέλα ανήκουσα στα άτομα με ειδικές ανάγκες), έναν Γύφτο στις επενδύσεις (!) και την ανάπτυξη (!!) και έναν βλοσυρό σκληροσταλινικό Ουρακοτάγκο στην διαχείριση της μεγαλύτερης πληγής της χώρας, τη λαθρομετανάστευση, (μπάτε σκύλοι αλέστε)!

    Έτσι, εκόντες άκοντες, βιώνουμε σήμερα τη χειρότερη -την πιο λούμπεν- εξαθλίωση και εξαχρείωση της χώρας, όπου ο κάθε τζιτζιφιόγκος, σταλινικό κακέκτυπο νεοτέρας κοπής, βγαίνει στο πάλκο και λέει το «ποίμα» του. Και, με τη σειρά του, έρχεται το επιφανές... «στέλεχον», η Χαρούλα, να μας ανακοινώσει... χαρίεσσα πως του λοιπού δεν θα ορίζουμε ούτε τα του οίκου μας!

   Και μεις τί κάνουμε; "Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου